Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
CVenturas => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 07:37:32)
Efsane ya gülmekten öldüm

igetsky => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 07:44:55)
quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

kardeş motormusun?

imrattata => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 07:51:55)
en hesaplisi LPG gibi duruyor. ama sen bilirsin tabi.

The Outsider => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 08:12:40)
quote:

Orijinalden alıntı: ErnoNemecek

quote:

Orijinalden alıntı: Surrealist86

quote:

quote:

senin yediğin besinleri kurt yediği için kilo alamıyorsun.o yüzden de içindeki kurdu öldürmek için mi benzin içirecekler?

Aynen öyle düşünüyorlar.

< Resime gitmek için tıklayın > geçmiyosan o hipotezi ortaya atan teyze kesin +85 yaşındadır ya da sen -15sin.

Yok o dediğini geçmiyorum. Fikri babamın aklına sokan kişi +45 yaşında bende +18 im.

Hocam +18 isen niye dinliyorsun babani cek restini kafan rahat etsin.

Onurchik => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 08:28:22)
basligi okudugumda aklima `arkadasa herhalde "betin BENZIN atmis"` demisler zannettim. o da geri gelsin diye benzin icecek diye dusundum ama durum daha vahimmis.

ErnoNemecek => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 08:57:02)
quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

quote:

quote:

quote:

quote:

senin yediğin besinleri kurt yediği için kilo alamıyorsun.o yüzden de içindeki kurdu öldürmek için mi benzin içirecekler?

Aynen öyle düşünüyorlar.

< Resime gitmek için tıklayın > geçmiyosan o hipotezi ortaya atan teyze kesin +85 yaşındadır ya da sen -15sin.

Yok o dediğini geçmiyorum. Fikri babamın aklına sokan kişi +45 yaşında bende +18 im.

Hocam aslında tam 18 im , dinletemiyorum illa içiceksin diyorlar aramda pek iyi değil ailemle o yüzden çok üsteleyemiyorum

The Outsider => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 09:02:00)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle düşünüyorlar.

Hocam aslında tam 18 im , dinletemiyorum illa içiceksin diyorlar aramda pek iyi değil ailemle o yüzden çok üsteleyemiyorum

Aranda iyi degilmis iste inceldigi yerden kopsun canindan onemli mi be hocam

rudolfo3639 => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 09:09:42)
quote:

Bağırsak kurdu için :(( Düşürüyormuş kurtları :(

Not:Süper benzin içireceklermiş :(

onun ilacı var eczanede git ver 3lira al dök kurtlarını ya da bir gece klubüne gidebilirsin aynı işi görür

Guest-3856B4E17 => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 09:45:48)
bizim bi arkadaş yanlışıkla mazot içmiş şimdi çocuk olur olmaz espiriler yersiz patavatsız hareketler kendi kendine gülmeler yani acayip bir degişiklik söz konusu

enduluslucoban => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 11:11:51)
quote:

Orijinalden alıntı: Z!pp0

quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

ben arada dizel içiyorum, kaçak alırsam öksürtüyor ama shellden alırsam osuruyom bile

benzini shellden aklı kelden alıcan agaaa

o benzini shelden yapra kelden degil miydi o?

[TAB]ip => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 11:13:58)
quote:

Başlıkta dediğim gibi zayıfım diye benzin içirecekler , içmek istemiyorum nedeni ise korkuyorum dokunur , hasta olurum falan. Deneyen olduysa falan var mı söyliyebilir mi ?

İlacı var güzelim onun..Benzln neymiş..Git bir doktora ben kilo alamıyorum acaba parazitler mi var sindirim sistemimde dersin o gerekeni yapar..Benzini de annenle baban içsin..Cheers!

speranzaaa => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 11:43:46)
quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

adam zenginim litresi yaklaşık 5 liradan benzin içiyorum diyor,aldınız mı sübliminali?

bu açıdan bakılmamış hiç :))

Boz Birlik => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 11:52:09)
quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

kardeş motormusun?

sesli güldüm

ErnoNemecek => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 12:26:14)
quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

quote:

Başlıkta dediğim gibi zayıfım diye benzin içirecekler , içmek istemiyorum nedeni ise korkuyorum dokunur , hasta olurum falan. Deneyen olduysa falan var mı söyliyebilir mi ?

İlacı var güzelim onun..Benzln neymiş..Git bir doktora ben kilo alamıyorum acaba parazitler mi var sindirim sistemimde dersin o gerekeni yapar..Benzini de annenle baban içsin..Cheers!

ilaç kullandım daha önce , bi etkisi olmadı.

dnzcr => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 12:36:39)
quote:

Orijinalden alıntı: AusteRe

ne benzini la bende zayıfım benzim mi içmek gerekiyomuş ? sorsana bi kurşunsuz mu içeyim ?

vitamini kurşununda

DARBE => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 14:49:40)
Sonra bi kibrit

sithyus => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 16:34:54)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sithyus

içme ölürsün

Ondan korkuyorum zaten

çok çok az içersen sanırım sorun olmuomuş (sakın yapma sonra üstüme kalsın istemem )

Ottoman_PoweR => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 16:37:55)
Kesinlikle içme kardeş.

WolF-EyE => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 16:41:09)
hoca ne benzini iyi misin sen.. nerden duyulmuş benzin içerek kilo almak.. ulan iyi güldüm ha, bizim çocuklarada anlatayım güleriz

WolF-EyE => Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (13.3.2013 16:43:25)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

quote:

ilaç kullandım daha önce , bi etkisi olmadı.

ya kardeş akıl var mantık var benzin içerek kilo mu alınır öldürücek misin kendini, nerden duyuyosunuz böyle enteresan şeyleri ya

Sayfa: << < önceki 8 9 [10] 11 12   sonraki >     >>