Gil Mocci
=> lenovo y 500 sli
(28.4.2013 13:33:23)
dün vatandan y 500 sli aldım 360470 kodlu olandan, fanın nerdeyse sürekli çalısması ve pek birşey yapmadıgım halde yani güncellemeleri driverları falan kuruyorum, pilin 45 dakka içinde % 65e düşmesi normal mi? güç tasarrrufu ve maksimum pil ömrü modunda %50 parlaklık ve klavye ısıksız calısıyor suan.
Birde kurlumu vatanda yaptılar şarja takmadan, ürünü teslim alıyorken kontrol ettim şarj %70 civarına düşmüş. Sanırım pil %100e yakın durumda çıktı kutudan normal mi bunlar arkadaslar
Telvis
=> lenovo y 500 sli
(28.4.2013 19:12:19)
quote:
Orijinalden alıntı: Gil Mocci dün vatandan y 500 sli aldım 360470 kodlu olandan, fanın nerdeyse sürekli çalısması ve pek birşey yapmadıgım halde yani güncellemeleri driverları falan kuruyorum, pilin 45 dakka içinde % 65e düşmesi normal mi? güç tasarrrufu ve maksimum pil ömrü modunda %50 parlaklık ve klavye ısıksız calısıyor suan. Birde kurlumu vatanda yaptılar şarja takmadan, ürünü teslim alıyorken kontrol ettim şarj %70 civarına düşmüş. Sanırım pil %100e yakın durumda çıktı kutudan normal mi bunlar arkadaslar |
arkadaşlar y500 konusu mevcut oraya yazalım sorunlarınızı bosu bosuna konu kırlılıgı yapmayalım ....
sorunuza gelınce guc tasarrufu modunda fan çok istikrarsız çalışıyor dengeliye getirdiğiniz zaman fan normale dönmektedir pil ise %100 olarak gelmez %70 olarak koyulur kutuya normaldır şarj suresıde 45 dakıkada %65 ise orta bi zaman diyebiliriz ...
Gil Mocci
=> lenovo y 500 sli
(30.4.2013 00:04:33)
quote:
Orijinalden alıntı: Telvis quote:
Orijinalden alıntı: Gil Mocci dün vatandan y 500 sli aldım 360470 kodlu olandan, fanın nerdeyse sürekli çalısması ve pek birşey yapmadıgım halde yani güncellemeleri driverları falan kuruyorum, pilin 45 dakka içinde % 65e düşmesi normal mi? güç tasarrrufu ve maksimum pil ömrü modunda %50 parlaklık ve klavye ısıksız calısıyor suan. Birde kurlumu vatanda yaptılar şarja takmadan, ürünü teslim alıyorken kontrol ettim şarj %70 civarına düşmüş. Sanırım pil %100e yakın durumda çıktı kutudan normal mi bunlar arkadaslar | arkadaşlar y500 konusu mevcut oraya yazalım sorunlarınızı bosu bosuna konu kırlılıgı yapmayalım .... sorunuza gelınce guc tasarrufu modunda fan çok istikrarsız çalışıyor dengeliye getirdiğiniz zaman fan normale dönmektedir pil ise %100 olarak gelmez %70 olarak koyulur kutuya normaldır şarj suresıde 45 dakıkada %65 ise orta bi zaman diyebiliriz ... |
oraya yazdımda kimse cevap vermeyince buraya yazdım. yukardaki mesajımda yazmıstım 45 dakka içinde 65e düştü diye. Vatanda kurulum yaptılar yarım saat kadar. 45dakkada %35 kayıp oluyorsa , yarım saatte %30 civarı kayıp gerçekleşmiştir. Vatandan kurulum sonrası teslim alıyorken baktıgımda pil %70 di o yüzden %100e yakın durumda çıktı pili dedim. Çünkü vatanda kurulum yaparken şarja takmadılar. En azından % 90+ doluluk oranı varmıs. O yüzden normalmi diye sordum çünkü çoğu arkadas % 60 civarı çıkıyor kutudan demis.
Etrüsk
=> lenovo y 500 sli
(30.4.2013 00:48:15)
%40 civarında çıkıyor, 60 da abartı biraz.