wolferto
=> general mobile discovery link hk.
(1.7.2013 00:20:40)
s3 le karsilastirmada discoveryde direksyna bakin o titreme genelde cindki yapilan tablet ve telefnlarda olur youtubede var
wolferto
(1.7.2013 00:22:36)
quote:
Orijinalden alıntı: wolferto s3 le karsilastirmada discoveryde direksyna bakin o titreme genelde cindki yapilan tablet ve telefnlarda olur youtubede var |
real racing karsilastrmasnda
bora_akar
(1.7.2013 00:28:57)
Dedigin gibi sensör problemliyse ki ben hiç yaşamadım konu niye kapansin donanimhaber ne alakası var azıcık mantık...
paradox1453
(1.7.2013 00:29:17)
quote:
Orijinalden alıntı: wolferto s3 le karsilastirmada discoveryde direksyna bakin o titreme genelde cindki yapilan tablet ve telefnlarda olur youtubede var |
Ben baktım öyle birşey göremedim. faktech in yaptığı incelemeden bahsediyorsan.
wolferto
(1.7.2013 00:46:42)
quote:
Orijinalden alıntı: paradox1453 quote:
Orijinalden alıntı: wolferto s3 le karsilastirmada discoveryde direksyna bakin o titreme genelde cindki yapilan tablet ve telefnlarda olur youtubede var | Ben baktım öyle birşey göremedim. faktech in yaptığı incelemeden bahsediyorsan. |
kards osorunla ben cogu cinli cihazda yasadim aynisini
bora_akar
(1.7.2013 00:58:56)
quote:
Orijinalden alıntı: wolferto quote:
Orijinalden alıntı: wolferto s3 le karsilastirmada discoveryde direksyna bakin o titreme genelde cindki yapilan tablet ve telefnlarda olur youtubede var | Ben baktım öyle birşey göremedim. faktech in yaptığı incelemeden bahsediyorsan. | kards osorunla ben cogu cinli cihazda yasadim aynisini |
Bi link verebilir misin bakalım
865pe
(1.7.2013 01:45:04)
konu sanırım tırnak meselesinden onaya düştü. adam video koymuş telefon incelenceğine, bikaç kişi de uslubu bozunca böyle oluyor, yav arkadaş adamla probleminiz varsa öm diye bişey var konuyu kirletip neden kirlilik yaparlarki anlamak güç.
wolferto
(1.7.2013 01:46:06)
quote:
Orijinalden alıntı: bora_akar quote:
Orijinalden alıntı: wolferto quote:
Orijinalden alıntı: wolferto s3 le karsilastirmada discoveryde direksyna bakin o titreme genelde cindki yapilan tablet ve telefnlarda olur youtubede var | Ben baktım öyle birşey göremedim. faktech in yaptığı incelemeden bahsediyorsan. | kards osorunla ben cogu cinli cihazda yasadim aynisini | Bi link verebilir misin bakalım |
http://www.youtube.com/watch?v=w5qA9v50oqo s3 le arasındaki farka çok dikkat et
bora_akar
(1.7.2013 02:06:53)
Valla bir sorun görmedim oyunu indiriyorum bi de öğle bakayım
wolferto
(1.7.2013 02:11:06)
bora_akar
(1.7.2013 02:30:27)
Evet titriyor düz zeminde ikinci link teki programda alttaki rakamlar sabit durmuyor. Peki bu kalıcı bir sorunmudur
bora_akar
(1.7.2013 02:39:15)
quote:
Orijinalden alıntı: Skyfall. Hadi bakalım! Bu tür donanımsal sorunlar diğer donanımları da zamanla etkileyebilir. En iyisi telefonu almak için 1 ay bekleyeyim ben.. Ekleme: Sıcak fırsatlarda ki konuda bir arkadaşın cihazı şarj almıyormuş. Tabii ki kronik sorundur demek istemiyorum sadece gördüm paylaşayım. |
Haklısın bu problem değişim için bir sebep kusur her cihaz bu şekilde ise iadeler başlar ben şahsen yarın gidiyorum artı eğer ana konuda bu yüzden kapandı ise yazık bu site devamlı takip ettiğim bir site. Takipçisi olalım .
bora_akar
(1.7.2013 02:48:42)
Doğru. Dediğim gibi bende yarın bu konuyla ilgili telpa ya gidicem ve değişim aynı çıkması halinde iadesini talep ederim. Yazık bu sorun bi anda soğuttu telefondan beni .
bora_akar
(1.7.2013 02:58:43)
Teşekkürler ama boyle bir seyle ugrasacagimi zannetmiyorum yama kapamak gibi bir şey
wolferto
(1.7.2013 02:59:02)
arkadaslar bu donanımsal bi sorundur ucuz bi sensör kullanılmıs çogu çinli tablettede rastlanır düzelmesi o parca degişmeden düzekmesi imkansız.baska sorunlara yol açarmı dokunmatiğin anlık sapıtmasına yol açabilir onuda genelde fps oyunlarında görürsünüz silah aniden saga sola yada assagıya bakar yukarıyada bakar tabi dokunmalrı göster secenegini açtıgınızda arada birden fazla bikaç yerde dokunma gözükebilir bnde cinli tabletlere güvenim sarsıldı ve bunu görünce tamam dedim aynı seyler bunlardada var pahalı dediniz telefonlar bosuna pahalı değil
bora_akar
(1.7.2013 03:04:28)
quote:
Orijinalden alıntı: wolferto arkadaslar bu donanımsal bi sorundur ucuz bi sensör kullanılmıs çogu çinli tablettede rastlanır düzelmesi o parca degişmeden düzekmesi imkansız.baska sorunlara yol açarmı dokunmatiğin anlık sapıtmasına yol açabilir onuda genelde fps oyunlarında görürsünüz silah aniden saga sola yada assagıya bakar yukarıyada bakar tabi dokunmalrı göster secenegini açtıgınızda arada birden fazla bikaç yerde dokunma gözükebilir bnde cinli tabletlere güvenim sarsıldı ve bunu görünce tamam dedim aynı seyler bunlardada var pahalı dediniz telefonlar bosuna pahalı değil |
Haklisin bende yeni bir konu actim senin dikkatin sayesinde bu hatayi farkedebildik. Evet donanimsal bir sorun maalesef
wolferto
(1.7.2013 03:06:05)
quote:
Orijinalden alıntı: bora_akar quote:
Orijinalden alıntı: wolferto arkadaslar bu donanımsal bi sorundur ucuz bi sensör kullanılmıs çogu çinli tablettede rastlanır düzelmesi o parca degişmeden düzekmesi imkansız.baska sorunlara yol açarmı dokunmatiğin anlık sapıtmasına yol açabilir onuda genelde fps oyunlarında görürsünüz silah aniden saga sola yada assagıya bakar yukarıyada bakar tabi dokunmalrı göster secenegini açtıgınızda arada birden fazla bikaç yerde dokunma gözükebilir bnde cinli tabletlere güvenim sarsıldı ve bunu görünce tamam dedim aynı seyler bunlardada var pahalı dediniz telefonlar bosuna pahalı değil | Haklisin bende yeni bir konu actim senin dikkatin sayesinde bu hatayi farkedebildik. Evet donanimsal bir sorun maalesef |
bende alıcaktım nerdeyse bu sorunlar yuzunden tabletimden sogudugm aklıma geldi vazgectim
bora_akar
(1.7.2013 03:11:22)
İst levent telpa subesinden aldim yarin olmasada en kisa zamanda gidecegim akibetini buradan bildiririm. Telefon sende olmadigi halde dikkatine bravo valla
wolferto
(1.7.2013 03:14:36)
quote:
Orijinalden alıntı: bora_akar İst levent telpa subesinden aldim yarin olmasada en kisa zamanda gidecegim akibetini buradan bildiririm. Telefon sende olmadigi halde dikkatine bravo valla |
Ddim ya telefon almadan bakacagim seyler bellidir niyetlenmistim tam bnde
bora_akar
(1.7.2013 03:21:19)
Belki de bu sorundan dolayı fiyati bu kadar cektiler. Benim esas merak ettiğim ana konu bu olaydan ötürümü kilitlendi eğer öğle ise her şeye inancımı yitiricem valla. Sen ne düşünüyorsun?