Paşa Hazretleri
=> Pes'te yaptığım lig karması
(9.4.2013 20:01:24)
CarlBenz
(9.4.2013 20:03:41)
yerliler bildigin milli takım zaten.
HeartQuake
(9.4.2013 20:04:56)
Hem orijinal takımlarında kalıp hem de böyle bir takım yapılabiliyor mu?yapiliyorsa 2 tane dünya karması yapayım oynarım zevkli olur
TheBearGrylls
(9.4.2013 20:05:01)
hangi lig karması dostum bu bildiğin fb - gs karması
Guest-E41040413
(9.4.2013 20:06:52)
yabancilar cok fena harcarlar.
Paşa Hazretleri
(9.4.2013 20:07:59)
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake Hem orijinal takımlarında kalıp hem de böyle bir takım yapılabiliyor mu?yapiliyorsa 2 tane dünya karması yapayım oynarım zevkli olur |
Yok takımlarından almak zorunda kaldım da save dosyasından son yaptığın değişikliği silersen ya da işte bu yaptığın değişikliği bulup silersen eski haline dönüyor.
Hocam zaten pes'te 3 büyükler var, beşiktaş'tan da fernandes olcay dışındakileri yeterli görmedim
Johnny Quid
(9.4.2013 20:24:54)
Ujfalusi, Danny'den iyi değil mi PES'te?
Paşa Hazretleri
(9.4.2013 20:27:02)
quote:
Orijinalden alıntı: sonyeja Ujfalusi, Danny'den iyi değil mi PES'te? |
öyle ama ben bu sezon dany oynuyor diye onu koydum normalde ujfalusi 82 dany 77 diye biliyorum
Lelouch V
(9.4.2013 20:30:57)
Yabancılar kadrosunda:
İstersen 4-2-3-1 sitemine geç.(Sen bilirsin ama ben kanatları etkili kullanan biri olduğum için söyledim)
Kaleci,defans aynı
............. Meireles
.............. Krasic..................Snejder...............Stoch
Sow ... Drogba
Johnny Quid
(9.4.2013 20:35:39)
quote:
Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim Yabancılar kadrosunda: İstersen 4-2-3-1 sitemine geç.(Sen bilirsin ama ben kanatları etkili kullanan biri olduğum için söyledim) Kaleci,defans aynı ............. Meireles .............. Krasic..................Snejder...............Stoch Sow ... Drogba |
Sow'u sola alıp, ortaya Fernandes takviyesi yapmak bu kadroda daha başarılı olur gibi.
-------Meireles---Fernandes--------
Krasic------Sneijder--------Sow
------------Drogba------------------
felipe de souza
(9.4.2013 20:53:00)
yalnız resimde drogba volkanı fena kesiyo
Cumadangeldim
(9.4.2013 21:26:33)
İbrahim Toraman nerde? Adam her yerde haksızlığa uğruyor
Katates Pızartması
(9.4.2013 21:32:53)
Pes yükleyesim geldi
Maç kaç kaç bitti?
Paşa Hazretleri
(9.4.2013 21:38:37)
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması Pes yükleyesim geldi Maç kaç kaç bitti? |
Bir sürü yaptım. Genelde yerliler alıyor da o maçı Yabancılar 3-1 almıştı galiba. Kuyt efsane gol attı gelişine vole
Guest-9A415FEC-8
(9.4.2013 21:45:14)
quote:
Orijinalden alıntı: sonyeja quote:
Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim Yabancılar kadrosunda: İstersen 4-2-3-1 sitemine geç.(Sen bilirsin ama ben kanatları etkili kullanan biri olduğum için söyledim) Kaleci,defans aynı ............. Meireles .............. Krasic..................Snejder...............Stoch Sow ... Drogba | Sow'u sola alıp, ortaya Fernandes takviyesi yapmak bu kadroda daha başarılı olur gibi. -------Meireles---Fernandes-------- Krasic------Sneijder--------Sow ------------Drogba------------------ |
Sonra Aykut Kocaman'a laf ediyorsunuz. Sow'dan sol kanat mı olur lea?
Johnny Quid
(9.4.2013 21:53:11)
quote:
Orijinalden alıntı: Villi Lapsi quote:
Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim Yabancılar kadrosunda: İstersen 4-2-3-1 sitemine geç.(Sen bilirsin ama ben kanatları etkili kullanan biri olduğum için söyledim) Kaleci,defans aynı ............. Meireles .............. Krasic..................Snejder...............Stoch Sow ... Drogba | Sow'u sola alıp, ortaya Fernandes takviyesi yapmak bu kadroda daha başarılı olur gibi. -------Meireles---Fernandes-------- Krasic------Sneijder--------Sow ------------Drogba------------------ | Sonra Aykut Kocaman'a laf ediyorsunuz. Sow'dan sol kanat mı olur lea? |
Pes'te öyle bir oluyor ki
Paşa Hazretleri
(10.4.2013 00:45:33)
quote:
Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim Yabancılar kadrosunda: İstersen 4-2-3-1 sitemine geç.(Sen bilirsin ama ben kanatları etkili kullanan biri olduğum için söyledim) Kaleci,defans aynı ............. Meireles .............. Krasic..................Snejder...............Stoch Sow ... Drogba | Sow'u sola alıp, ortaya Fernandes takviyesi yapmak bu kadroda daha başarılı olur gibi. -------Meireles---Fernandes-------- Krasic------Sneijder--------Sow ------------Drogba------------------ | Sonra Aykut Kocaman'a laf ediyorsunuz. Sow'dan sol kanat mı olur lea? |
Fenerbahçe'yle master lig açtığımda Maicon'un yaptığı her ortaya arka direkte vuruyor. Evet Maicon Fener'de bu arada
patos64
(10.4.2013 01:42:36)
quote:
Orijinalden alıntı: felipe de souza yalnız resimde drogba volkanı fena kesiyo |
derbiyi iple çekiyorum:D
Johnny Quid
(10.4.2013 01:46:15)
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri quote:
Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim Yabancılar kadrosunda: İstersen 4-2-3-1 sitemine geç.(Sen bilirsin ama ben kanatları etkili kullanan biri olduğum için söyledim) Kaleci,defans aynı ............. Meireles .............. Krasic..................Snejder...............Stoch Sow ... Drogba | Sow'u sola alıp, ortaya Fernandes takviyesi yapmak bu kadroda daha başarılı olur gibi. -------Meireles---Fernandes-------- Krasic------Sneijder--------Sow ------------Drogba------------------ | Sonra Aykut Kocaman'a laf ediyorsunuz. Sow'dan sol kanat mı olur lea? | Fenerbahçe'yle master lig açtığımda Maicon'un yaptığı her ortaya arka direkte vuruyor. Evet Maicon Fener'de bu arada |
< Resime gitmek için tıklayın >