angelofthenirvana
=> sende mi pierre cardin (Sizce hangi giyim markası kalitelidir)
(29.1.2013 21:25:25)
bildiğiniz üzere U.s polo assn adlı giyim markası eskiden güzel bir markaydı ve son 1 senedir ürettiği tüm ürünler berbat ötesi. Ben bu markanın amerikada üretiğini sanıyordum ama meğer öyle değilmiş. Aydınlı grup hazır giyim adlı bir firmaya aitmiş.
İnternette dolaşırken BURADAN sol altta pierre cardinin de bu firmaya ait olduğunu öğrendim. Onunda kalitesinden de şüphe ediyorum.
Önemli olan ürünün nerede üretildiği değil kalitesidir benim için.
Önereceğiniz kaliteli hazır giyim markaları nelerdir.?
FırtınalıDenizinYolcusu
(29.1.2013 21:27:50)
Tommy Hilfiger , Burberry
met.nar
(29.1.2013 21:28:45)
Cacharel
NetWork
AustinReed
yarimelma
(29.1.2013 21:30:03)
gömlek olarak us polo ve pieerre cardin.
pantolon . pieerre cardin & mavi
t shirt - genelde us polo ve pieerre cardin var
ayakkabı . adidas
eşofman . adidas
terchimlerim genellikle böyledir..
acheron
(29.1.2013 21:30:10)
sen o dünya para döktüğün markalar amerikada çok özel imalathanelerde üretilip sana mı geliyor sanıyosun, bilmiyosun ki arka sokağındaki hüseyin amcada yapılıyor onlar
Angelica
(29.1.2013 21:31:42)
quote:
Orijinalden alıntı: angelofthenirvana bildiğiniz üzere U.s polo assn adlı giyim markası eskiden güzel bir markaydı ve son 1 senedir ürettiği tüm ürünler berbat ötesi. Ben bu markanın amerikada üretiğini sanıyordum ama meğer öyle değilmiş. Aydınlı grup hazır giyim adlı bir firmaya aitmiş. İnternette dolaşırken BURADAN sol altta pierre cardinin de bu firmaya ait olduğunu öğrendim. Onunda kalitesinden de şüphe ediyorum. Önereceğiniz kaliteli hazır giyim markaları nelerdir.? |
saydigin markalardan cok daha kaliteli firmalarla calisiyorum. hepsi de benim musterim. avrupanin cesitli ulkelerinin markalari bu markalar. ve turkiyede kimse bilmez. o yuzden havan olmaz ama dedigim gibi asil markalar turkiyede satilmiyor.
affiliation
(29.1.2013 21:38:20)
Türkiyede yapılınca kötü mü oluyor?
angelofthenirvana
(29.1.2013 21:40:21)
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica quote:
Orijinalden alıntı: angelofthenirvana bildiğiniz üzere U.s polo assn adlı giyim markası eskiden güzel bir markaydı ve son 1 senedir ürettiği tüm ürünler berbat ötesi. Ben bu markanın amerikada üretiğini sanıyordum ama meğer öyle değilmiş. Aydınlı grup hazır giyim adlı bir firmaya aitmiş. İnternette dolaşırken BURADAN sol altta pierre cardinin de bu firmaya ait olduğunu öğrendim. Onunda kalitesinden de şüphe ediyorum. Önereceğiniz kaliteli hazır giyim markaları nelerdir.? | saydigin markalardan cok daha kaliteli firmalarla calisiyorum. hepsi de benim musterim. avrupanin cesitli ulkelerinin markalari bu markalar. ve turkiyede kimse bilmez. o yuzden havan olmaz ama dedigim gibi asil markalar turkiyede satilmiyor. |
önemli olan hava değil ki.
İnsanları küçümsemek "bak ben pierre cardin giyiyorum sen ne giyiyorsun" tarzı bakışlar bana göre değildir. Önem verdiğim şey KALİTE KALİTE KALİTE 4. etmen FİYAT
Nede olsa aldığım ürün basit şekilde yırtılıyorsa üzülürüm. Ben aldığım ürünü minumum 6ay giymek isterim. S,z,n önereceğniz markalar nelerdir? nereden temin edebilirim. (Yer: Gaziantep)
Darui
(29.1.2013 21:43:48)
Rahatsız etmese cidden yazmazdım da de ve mi ekleri ayrı yazılır. Bu arada çok kaliteli giyindigim söylenemez kot maviden veya colin's üst lcw
angelofthenirvana
(29.1.2013 21:43:53)
türkiyede yapılması değil önemli olan. Dediğim gibi eski kalitesinde değil. Aldığın bir ürün hemen esneyip solma yaşatabiliyor veya kolunu kaldırdığında yerden bir şey aldığında dikim yerleri açılıyor. 1 hafta önce aldığım polo kazak koltuk altından fire vermiş. Ama eskiden böyle değildi.
Dediğim gibi önerebileceğiniz giyim markaları nelerdir. Sn DH ekibi
AdwatcH
(29.1.2013 21:45:20)
Massimo Dutti
Pahalidir ama muhtesemdir. Heryerde farkini gosterir. Az ama oz alirsin. İnternetten arastir
-RüzgarGibiGeçti-
(29.1.2013 21:46:48)
Dünyaca ünlü markaların çoğu türkiyede yapulıyor. Enayilik yapmayın türk malı alın
angelofthenirvana
(29.1.2013 21:50:25)
quote:
Orijinalden alıntı: metinardicli Cacharel NetWork AustinReed |
üzülerek belirtmek isterimki cacharel de türkiyede aydınlı grup tarafından üretilmektedir.