Jr09
=> BIOS Update - BIOS ID check error [ Çözüldü ]
(12.4.2013 00:07:50)
QFlash Bios update etmeye çalışıyorum.İndirdiğim 670AD33.FD dosyasını ( gigabyte ) usb bellege attım. Seçiyorum ekranda bios u , BIOS ID check error hatası verıyor.
@BIOS la yapmaya calısıyorum Invalid Vendor diyor.
Bios u update etmem lazım ancak bır turlu ıslemı halledemıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Doğru BIOS dosyası seçimi sonrası çözüldü
MühendisMurat
(12.4.2013 00:23:39)
quote:
Orijinalden alıntı: Jr09 QFlash Bios update etmeye çalışıyorum.İndirdiğim 670AD33.FD dosyasını ( gigabyte ) usb bellege attım. Seçiyorum ekranda bios u , BIOS ID check error hatası verıyor. @BIOS la yapmaya calısıyorum Invalid Vendor diyor. Bios u update etmem lazım ancak bır turlu ıslemı halledemıyorum yardımlarınızı bekliyorum |
işlemcini yazarmısın.
Jr09
(12.4.2013 00:27:15)
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat quote:
Orijinalden alıntı: Jr09 QFlash Bios update etmeye çalışıyorum.İndirdiğim 670AD33.FD dosyasını ( gigabyte ) usb bellege attım. Seçiyorum ekranda bios u , BIOS ID check error hatası verıyor. @BIOS la yapmaya calısıyorum Invalid Vendor diyor. Bios u update etmem lazım ancak bır turlu ıslemı halledemıyorum yardımlarınızı bekliyorum | işlemcini yazarmısın. |
OctalCore AMD FX-8120, 3423 MHz (17 x 201)
haunter_51
(12.4.2013 00:30:34)
dostum biosa update etmen için bilgisayar aılırken menüyü açacaksın ordan başlatacaksın.
Seçeneklerde var bios update. ama elektik vs kesilmemesi lazım.prizde kullanıyor olman lazım. uzun sürebilir
MühendisMurat
(12.4.2013 00:31:09)
quote:
Orijinalden alıntı: Jr09 OctalCore AMD FX-8120, 3423 MHz (17 x 201) |
tamam bu işleri fazla bilmiyorum yapamam diyorsan yardımcı olayım teamviewerdan ?
Jr09
(12.4.2013 00:38:29)
quote:
Orijinalden alıntı: meşkur pesimist dostum biosa update etmen için bilgisayar aılırken menüyü açacaksın ordan başlatacaksın. Seçeneklerde var bios update. ama elektik vs kesilmemesi lazım.prizde kullanıyor olman lazım. uzun sürebilir |
hocam zaten oradan yapıyorum hata veriyor.
@bjk__murat
Pc den ıyı anlarım ancak BIOS la ilgili falan hıcbır bilgim yok , mavi ekran ın hata kodundan dolayı bios u update etmeye çalışıyorum yardımcı olursanız sevınırım tabi
MühendisMurat
(12.4.2013 00:40:43)
quote:
Orijinalden alıntı: Jr09 quote:
Orijinalden alıntı: meşkur pesimist dostum biosa update etmen için bilgisayar aılırken menüyü açacaksın ordan başlatacaksın. Seçeneklerde var bios update. ama elektik vs kesilmemesi lazım.prizde kullanıyor olman lazım. uzun sürebilir | hocam zaten oradan yapıyorum hata veriyor. @bjk__murat Pc den ıyı anlarım ancak BIOS la ilgili falan hıcbır bilgim yok , mavi ekran ın hata kodundan dolayı bios u update etmeye çalışıyorum yardımcı olursanız sevınırım tabi |
teamviewer yükleyin ID PW yollayın pm den yardımcı olacağım kardeşim.
cohannan
(12.4.2013 00:57:30)
quote:
Orijinalden alıntı: Jr09 QFlash Bios update etmeye çalışıyorum.İndirdiğim 670AD33.FD dosyasını ( gigabyte ) usb bellege attım. Seçiyorum ekranda bios u , BIOS ID check error hatası verıyor. @BIOS la yapmaya calısıyorum Invalid Vendor diyor. Bios u update etmem lazım ancak bır turlu ıslemı halledemıyorum yardımlarınızı bekliyorum |
anakartın tam modeli nedir
Jr09
(12.4.2013 05:19:35)
quote:
Orijinalden alıntı: cohannan quote:
Orijinalden alıntı: Jr09 QFlash Bios update etmeye çalışıyorum.İndirdiğim 670AD33.FD dosyasını ( gigabyte ) usb bellege attım. Seçiyorum ekranda bios u , BIOS ID check error hatası verıyor. @BIOS la yapmaya calısıyorum Invalid Vendor diyor. Bios u update etmem lazım ancak bır turlu ıslemı halledemıyorum yardımlarınızı bekliyorum | anakartın tam modeli nedir |
Gigabyte GA-970A-D3
cohannan
(12.4.2013 06:28:36)
Jr09
(12.4.2013 12:29:01)
Allah razı olsun hocam , benım ındırdıgım BIOS dosyasını kabul etmıyordu bunu kabul ettı .
Mavi ekrandan da kurtulmuş oldum çok sağolun