bijoou_01
=> 4 yıllığa tamamlamak
(17.06.2013 12:28:00)
ben 2 yıllık myo elektronik bölümü mezunuyum bu sene mezun oldum.bu sene dgs yerine açık öğretimden 4 yıllığa tamamlamak istiyorum.
-böyle bir imkanım varmı?
-kayıtlar ne zaman ve nerde?
-bölüm seçimi nasıl olacak?
cevap verirseniz şimdiden çok teşekkürler.
cobi
=> 4 yıllığa tamamlamak
(17.06.2013 12:58:24)
açıköğretim bürosuna sorman en iyisi bence.
gidip durumunu belirtirsen yardımcı olurlar.
Guest-B173D8BE7
=> 4 yıllığa tamamlamak
(17.06.2013 14:58:35)
-Bende elektronik mezunuyum ve AÖF için dikey geçiş yaptım şuan 4. sınıfa geçtim yani böyle bir imkan var. Hatta şimdi daha avantajlı önceden intibak için 1 senen gidiyordu şimdi ise 3. sınıftan başlıyorsun ek olarak intibak derslerini de beraber alıyorsun.
-Kayıt tarihini AÖF bürolarından öğrenebilirsin ben kasımda mazeretli kayıtlara yetişmiştim sen eylülden önce sor öğren. Geçişte sınav falan yok MYO diploması olması şart.
-Bölümü sen seçiyorsun herkes işletme kolay diye işletme okuyor. Ama çalışmadan zor diyorlar da ben 9 derse toplam 2-3 gün bakıp girdim geçtim ama çok zor oluyor.
bijoou_01
=> 4 yıllığa tamamlamak
(17.06.2013 16:09:31)
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet__01 -Bende elektronik mezunuyum ve AÖF için dikey geçiş yaptım şuan 4. sınıfa geçtim yani böyle bir imkan var. Hatta şimdi daha avantajlı önceden intibak için 1 senen gidiyordu şimdi ise 3. sınıftan başlıyorsun ek olarak intibak derslerini de beraber alıyorsun. -Kayıt tarihini AÖF bürolarından öğrenebilirsin ben kasımda mazeretli kayıtlara yetişmiştim sen eylülden önce sor öğren. Geçişte sınav falan yok MYO diploması olması şart. -Bölümü sen seçiyorsun herkes işletme kolay diye işletme okuyor. Ama çalışmadan zor diyorlar da ben 9 derse toplam 2-3 gün bakıp girdim geçtim ama çok zor oluyor. |
saolasın peki kayıtları aöf bürolarından mı yapacaz birde ben diplomamı eylülde alacam bu bir sorun olurmu benim için yani diploma kesin alacamda ama eylüle doğru verecekmiş okul
Guest-B173D8BE7
=> 4 yıllığa tamamlamak
(17.06.2013 16:22:13)
Evet AÖF bürosundan yapacaksın. Okuldan geçici mezuniyet belgesi alabilirsin ben geçici mezuniyet belgesiyle kayıt yaptırdım.