araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler >> Elektrikli Küçük Ev Aletleri
is_90 => araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (2.6.2013 10:01:55)
arkadaslar eskiden bende cakmaklıga baglı bı elelktrık supurgesı vardı pek ıyıde cekmez dı zaten... o tarz bısey yada sarjlı evde kullanılan makınalara benzer ıyı bır makına bılen varmı???

leventsr => araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (2.6.2013 12:18:22)
Hepsiburadadan 10 gün önce 70 tl ye black and d. Aldım, çantalı ve araparatlı olan,dünde bagajım battı el fırçasıyla alayım dedim sonrada süpürge aklıma geldi kullandım ve çok memnun kaldım çekişi ve temizliği çok güzel.

ulu_turk => araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (2.6.2013 15:17:21)
bencede alacağının ürün 50 70tl arası olmalı piyasada 20 liralık kırmızı birtane var ondan uzak dur koçtaş ta var fakat marka aklımda değil

muratim78 => araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (4.6.2013 19:41:05)
www.ticarikazanclar.com arkadaşlar herkes kazansın bi inceleyin derim...

PERİSKOP => araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (18.6.2013 16:27:15)
quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Hepsiburadadan 10 gün önce 70 tl ye black and d. Aldım, çantalı ve araparatlı olan,dünde bagajım battı el fırçasıyla alayım dedim sonrada süpürge aklıma geldi kullandım ve çok memnun kaldım çekişi ve temizliği çok güzel.

Resim koyabilirmisiniz,çakmak girişindenmi ,yoksa bataryadanmı enerji alıyor.

leventsr => araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (18.6.2013 18:21:48)
quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

quote:

Çakmak girişinden güç almakta.

PERİSKOP => araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (19.6.2013 17:17:00)
quote:

quote:

quote:

Çakmak girişinden güç almakta.

Bende düşünüyorum ancak,bir dostumda gördüm ancak emiş gücünü zayıf buldum,bu bakımdan size resim koyabilirmisiniz dedim,karşılaştırma adına .

leventsr => araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (19.6.2013 17:53:11)
Resim koyma şansım yok malesef koysam bile resimden emiş gücünü anlıyamazsınız ki,siz süpürgenin neleri emmesini istiyorsunuz,araç içinde paspaslardaki ufak taş ,yaprak parçaları,ufak pislikler vb. ayakkabı tabanıyla araca girebilcek her şeyi çok rahatlıkla temizlemekte.Aracımının bagaj halısındaki pislikleri dahi rahatlıkla temizledi,süpürge bence iyi emiyor bundan emin olun ayrıca malzeme kalitesi bu fiyata böyle bir ürün için çok kaliteli.
Avuç içimi süpürge ağzına yapıştırınca rahatlıkla vakumladığını söyliyebilir.

PERİSKOP => araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (19.6.2013 19:46:57)
quote:

Resim koyma şansım yok malesef koysam bile resimden emiş gücünü anlıyamazsınız ki,siz süpürgenin neleri emmesini istiyorsunuz,araç içinde paspaslardaki ufak taş ,yaprak parçaları,ufak pislikler vb. ayakkabı tabanıyla araca girebilcek her şeyi çok rahatlıkla temizlemekte.Aracımının bagaj halısındaki pislikleri dahi rahatlıkla temizledi,süpürge bence iyi emiyor bundan emin olun ayrıca malzeme kalitesi bu fiyata böyle bir ürün için çok kaliteli.

Ne alaka resimle emiş gücü,ben sizden arkadaşta gördüğümle mukayese için resim koyabilirimisiniz demiştim.Konu anlaşıldı.

leventsr => araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (19.6.2013 20:03:43)
quote:

quote:

Ne alaka resimle emiş gücü,ben sizden arkadaşta gördüğümle mukayese için resim koyabilirimisiniz demiştim.Konu anlaşıldı.

Arkadaşım soru soruyorsun yardımcı olmaya çalışıyorum,sonrada ne alaka diyorsun yanlış bende diğil kusura bakma(bir dostumda gördüm ancak emiş gücünü zayıf buldum,bu bakımdan size resim koyabilirmisiniz dedim) emiş gücünü az bulmuşsun bu sebeble emiş gücünün azlığından dolayı benden resim istiyorsun,sen ne anlarsın bu cümleden kusura bakmada,emiş gücünü görmek için benden fotoğraf istemişsin , gücünü çakmak girişinden alıyor demişim zaten fotoğraf istediğin sorunda,kal sağlıcakla.

PERİSKOP => araç içinde kullanabilmek için el süpürgesii (20.6.2013 13:22:21)
quote:

quote:

quote:

Arkadaşım soru soruyorsun yardımcı olmaya çalışıyorum,sonrada ne alaka diyorsun yanlış bende diğil kusura bakma(bir dostumda gördüm ancak emiş gücünü zayıf buldum,bu bakımdan size resim koyabilirmisiniz dedim) emiş gücünü az bulmuşsun bu sebeble emiş gücünün azlığından dolayı benden resim istiyorsun,sen ne anlarsın bu cümleden kusura bakmada,emiş gücünü görmek için benden fotoğraf istemişsin , gücünü çakmak girişinden alıyor demişim zaten fotoğraf istediğin sorunda,kal sağlıcakla.

Sıkıntı yok, havalar sıcak zaten ben ilk yazımda sizden resim istedim doğru, amacım arkadaşta gördüğümle sizdekini karşılaştırma yapmak idi bu nedenlede resim istiyorum anlamında idi, resme bakarak emiş gücünü anlamak gibi bir becerimde yok zaten,her neyse, yardımcı oldunuz gerçekten teşekkür ederim.

Sayfa: [1]