(Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Mobil Operatörler >> Türk Telekom
GENERALCELL => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 06:44:03)
Kaynak :http://tivibucepavea.com/sss.htm

s.volkan => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 10:32:11)
Güzel düşünmüşler..

İnternet kotası 4.2 gb gayet iyi rakam mobil tv için bence..

turkattack => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 12:07:16)
Wifi uzerinden kyllanılamaması ve sadece avea hat uzerinden kullanılması kotu olmus.
Tivibunun bagimsiz bi platform olmasını isterdim.

AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 15:19:04)
quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

Wifi uzerinden kyllanılamaması ve sadece avea hat uzerinden kullanılması kotu olmus.

Var zaten

murat425 => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 16:00:30)
şahane olmuş fiyatta gayet iyi. kullanan varsa yorumlarını alalım. görüntü kalitesi nasıldır hızı nasıldır....

tiretwien => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 16:54:14)
quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

Var zaten

ben denedim wifi uzerinden baglanmıyor. ancak goruntu kalitesi kullanımı vs cok iyi. avea mobilvizyondan sonra cok iyi bir iş çıkarmış

Dark Reaver => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 20:10:39)
bu verdikleri 4.2 gb kota sadece uygulama için mi yoksa internet paketi olarakta kullanılabiliyor mu

A.R.E.S. => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 21:29:00)
quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

bu verdikleri 4.2 gb kota sadece uygulama için mi yoksa internet paketi olarakta kullanılabiliyor mu

Bunu işte ben de acaip merak ediyorum.

AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 22:12:39)
quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Siz çok zekisiniz adamlar 7 liraya 4 fb mi vercek

A.R.E.S. => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 22:50:11)
quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Siz çok zekisiniz adamlar 7 liraya 4 fb mi vercek

Sizin kadar olamasak da, estağfurullah.

dijitalbaskı => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 23:41:43)
şuan kullanıyorum...
yeni nesilde hızım 128 ken 1 günlük paket aldım denedim. hotspot bağlantı ile pc ye bağladım ama ,ne uygulama açıkken ne de kanal izlerken hızım yükselmedi. öyle sistem yapmışlar ki sadece izlediğiniz şeyin hızı yüksek o kadar.. şimdilik bi numara yok :) (telefonda uygulamadan home tuşuna basarak ana menüye gelerek de denemeler yaptım hız yine 128 kbps.) yarın geceye kadar denemeler yapacağım bakalım.

yalnız görüntü gayet kaliteli, en ufak donma yok. onun dışında frame atlama da göremedim .real time görüntü var. yani normal televizyon akışında devam ediyor.

gaggag => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (22.05.2013 23:57:44)
" Tivibu Cep Avea üyeliğiniz ile birlikte hattınıza Tivibu Cep Avea uygulaması için kullanmak üzere ücretsiz data paketi tanımlanacaktır. "

dijitalbaskı => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (23.05.2013 00:37:32)
yalnız kullanacak arkadaşlar dikkat etsin ; atıyorum hızı düşük 96 veya 128 kbps sınırsız netiniz var veya 1 kbps. veya 3g olsun. ve 1 günlük tivibu aldınız. süresi bitmeden 600 mb bitti diyelim. ondan sonra sizin netten yemiyor. sizin net nolursa olsun kendi ayrı vermiş olduğu data ve hız ile devam ediyor ve kullandığınız kb. başına para yazıyor. yani nasılsa sınırsız netim var bitse de bişey olmaz demeyin. tamamen kendine has bir veri akışı ve mb düşmesi var. aslında kota bitince kendi netinizden devam etme veya komple durma seçeneği olması lazım. 600 mb bittiğinde kota bitti, devam etmek istiyormusun diye sorarsa ne ala. ama ben cesaret edip o kotamı bitirmedim daha.

daha yeni bir uygulama olduğu için uyarmak istedim. çok pis faturalar gelebilir,öyle böyle değil :) benden söylemesi. o yönde bir koku alıyorum :)

diğer kullananların da yorumlarını bekliyoruz, özellikle kota bitiren varsa bi uyarı çıkıyormu en azından onu bilelim....

MUTAF => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (23.05.2013 01:38:26)
ttnetin tivibu servisini kullanıyorum. hem 2g hem 3g hem wifi hepsinden çalısıyor.
fakat 2gde genelde ağlıyor. 3gde sorunsuz.
128k düşen internetimdede şuan izleyebiliyorum. ama dışarda herhangi biyerde 128k kasıyor.

aveanınki baya sınırlandırılmış.

Tivibu Cep Avea’ya kimler sahip olabilir?

Tivibu'ya tüm Avea aboneleri sahip olabilir. Tivibu Cep Avea sadece üye olunan Avea hattı üzerinden kullanılabilir. Avea aboneliğinizin sona ermesi ya da iptal edilmesi durumunda, Tivibu Cep Avea Paketi'ni kullanım hakkınız da sona erecektir. BimCELL aboneleri Tivibu Cep Avea servisinden yararlanamamaktadır.

murat425 => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (23.05.2013 09:24:26)
quote:

hocam naptiniz 8liraya 4 gb neti kim verir

tiretwien => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (23.05.2013 12:48:52)
quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

yalnız kullanacak arkadaşlar dikkat etsin ; atıyorum hızı düşük 96 veya 128 kbps sınırsız netiniz var veya 1 kbps. veya 3g olsun. ve 1 günlük tivibu aldınız. süresi bitmeden 600 mb bitti diyelim. ondan sonra sizin netten yemiyor. sizin net nolursa olsun kendi ayrı vermiş olduğu data ve hız ile devam ediyor ve kullandığınız kb. başına para yazıyor. yani nasılsa sınırsız netim var bitse de bişey olmaz demeyin. tamamen kendine has bir veri akışı ve mb düşmesi var. aslında kota bitince kendi netinizden devam etme veya komple durma seçeneği olması lazım. 600 mb bittiğinde kota bitti, devam etmek istiyormusun diye sorarsa ne ala. ama ben cesaret edip o kotamı bitirmedim daha.

daha yeni bir uygulama olduğu için uyarmak istedim. çok pis faturalar gelebilir,öyle böyle değil :) benden söylemesi. o yönde bir koku alıyorum :)

diğer kullananların da yorumlarını bekliyoruz, özellikle kota bitiren varsa bi uyarı çıkıyormu en azından onu bilelim....

kota bittikten sonra her mb 0.05tl olarak ucretlendirilir. kullanılan ekstralar en fazla 99 tl olur faturastop yapılıyor. kalan kotayı da zaten yazılım icinden gorebiliyoruz.

tiretwien => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (23.05.2013 13:42:40)
quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

şuan kullanıyorum...
yeni nesilde hızım 128 ken 1 günlük paket aldım denedim. hotspot bağlantı ile pc ye bağladım ama ,ne uygulama açıkken ne de kanal izlerken hızım yükselmedi. öyle sistem yapmışlar ki sadece izlediğiniz şeyin hızı yüksek o kadar.. şimdilik bi numara yok :) (telefonda uygulamadan home tuşuna basarak ana menüye gelerek de denemeler yaptım hız yine 128 kbps.) yarın geceye kadar denemeler yapacağım bakalım.

yalnız görüntü gayet kaliteli, en ufak donma yok. onun dışında frame atlama da göremedim .real time görüntü var. yani normal televizyon akışında devam ediyor.

yanlış mı anlıyorum duzeltin lutfen ?

yeni nesilden int. hakkınız 128 kbps iken tivibu avea yı 3g hızında seyredebiliyor musunuz ? tivibu avea paketi 128kbps hızdan etkilenmiyor.. yoksa etkileniyor mu ?

gaggag => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (23.05.2013 14:25:41)
bağımsız olanı var, hangi operatör olursa olsun ve wifi üzerinden de kullanılabilen bir versiyonu var

http://www.tivibu.com.tr/uyelik/tivibu-cep-maxipaket.tvb

fiyatı aylık 3.90 TL. ama kullanım için özel olarak internet vermiyor, kotanızdan gidiyor......

TTNET 3 ay ücretsiz olarak verdi bana, halen ücretsiz olarak kullanmaktayım, gayet kullanışlı, güzel bir uygulama

ama kota sıkıntısı olanlar için pek bir şey ifade etmiyor bu uygulama, ancak wifi ile izlenebilir bu durumda

yeni nesil 500'de 2 GB internetim olduğu için ve çok fazla da izlemediğim için sıkıntı olmuyor bana internet kotası...........

ayrıca 80 TL.'ye yıllık Tivibu web Maxi Plus alınırsa tivibu cep ücretsiz olarak veriliyor, bu da düşünülebilir..........

gaggag => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (23.05.2013 14:32:04)
tivibu avea'da internet paketinizden bağımsız olarak size günlük üyelik için 600 MB, aylık abonelik için 4.2 GB internet tanımlanıyor

tivibu aveayı kullanırken tanımlanan 600 mb ya da 4.2 gb'dan gidiyor

600 mb ya da 4.2 gb bitince faturalı hatlar 0,00492 KR/KB ile, faturasız hatlar 0.492KR/100KB ile ücretlendiriliyor.....

yani sınırsız internetiniz olsa dahi tivibu avea uygulaması için size verilen kota bitince ücretlendiriliyorsunuz tivibu aveada......

burası saçma olmuş, bari en kötü ihtimal tercih hakkı tanı insanlara, tanımlanan kota bitince uygulamayı kapat, açmak isteyince uyarı ver, kotanız bitti, kullanırsanız şu kadar liradan ücretlendirileceksiniz de....

gaggag => (Yeni Servis) AVEA TİVİBU CEP (23.05.2013 14:33:50)
hocam 2 GB'lik yeni nesilden 4 GB.'lık süper ikili tarifesine geçince internet kullanımın da tavan yaptı herhalde

şimdi de gözünü 8 GB'a diktin

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >     >>