Mendeleyev
=> Donanımdan anlayanlar bakabilirmi
(14.5.2013 22:39:48)
SpyNerology
(14.5.2013 22:42:48)
Sorun çıkartmaz.
İntel uyumlu diye biliyorum LoL. Ben Nvidia kullanıyorum orta uyumluluk derecesi.
Mendeleyev
(14.5.2013 22:44:04)
quote:
Orijinalden alıntı: SpyNerology Sorun çıkartmaz. İntel uyumlu diye biliyorum LoL. Ben Nvidia kullanıyorum orta uyumluluk derecesi. |
peki kaç fps alabilirim bi de ayarlardan hangisi yapsam iyi performans alırım vsync etc. ?
SpyNerology
(14.5.2013 22:57:08)
quote:
Orijinalden alıntı: Mendeleyev quote:
Orijinalden alıntı: SpyNerology Sorun çıkartmaz. İntel uyumlu diye biliyorum LoL. Ben Nvidia kullanıyorum orta uyumluluk derecesi. | peki kaç fps alabilirim bi de ayarlardan hangisi yapsam iyi performans alırım vsync etc. ? |
Yanlış yönlendirmeyeyim seni ama 30-50 arası alırsın.
Ekran kartın güncel olmalı FPS artırmak istersen (Intel Driver:http://downloadcenter.intel.com/ (Select a product family bölümünde Graphic seçilecek)
Ayrıca Game Booster ile de arttırabilirsin.
Highta yüksek FPS ile oynaman mümkün.
Auspexa
(14.5.2013 22:58:21)
vsync'e gerek yok ayarlar medium-high olsun gölgeyi de kapat 60 fps alırsın en az
SpyNerology
(14.5.2013 23:02:53)
Hertz'in 60 onun için 60'ta sınırlayıp vsync açman daha iyi bir oyun sunar.
Mendeleyev
(14.5.2013 23:03:38)
quote:
Orijinalden alıntı: SpyNerology quote:
Orijinalden alıntı: SpyNerology Sorun çıkartmaz. İntel uyumlu diye biliyorum LoL. Ben Nvidia kullanıyorum orta uyumluluk derecesi. | peki kaç fps alabilirim bi de ayarlardan hangisi yapsam iyi performans alırım vsync etc. ? | Yanlış yönlendirmeyeyim seni ama 30-50 arası alırsın. Ekran kartın güncel olmalı FPS artırmak istersen (Intel Driver:http://downloadcenter.intel.com/ (Select a product family bölümünde Graphic seçilecek) Ayrıca Game Booster ile de arttırabilirsin. Highta yüksek FPS ile oynaman mümkün. |
select a product name den neyi seçicem peki ?
Auspexa
(14.5.2013 23:04:24)
quote:
Orijinalden alıntı: SpyNerology Hertz'in 60 onun için 60'ta sınırlayıp vsync açman daha iyi bir oyun sunar. |
vsync'in zararı faydasından daha çok
SpyNerology
(14.5.2013 23:07:58)
quote:
Orijinalden alıntı: SpyNerology Sorun çıkartmaz. İntel uyumlu diye biliyorum LoL. Ben Nvidia kullanıyorum orta uyumluluk derecesi. | peki kaç fps alabilirim bi de ayarlardan hangisi yapsam iyi performans alırım vsync etc. ? | Yanlış yönlendirmeyeyim seni ama 30-50 arası alırsın. Ekran kartın güncel olmalı FPS artırmak istersen (Intel Driver:http://downloadcenter.intel.com/ (Select a product family bölümünde Graphic seçilecek) Ayrıca Game Booster ile de arttırabilirsin. Highta yüksek FPS ile oynaman mümkün. | select a product name den neyi seçicem peki ? |
Laptop ise Laptop
Masaüstü ise Desktop
Notebook falansa Notebook'u seçiceksin
Mendeleyev
(14.5.2013 23:09:05)
quote:
Orijinalden alıntı: SpyNerology Sorun çıkartmaz. İntel uyumlu diye biliyorum LoL. Ben Nvidia kullanıyorum orta uyumluluk derecesi. | peki kaç fps alabilirim bi de ayarlardan hangisi yapsam iyi performans alırım vsync etc. ? | Yanlış yönlendirmeyeyim seni ama 30-50 arası alırsın. Ekran kartın güncel olmalı FPS artırmak istersen (Intel Driver:http://downloadcenter.intel.com/ (Select a product family bölümünde Graphic seçilecek) Ayrıca Game Booster ile de arttırabilirsin. Highta yüksek FPS ile oynaman mümkün. | select a product name den neyi seçicem peki ? | Laptop ise Laptop Masaüstü ise Desktop Notebook falansa Notebook'u seçiceksin |
line değil name
SpyNerology
(14.5.2013 23:13:06)
quote:
Orijinalden alıntı: SpyNerology Sorun çıkartmaz. İntel uyumlu diye biliyorum LoL. Ben Nvidia kullanıyorum orta uyumluluk derecesi. | peki kaç fps alabilirim bi de ayarlardan hangisi yapsam iyi performans alırım vsync etc. ? | Yanlış yönlendirmeyeyim seni ama 30-50 arası alırsın. Ekran kartın güncel olmalı FPS artırmak istersen (Intel Driver:http://downloadcenter.intel.com/ (Select a product family bölümünde Graphic seçilecek) Ayrıca Game Booster ile de arttırabilirsin. Highta yüksek FPS ile oynaman mümkün. | select a product name den neyi seçicem peki ? | Laptop ise Laptop Masaüstü ise Desktop Notebook falansa Notebook'u seçiceksin | line değil name |
Pardon.
Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics iş görür sanırım.
GurcellOnline
(14.5.2013 23:13:59)
Bu tarz konularin yeri burasi degil. Lutfen kurallara riayet edelim.