Yüksek fiyatlı yurtdışı siparişi (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı Özel
Daywalke® => Yüksek fiyatlı yurtdışı siparişi (26.2.2013 01:31:13)
Şöyle bir sorum olacaktı,

Yakın zamanda bir proje için yurt dışından profesyonel video kamera getirtmek istiyorum,http://pro.sony.com/bbsc/ssr/product-NEXFS700UK/ tam olarak bu.
Bu ürün gümrüğe geldiğinde ne kadar masrafımız olur? %18 kdvsini vererek kurtulabilir miyiz yoksa başımıza çok masraf çıkar mı?

Bu arada ekleyeyim bu kamerayı Türkiyede satın alabileceğim bir yer bulamadım o yüzden yurt dışı siparişine yöneldim.

Sing_a_song => Yüksek fiyatlı yurtdışı siparişi (26.2.2013 01:47:34)
Ben de bugün nette çok kısa bi araştırma yapmıştım da özetle 700 usd lik ürün 900 usd falan oluyor sanırım...tabi artı depoda bekleme masrafı vs. vs. karışık iş...

DaYWaLkeR => Yüksek fiyatlı yurtdışı siparişi (26.2.2013 02:04:47)
Hocam bunun vergisini verene kadar uçak bileti al gidip elden kendin al aynı fiyata gelir zaten.

glamdr1ng => Yüksek fiyatlı yurtdışı siparişi (26.2.2013 02:11:23)
quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Hocam bunun vergisini verene kadar uçak bileti al gidip elden kendin al aynı fiyata gelir zaten.

Katılıyorum :D

Daywalke® => Yüksek fiyatlı yurtdışı siparişi (27.2.2013 00:11:30)
quote:

Orijinalden alıntı: russell26

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Katılıyorum :D

Haklısınız da bu kişisel bir alım değil de faturalandırılacak olacağı için bunu son çare olarak göz önünde bulunduruyoruz.

Daha ayrıntılı bilgi nereden alabilirim acaba yönlendirebilecek biri var mıdır?

yatalak supermen => Yüksek fiyatlı yurtdışı siparişi (27.2.2013 11:00:53)
sony türkiye ile görüşün belki size bir yol gösterirler

hysteria35 => Yüksek fiyatlı yurtdışı siparişi (7.3.2013 21:05:29)
Hayır kdv ödeyerek kurtulamazsınız. Faturayı gören muayene memuru sizi beyanname açmaya yönlendirecektir. Ancak yolcu beraberi eşya olarak getirebilirsiniz. Onun da bazı şartları var. 2011/39 sayılı posta tebliğini okursanız tam bilgi alırsınız.

Sayfa: [1]