Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım
metallica80s => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 01:01:04)
Merhaba arkadaşlar bana ücretsiz sistem koruma programları lazım Trojan adware ve normal virüslerden korunmak için ücretsiz hangi programları indirip kullanabilirim ?

haki61 => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 01:05:58)
avira,avast, biraz daha hafif olsun dersen avg çok daha hafif olsun dersen microsof security

metallica80s => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 01:27:01)
quote:

Orijinalden alıntı: haki61

avira,avast, biraz daha hafif olsun dersen avg çok daha hafif olsun dersen microsof security

Trojanları bulabiliyo mu yada ayrıyetten trojan silen bi program kullanıyomusun ?

özcan35 => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 01:50:58)
Microsoft Security fena program değildir. Kullanmanızı tavsiye ederim.
Öte yandan internetten serial vs. bulabilirseniz kaspersky çok etkilidir.

metallica80s => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 02:01:20)
quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Avg indirdim telefonumdada kullanıyordum zaten şimdi benim norton un 6 aylık deneme sürümünden 66 günlük deneme zamanım kaldım avg yi de yükledim 2 antivirüs ün yüklü durmasının bi zararı olur mu ? bazen anlaşmazlıklar oluyor 2 antivirüs arasında sizce performans açısından kaldırmalımıyım norton u ?

özcan35 => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 02:08:40)
quote:

Orijinalden alıntı: metallica80s

quote:

Avg indirdim telefonumdada kullanıyordum zaten şimdi benim norton un 6 aylık deneme sürümünden 66 günlük deneme zamanım kaldım avg yi de yükledim 2 antivirüs ün yüklü durmasının bi zararı olur mu ? bazen anlaşmazlıklar oluyor 2 antivirüs arasında sizce performans açısından kaldırmalımıyım norton u ?

Kardeş avg'yi pek kullanmadım ama norton bilgisayarı biraz yorar. Üzerine avg de eklenince kastırabilir. Bunu en iyi kullanıcı olarak sen anlarsın. Varsa bir yavaşlama kaldır nortunu.

metallica80s => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 02:12:22)
quote:

quote:

quote:

Kardeş avg'yi pek kullanmadım ama norton bilgisayarı biraz yorar. Üzerine avg de eklenince kastırabilir. Bunu en iyi kullanıcı olarak sen anlarsın. Varsa bir yavaşlama kaldır nortunu.

Emin değilim ama Norton'un Windows 7 64 bitte uyum sorunları olduğunu düşünüyorum çünkü sistemim yeni ve norton çoğu zaman kilitlenip duruyor sanırım en iyisi kaldırmam teşekkürler :)

haki61 => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 08:42:56)
quote:

quote:

Trojanları bulabiliyo mu yada ayrıyetten trojan silen bi program kullanıyomusun ?

trojanları bulabilir ama istersen buna + olarak süperantispyware tarzı programlar da kullanabilirsin.

Guest-BFA9C4197 => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 09:04:15)
microsoft essential security

glerli => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 10:35:27)
avastı öneririm her zamanki gibi diğerlerini denedim içinde en iyi çalışan ve sistemi yormayan bence avast

converttoint32 => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 11:09:04)
"RealTime" koruma senin için önemli değilse combofix haftada 2 kere çalıştırman yeterli olucaktır
Bunun dışında ücretsiz bir "RealTime"çalışan antivrüsten istediğin performansı alamassın.

metallica80s => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (25.1.2013 15:30:38)
quote:

quote:

quote:

trojanları bulabilir ama istersen buna + olarak süperantispyware tarzı programlar da kullanabilirsin.

Teşekkürler Superantispyware programını indirdim sonuç olarak sistemimde gerekli araçlar olarak şunlar mevcut şuanda

Avg Antivirüs Free 2013
Avg Pc TuneUp 2011
Superantispyware

Sizce yüklemem gereken sistem için iyi olan başka program var mı ?

haki61 => Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ? (30.1.2013 12:49:31)
quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler Superantispyware programını indirdim sonuç olarak sistemimde gerekli araçlar olarak şunlar mevcut şuanda

Avg Antivirüs Free 2013
Avg Pc TuneUp 2011
Superantispyware

Sizce yüklemem gereken sistem için iyi olan başka program var mı ?

biraz geç oldu ama giremedim uzun süre su an çok fazla crack vs ile ugrasmıyosan ve her gördüğün siteye girmiyosan yeterli

Sayfa: [1]