Lynxed
=> Karthus
(17.05.2013 21:28:07)
quote:
Orijinalden alıntı: kalkan-99 quote:
Orijinalden alıntı: Vaşak quote:
Orijinalden alıntı: SiyahSekiz Pentakill skinler bir müzik grubu konseptiyle geldi bildiğim kadarıyla. Karthus - Vokal Mordekaiser - Gitar Yorick - Bass Sona - Klavye Bateri de çıkacak diye umuyorduk da yapmadılar :) | Pentakill bi adc lazim. Bence ezreal ultisi ile uygun ( ama cok skini var :( ) | Sona'ya ADC kas qnq hem kendine can basarsın çok OP. |
Morde yi soloya
Karthus u mide
Yorick i jungle a
Sonayi da support a koy.. adc yapsan sup kim olcak. Ondaan bi adc lazim
LoL_Game
=> Karthus
(17.05.2013 21:30:01)
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline quote:
Orijinalden alıntı: Arslan61 quote:
Orijinalden alıntı: cezahsyn quote:
Orijinalden alıntı: Arslan61 Konuyla alakasiz ama pentakill latince mi? | bonjör italyanca mı ? | Bilmem de benim sorum la ne alakasi var ben sadece ozel isimdir diye degismemistir ondan sordum | Ozel isimleri degistirmediler guya ama itemlarda ozel isimlere sahip. Onlarin adi neden degisti? |
tek ve net cevap: BURASI TR
NothingLose
=> Karthus
(17.05.2013 21:33:12)
quote:
Orijinalden alıntı: SiyahSekiz Pentakill skinler bir müzik grubu konseptiyle geldi bildiğim kadarıyla. Karthus - Vokal Mordekaiser - Gitar Yorick - Bass Sona - Klavye Bateri de çıkacak diye umuyorduk da yapmadılar :) | Pentakill bi adc lazim. Bence ezreal ultisi ile uygun ( ama cok skini var :( ) | Sona'ya ADC kas qnq hem kendine can basarsın çok OP. | Morde yi soloya Karthus u mide Yorick i jungle a Sonayi da support a koy.. adc yapsan sup kim olcak. Ondaan bi adc lazim |
Noob
Adc Sona
Support Yorick
jungle Olaf
Mid Karthus
Solo top Morde
Arslan61
=> Karthus
(17.05.2013 21:34:30)
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline quote:
Orijinalden alıntı: Arslan61 quote:
Orijinalden alıntı: cezahsyn quote:
Orijinalden alıntı: Arslan61 Konuyla alakasiz ama pentakill latince mi? | bonjör italyanca mı ? | Bilmem de benim sorum la ne alakasi var ben sadece ozel isimdir diye degismemistir ondan sordum | Ozel isimleri degistirmediler guya ama itemlarda ozel isimlere sahip. Onlarin adi neden degisti? |
Valla bende işin içinden çıkamadım
ByTue
=> Karthus
(17.05.2013 21:42:46)
Her isim Türkçeye Her Türkçede o ismi uymaz :) SOnuçta türkler var :)
Lynxed
=> Karthus
(17.05.2013 21:47:26)
quote:
Orijinalden alıntı: NothingLose quote:
Orijinalden alıntı: SiyahSekiz Pentakill skinler bir müzik grubu konseptiyle geldi bildiğim kadarıyla. Karthus - Vokal Mordekaiser - Gitar Yorick - Bass Sona - Klavye Bateri de çıkacak diye umuyorduk da yapmadılar :) | Pentakill bi adc lazim. Bence ezreal ultisi ile uygun ( ama cok skini var :( ) | Sona'ya ADC kas qnq hem kendine can basarsın çok OP. | Morde yi soloya Karthus u mide Yorick i jungle a Sonayi da support a koy.. adc yapsan sup kim olcak. Ondaan bi adc lazim | Noob Adc Sona Support Yorick jungle Olaf Mid Karthus Solo top Morde |
Senin kadar ezik olmasakta
pentakill olaf i unutmusum olamaz mi feeder.
NothingLose
=> Karthus
(17.05.2013 21:50:03)
quote:
Orijinalden alıntı: SiyahSekiz Pentakill skinler bir müzik grubu konseptiyle geldi bildiğim kadarıyla. Karthus - Vokal Mordekaiser - Gitar Yorick - Bass Sona - Klavye Bateri de çıkacak diye umuyorduk da yapmadılar :) | Pentakill bi adc lazim. Bence ezreal ultisi ile uygun ( ama cok skini var :( ) | Sona'ya ADC kas qnq hem kendine can basarsın çok OP. | Morde yi soloya Karthus u mide Yorick i jungle a Sonayi da support a koy.. adc yapsan sup kim olcak. Ondaan bi adc lazim | Noob Adc Sona Support Yorick jungle Olaf Mid Karthus Solo top Morde | Senin kadar ezik olmasakta pentakill olaf i unutmusum olamaz mi feeder. |
Acayip feedlerim qanqa
Indelicate.
=> Karthus
(17.05.2013 22:08:45)
quote:
Orijinalden alıntı: Arslan61 Konuyla alakasiz ama pentakill latince mi? |
Penta latince.
kLkN7
=> Karthus
(17.05.2013 22:13:01)
quote:
Orijinalden alıntı: SiyahSekiz Pentakill skinler bir müzik grubu konseptiyle geldi bildiğim kadarıyla. Karthus - Vokal Mordekaiser - Gitar Yorick - Bass Sona - Klavye Bateri de çıkacak diye umuyorduk da yapmadılar :) | Pentakill bi adc lazim. Bence ezreal ultisi ile uygun ( ama cok skini var :( ) | Sona'ya ADC kas qnq hem kendine can basarsın çok OP. | Morde yi soloya Karthus u mide Yorick i jungle a Sonayi da support a koy.. adc yapsan sup kim olcak. Ondaan bi adc lazim | Noob Adc Sona Support Yorick jungle Olaf Mid Karthus Solo top Morde |
Ben yazacaktım arkadaş benden önce yazmış.
Angel of the Lord
=> Karthus
(18.05.2013 07:20:17)
O zaman pulsefire ezreal'i yarı otomatik ezreal olarak çevirsinler :(
Vez IX
=> Karthus
(18.05.2013 07:26:38)
quote:
Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow O zaman pulsefire ezreal'i yarı otomatik ezreal olarak çevirsinler :( |
Para verseler almam
Angel of the Lord
=> Karthus
(18.05.2013 08:31:58)
quote:
Orijinalden alıntı: PikacuTR quote:
Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow O zaman pulsefire ezreal'i yarı otomatik ezreal olarak çevirsinler :( | Para verseler almam |
Alanın?
Edit: Şöyle bir bakıyorum da smile koymayınca çok farkediyor la. Telefonda da koyamıyorum. ;> şununla idare et.
E4EN
=> Karthus
(18.05.2013 10:14:38)
Vez IX
=> Karthus
(19.05.2013 06:18:13)
quote:
Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow quote:
Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow O zaman pulsefire ezreal'i yarı otomatik ezreal olarak çevirsinler :( | Para verseler almam | Alanın? Edit: Şöyle bir bakıyorum da smile koymayınca çok farkediyor la. Telefonda da koyamıyorum. ;> şununla idare et. |
Seni mi kırcam aliyim
Angel of the Lord
=> Karthus
(19.05.2013 06:56:34)
quote:
Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow quote:
Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow O zaman pulsefire ezreal'i yarı otomatik ezreal olarak çevirsinler :( | Para verseler almam | Alanın? Edit: Şöyle bir bakıyorum da smile koymayınca çok farkediyor la. Telefonda da koyamıyorum. ;> şununla idare et. | Seni mi kırcam aliyim |
Ama sen istemiyordun. Bana alabilirsin. Kaşif ile değişmeli kullanırım :D