Kiss-of-Death
=> Silinebilir, teşekkürler.
(1.3.2013 17:36:35)
Silinebilir, teşekkürler.
Miyamoto Musashi
(1.3.2013 18:11:29)
Son cümlene bittim, kullanabilirmiyim?
hayırlı olsun bu arada.
Türkiyede bu sistem olmaz.
Goldu para ile alan adam gider itemide para ile alır bir şekilde uberinide yapar.
Seninle uber yaptığımız kişilere sormadım fakat ben hiç birisinin 3 run için 3m gold verecek durumda olduğunu sanmıyorum. Gold kasmak oyunda çok zor run yaparak. İtemleri öğrenmek ve neyin para ettiğini öğrenmek zaman alıyor o zamana kadarda genelde oyuncular ÇULSUZ , oyundan gold alanda zaten gider item alır dediğim gibi...
Ben yanılırımda sende güzel para kazanırsın.
emeğe göre değerlendirirsem 1m az bir rakam.
Mp10 için ise 1,5m gerçekten komik bir rakam olmuş. Mp 10 da hem xp kasacak hem itemlenecek (belki) bunun için 1,5 vermek bedava gibi bişi...
(yinede gelen olacağını sanmıyorum)
Konunu kirletmedim umarım, fakat yorum hakkımı kullanmak istedim
karakoyunn
(1.3.2013 18:15:10)
Ben barbarim icin 1 run mp10 almak istiyorum. Nezaman yapabiliriz?
Kiss-of-Death
(1.3.2013 18:17:27)
quote:
Orijinalden alıntı: karakoyunn Ben barbarim icin 1 run mp10 almak istiyorum. Nezaman yapabiliriz? |
Bu akşam saat 8:30 civarında oyunda olurum. Görüşmek üzere.
puppets
(1.3.2013 18:23:57)
Hayırlısı olsun. İstediğin gold miktarları bence çok uygun talep olacaktır diye tahmin ediyorum. Arkadaşla bir çok kez mp10 yaptık sağlam gruplarla hani derler ya "yağ gibi akıyor mübarek"
İşin ticareti bir yana bizleri de unutma arada sırada mp10 takılalım ii oluyor yahu
Miyamoto Musashi
(1.3.2013 18:38:03)
Bir şey daha: mp10 a dayanmak zordur. yani adam gelecek senle mp 10 sonra 50bin defa ölecek ne bilim eziyetli geldi biraz, eziyet e karşılık 1,5m . Mp 10 a her gear dayanmıyor malum.
Tekrar hayırlı olsun...
Not : kızmıyorsun dimi.
BARKU
(1.3.2013 18:44:54)
Kissofdeath i tanımayanlar için şöyle söyleyeyim gayet sağlam wizardı olan bir arkadaştır ve oyuna hakimdir. İstediği rakamları verebiliyorsanız beraber mp10 yapmanızı tavsiye ederim.Dediği gibi bu zamana kadar forumdan ben dahil birçok kişiye karşılıksız yardım etmiştir.
BitirimAbi
(1.3.2013 18:57:17)
ilk zamanlarda yapamadığımdan dolayı hf ring için 10myi gözden çıkarmış biri olarak diyorumki.fiyatlar gayet makul hatta bu fiyatlarla yinede kendi zaman+gelir kombinasyonunda zarardasın gibime geliyor.bi hf ring için 5m verilebilir.tabi bu benim düşüncem.
edit: zaten 3uber kapısı x 2=6ya geliyormuş evet normal fiyat.bol kazançlar.
Kiss-of-Death
(1.3.2013 20:21:38)
quote:
Orijinalden alıntı: kaansam Bir şey daha: mp10 a dayanmak zordur. yani adam gelecek senle mp 10 sonra 50bin defa ölecek ne bilim eziyetli geldi biraz, eziyet e karşılık 1,5m . Mp 10 a her gear dayanmıyor malum. Tekrar hayırlı olsun... Not : kızmıyorsun dimi. |
Hayır neden kızayım.
Senin yazından alıntıladım ama genel yazayım, güzel yorumlar için teşekkürler herkese. Fiyatları ucuz tuttum, öyle gold'a aç durumda değilim, amacım gelen talepleri biraz frenlemekti. Baktım ki isteyen halen daha çok biraz artırırım ama bence uygun şu anda, battlenet forumlarından bakıp biraz türk usulü indirim yaptım.
Bu arada MP10'da yanımda 1 kişi olursa yavaşlama olmuyor kesme hızımda, bunu çok kez denedim. Ben ölmediğim sürece ki ölmüyorum aşırı uç affix elite gelmedikçe; party'deki arkadaş da çok ölmeyecektir çünkü etrafta her yer yeterince donmuş oluyor ve o serilikte kesiliyorlar. Ölürse de bana bayraktan ışınlanması yeterli.
macgdestor
(1.3.2013 23:36:11)
Şahsen kefilim.Güven/kaygı taşıyan üyeler için belirtmek istedim.
Güzel düşünce,fiyat da makul, iyi eğlenceler loot'unuz bol olsun
clabnick
(2.3.2013 00:12:31)
Coco guzel dusunce
underdog
(2.3.2013 00:46:16)
Çok uygun fiyat koymuş kiss aslında halen yardıma devam ediyor bu fiyatlarla...
Heartseeker
(2.3.2013 01:45:24)
Konu sahibine kefilim, kasmaya basladıktan bir süre sonra exp çubuğunuzu takip edemez oluyorsunuz. 5 dakikada 1 level atladığınız oluyor hatta bazen daha da fazla. Emeğine ve harcadığı zamana göre çok az bir ücrete yapıyor bunu.
Forumun diablo kısmının hakkını veren, her türlü yardımı esirgemeyen aynı zamanda leveling sırasında düşen ise yarar lootları bile size veren bir insan. İyi ki böyle bir konu açmış iyi ki de bu işi yapıyor. Çok memnun kaldım, güven sorunu yaşayan arkadaşlar kesinlikle güvenebilirler. MP10 da hayatta kalmak için onun peşinden koşup 1-2 defansif skill cast etmeniz yeterli ölmemeniz için.
Teşekkürler Kiss-of-Death !
s.onurocak
(2.3.2013 02:30:20)
hellfire plan act 2 deki merchanttan alınıyor zaten
Kiss-of-Death
(2.3.2013 02:39:44)
quote:
Orijinalden alıntı: s.onurocak hellfire plan act 2 deki merchanttan alınıyor zaten |
Yok o ayrı, ama act4 warden'den düşürülmesi gereken bir plan var ki, zamanında herkes çok çekmiştir düşmesi için. İsteyene onu MP10'da alıyoruz.
Kiss-of-Death
(2.3.2013 02:42:58)
quote:
Orijinalden alıntı: DeathLotus Konu sahibine kefilim, kasmaya basladıktan bir süre sonra exp çubuğunuzu takip edemez oluyorsunuz. 5 dakikada 1 level atladığınız oluyor hatta bazen daha da fazla. Emeğine ve harcadığı zamana göre çok az bir ücrete yapıyor bunu. Forumun diablo kısmının hakkını veren, her türlü yardımı esirgemeyen aynı zamanda leveling sırasında düşen ise yarar lootları bile size veren bir insan. İyi ki böyle bir konu açmış iyi ki de bu işi yapıyor. Çok memnun kaldım, güven sorunu yaşayan arkadaşlar kesinlikle güvenebilirler. MP10 da hayatta kalmak için onun peşinden koşup 1-2 defansif skill cast etmeniz yeterli ölmemeniz için. Teşekkürler Kiss-of-Death ! |
Eyv. senin level 50'de kaldık aslında geç oldu, beni arkadaşlar çağırdı diye. Onu tamamlarız yarın.
4 leg düştü hepsini verdim arkadaşa, vermeyip ne yapayım tabi. =) Ama bracers ile sprit stone güzeldi ias vardı yaradı hızlı gitmemize, bracers adeta lacuni çakması çıktı ms ve cc falan baya keyif aldım ben de.
Will
(2.3.2013 14:26:22)
selamlar .
2-3 runda ben alabilirim
oyundayım şimdi.
battetag imzada
Kiss-of-Death
(2.3.2013 17:12:15)
quote:
Orijinalden alıntı: Will selamlar . 2-3 runda ben alabilirim oyundayım şimdi. battetag imzada |
Olur ekliyorum.
CANPOLAT68
(3.3.2013 09:04:17)
Machine si olanlar mp10da uberleriniz kesilir