10_rengi
=> Google,Facebook,Yahoo,Microsoft vb.şirketlerde çalışmak
(10.4.2013 21:03:20)
Bu şirketlerde çalışan,iş görüşmesine giden veya tanıdıgı olan var mı?Kendimiz geliştirsek bu şirketlerde çalışma imkanımız olur mu?
Buralarda çalışmak için neler gerekir?
10_rengi
(10.4.2013 21:16:38)
hadi mübarekler bi bilgi
jr.Steve
(10.4.2013 21:22:27)
Lysde ilk 10.000 e gir iyi bi uni bilgisayar muh oku. En az iki dili c++ / ios / android/ asp / php / c# / python cok iyi bil. Okurken tubitakta filan basiri elde et. Yurt disi projelerine katil. Ingilizceyi cok iyi bil. Iyi bi ortalama ile mezun ol. Belki birisinde calisabilirsin
HATTUSILI
(10.4.2013 21:24:43)
matematik bilgisi önemli
J.Valjean
(10.4.2013 21:25:36)
quote:
Orijinalden alıntı: jr.Steve Lysde ilk 10.000 e gir iyi bi uni bilgisayar muh oku. En az iki dili c++ / ios / android/ asp / php / c# / python cok iyi bil. Okurken tubitakta filan basiri elde et. Yurt disi projelerine katil. Ingilizceyi cok iyi bil. Iyi bi ortalama ile mezun ol. Belki birisinde calisabilirsin |
kısacası ölme eşşeğim ölme
10_rengi
(10.4.2013 21:43:12)
quote:
Orijinalden alıntı: jr.Steve Lysde ilk 10.000 e gir iyi bi uni bilgisayar muh oku. En az iki dili c++ / ios / android/ asp / php / c# / python cok iyi bil. Okurken tubitakta filan basiri elde et. Yurt disi projelerine katil. Ingilizceyi cok iyi bil. Iyi bi ortalama ile mezun ol. Belki birisinde calisabilirsin |
üniden coktan mezun oldum ....
yarimelma
(10.4.2013 21:45:11)
o sitelerden herhangi biriini 1 gün hadi onuda geçtim 1 saatliğine erişime kapat. tüm şirketler kapında birikir. tabi fbi, cia , nsa de dahil olmak üzere
10_rengi
(10.4.2013 21:49:21)
quote:
Orijinalden alıntı: o kel? o sitelerden herhangi biriini 1 gün hadi onuda geçtim 1 saatliğine erişime kapat. tüm şirketler kapında birikir. tabi fbi, cia , nsa de dahil olmak üzere |
tamam girmem 1 saat ne olacak
yarimelma
(10.4.2013 21:55:04)
quote:
Orijinalden alıntı: 10_rengi quote:
Orijinalden alıntı: o kel? o sitelerden herhangi biriini 1 gün hadi onuda geçtim 1 saatliğine erişime kapat. tüm şirketler kapında birikir. tabi fbi, cia , nsa de dahil olmak üzere | tamam girmem 1 saat ne olacak |
< Resime gitmek için tıklayın >
10_rengi
(10.4.2013 21:58:12)
quote:
Orijinalden alıntı: o kel? quote:
Orijinalden alıntı: o kel? o sitelerden herhangi biriini 1 gün hadi onuda geçtim 1 saatliğine erişime kapat. tüm şirketler kapında birikir. tabi fbi, cia , nsa de dahil olmak üzere | tamam girmem 1 saat ne olacak | < Resime gitmek için tıklayın > |
server a bağlanılıyor.................
bağlantı kurulamadı.....
Rena34
(10.4.2013 22:03:07)
eksi sozlugun kurucusu sedat kapanoglunun etohum videosunu izle.
SokemoN
(10.4.2013 22:17:15)
quote:
Orijinalden alıntı: o kel? o sitelerden herhangi biriini 1 gün hadi onuda geçtim 1 saatliğine erişime kapat. tüm şirketler kapında birikir. tabi fbi, cia , nsa de dahil olmak üzere | tamam girmem 1 saat ne olacak |
10_rengi
(10.4.2013 22:22:51)
quote:
Orijinalden alıntı: Rena34 eksi sozlugun kurucusu sedat kapanoglunun etohum videosunu izle. |
teşekkürler...
1 saat site acmamam gerekiyordu galiba ama sana tesekkur emek için actım.
Guest-3AA68E795
(10.4.2013 22:24:13)
quote:
Orijinalden alıntı: o kel? o sitelerden herhangi biriini 1 gün hadi onuda geçtim 1 saatliğine erişime kapat. tüm şirketler kapında birikir. tabi fbi, cia , nsa de dahil olmak üzere |
ewee1212
(10.4.2013 22:28:35)
IBM'de çalışan bir arkadaşım var. Bir kaç aşamalı mulakat ile işe alıyorlar. Fakat o kadar da büyük bir hedef olarak görmeyin. Programlamaya yetenekli , güzel bir diploması olan , kendi özgü projeleri olan kişiler şanslarıda olursa girebilirler.
Sedat Kapanoğlu Microsoft'a diplomasız girdi. Diplomada 1.şartlarda değil ama Türkiye'de çalışabilmek için büyük bir önem taşıyor. Çünkü diplomaya çok büyük bir değer veriliyor.
bz9ai
(10.4.2013 22:34:42)
quote: