Anlamlandıramadığım kapanma sorunu (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım
Euphra => Anlamlandıramadığım kapanma sorunu (10.5.2013 21:45:16)
Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarıma format atacaktım öncesinde bilgisayarı temizleyeyim dedim kasayı açtım cpu fanını çıkardım elektrikli süpürge ile çek tüm tozları sonra psu nun fanını temizlemek için mazgalın 3 vidasını açtım aralayıp çektim sonra vidaları takarken tornavida elimden fırladı anakarta düştü bişey yokmuş gibi devam ettim işlemciyi açtım elektrik süpürgesi az kalsın yutuyordu işlemciyi o da ayrı :) sonuç olarak her şey yerli yerinde kapattım kasayı açtım pc yi fakat 2-3 dk sonra kendiliğinden kapandı. hemen sonra yine açtım pc yi windows yazısında yine kesildi tekrar açtım yine windowsta kapandı aldım yeniden açtım kasayı vidaları tekrar açtım sıktım bi daha denenedim olmadı sorunu bulamadığım için içim içimi yiyor yarın bilgisayarcıya götürüceğim ama dh de her zaman yardım bulunur mantığıyla bi de size danışayım dedim muhtaç bekliyorum :(

kaaann => Anlamlandıramadığım kapanma sorunu (11.5.2013 04:32:45)
anakart hoperlörü takılı diye tahmin ederek soruyorum: herhangi bir bipleme yok mu?

ilker_mania => Anlamlandıramadığım kapanma sorunu (11.5.2013 04:57:20)
Hdd nın baglantı yerını değiştirmişsin eskı yerıne tak.

KillForYou! => Anlamlandıramadığım kapanma sorunu (11.5.2013 08:55:42)
Mazgalı işlemci üzerine monte ederken termal macunu düzgünce sürdüğüne emin misin?

Euphra => Anlamlandıramadığım kapanma sorunu (11.5.2013 18:57:58)
macunu yenilemedim nemli bezle parçaları silerken işlemciyi de kaldırmıştım nemden etkilenmiş olmalı şuan iyi çalışıyor

Sayfa: [1]