F4
=> Ortalığı Karıştıran Kişileri Bloklayın Gitsin..
(14.2.2013 00:43:38)
Evet arkadaşlar, her konuda tartışma ortamı oluşturanları bloklayın. Muhteşem yüzyıl konusunda hashus isimli üye vardı sürekli Osmanlı'ya laf atan tiplerden eminim ki atası Osmanlı'ya dayanmıyor
Bloklayın gitsin.
Fikirlere düşüncelere saygı göstermek lazım. Örneğin ben Atatürkçü değilim fakat ülkemizde ki bazı kardeşlerimiz sevdiği için ne ben kötü söz söylerim nede başkasına söyletirim. Birbirimizin kutsalına dil uzatmaz ve saygı duyup sahip çıkarsak kardeşliğimiz bozulmaz.
LightningRaven
(14.2.2013 00:44:09)
birisi rıza babanın yav he he gifini koysun
Guest-E41040413
(14.2.2013 00:45:41)
F4
(14.2.2013 00:48:13)
quote:
Orijinalden alıntı: Luis Figo quote:
Orijinalden alıntı: F4 Evet arkadaşlar, her konuda tartışma ortamı oluşturanları bloklayın. Muhteşem yüzyıl konusunda hashus isimli üye vardı sürekli Osmanlı'ya laf atan tiplerden eminim ki atası Osmanlı'ya dayanmıyor Bloklayın gitsin. Fikirlere düşüncelere saygı göstermek lazım. Örneğin ben Atatürkçü değilim fakat ülkemizde ki bazı kardeşlerimiz sevdiği için ne ben kötü söz söylerim nede başkasına söyletirim. Birbirimizin kutsalına dil uzatmaz ve saygı duyup sahip çıkarsak kardeşliğimiz bozulmaz. | Kendi kendine çelişiyosun.Hem fikirlere saygı duymak lazım yazmışsın hem de bloklayın.Kim sıktı senin canını bakalım? |
Hocam ifade edemedim kendimi, ortalığı karıştıranlar dedim, provakatörlük işini benimseyen kişileri bloklayın diye tavsiye verdim.
CARNIVALE
(14.2.2013 00:49:14)
hashus foruma yıllarını vermiş değerli bir arkadaştır. sen onu bloklamışsın kimsenim umrunda değil. fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali.
sana buradan ekmek çıkmaz kardeşim konuyu sildir.
synthesizer
(14.2.2013 01:03:27)
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE hashus foruma yıllarını vermiş değerli bir arkadaştır. sen onu bloklamışsın kimsenim umrunda değil. fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali. sana buradan ekmek çıkmaz kardeşim konuyu sildir. |
Osmanlı'ya laf attiysa seveni kadar sevmeyeni de çıkar. . Foruma verdiği emekleri de bu ülkeyi terkettigi birgün tax free den iade alır gider.
CARNIVALE
(14.2.2013 01:06:02)
quote:
Orijinalden alıntı: synthesizer quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE hashus foruma yıllarını vermiş değerli bir arkadaştır. sen onu bloklamışsın kimsenim umrunda değil. fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali. sana buradan ekmek çıkmaz kardeşim konuyu sildir. | Osmanlı'ya laf attiysa seveni kadar sevmeyeni de çıkar. . Foruma verdiği emekleri de bu ülkeyi terkettigi birgün tax free den iade alır gider. |
hashus ne demişse altına imzamı atarım
Sarımsaklasak
(14.2.2013 01:34:13)
ülkemizdeki bazı kardeşlerimiz sevdiği için mi ? lafını bilde konuş edepsiz ! MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ten bahsediyorsun.seni pahişaha kul olmaktan,avrupa devletlerinin sömürgesi olup bir afrika ülkesi olmaktan kurtaran adam.Rahat yaşayıp,dua nı edebiliyosan paşamızada dua et arada
Yetkili Bi Abi
(14.2.2013 02:40:32)
quote:
Orijinalden alıntı: F4 Evet arkadaşlar, her konuda tartışma ortamı oluşturanları bloklayın. Muhteşem yüzyıl konusunda hashus isimli üye vardı sürekli Osmanlı'ya laf atan tiplerden eminim ki atası Osmanlı'ya dayanmıyor Bloklayın gitsin. Fikirlere düşüncelere saygı göstermek lazım. Örneğin ben Atatürkçü değilim fakat ülkemizde ki bazı kardeşlerimiz sevdiği için ne ben kötü söz söylerim nede başkasına söyletirim. Birbirimizin kutsalına dil uzatmaz ve saygı duyup sahip çıkarsak kardeşliğimiz bozulmaz. |
Sonuna kadar haklısın kardeşim. Bencede ortalığı karıştıranları bloklamak lazım polemiğe girmeye hiç gerek yok sonra konu uzuyor ceza alıyoruz. Şu alıntı olayını düzeltselerde blokladığımız kişileri alıntıda da görmesek çok iyi olur. Sonuna kadar destek veriyorum bu konuda. Ayrıca blokluyorum sizi de iyi geceler
AtillaHuN
(14.2.2013 02:42:21)
hashusa dil uzattığın için çaktım sana blok. forumda blokladığım ilk kişisin helal
boor
(15.2.2013 07:57:45)
Oyy hala osmanlı atatürk bilmem ne tartışmaları mı
khanjui
(15.2.2013 07:59:51)
Hashus' u bloklayan adamı ben bizzat bloklarım.
Zmpprz
(15.2.2013 08:03:59)
Savaşmayın, sevişin
Rodin
(15.2.2013 08:10:51)
Olaylar olaylar..
hashus1099
(15.2.2013 11:27:47)
quote:
Orijinalden alıntı: boor Oyy hala osmanlı atatürk bilmem ne tartışmaları mı |
Baslatan da ben degilim şikayetçi olan da. Ama bir tartışma başladıysa oraya dahil olmak doğaldır.
Efsane Cuma
(15.2.2013 12:10:05)
boor
(15.2.2013 12:11:21)
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099 quote:
Orijinalden alıntı: boor Oyy hala osmanlı atatürk bilmem ne tartışmaları mı | Baslatan da ben degilim şikayetçi olan da. Ama bir tartışma başladıysa oraya dahil olmak doğaldır. |
Genel söyledim zaten. Vakit ayırmak israftır gari bu konulara.
Glukhovsky
(15.2.2013 12:12:46)
quote:
Orijinalden alıntı: fremaan02 başladım 1. Sen hayırlısı be gülüm |
FORUMDA BLOKLAMANIZ GEREKEN ÖNCELİKLİ KİŞİ BUDUR !
ince33
(15.2.2013 12:18:06)
quote:
Orijinalden alıntı: F4 Evet arkadaşlar, her konuda tartışma ortamı oluşturanları bloklayın. Muhteşem yüzyıl konusunda hashus isimli üye vardı sürekli Osmanlı'ya laf atan tiplerden eminim ki atası Osmanlı'ya dayanmıyor Bloklayın gitsin. Fikirlere düşüncelere saygı göstermek lazım. Örneğin ben Atatürkçü değilim fakat ülkemizde ki bazı kardeşlerimiz sevdiği için ne ben kötü söz söylerim nede başkasına söyletirim. Birbirimizin kutsalına dil uzatmaz ve saygı duyup sahip çıkarsak kardeşliğimiz bozulmaz. |
haklısın seni bloklamakla başlıyorum.