ZeroSystem
=> Odam Nasıl [SS'li]
(4.2.2013 05:33:24)
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster-mt quote:
Orijinalden alıntı: ZeroSystem quote:
Orijinalden alıntı: webmaster-mt şehirden uzakta nasıl yaşıyorsunuz arkadaş keçiörendeyim sincan etimesgutta falan güzel siteler var ama uzak be heryere.. | keçiörende bize şehir dışı geliyor dostum siz orda nasıl yaşıyorsunuz ki? | keçiöreni şehir dışı sayman için kızılay in göbeginde oturman lazım |
öyle sayılır.
emre_demir1
=> Odam Nasıl [SS'li]
(4.2.2013 07:32:03)
çok tatlı bi odan var güle güle kullan
b-broker
=> Odam Nasıl [SS'li]
(4.2.2013 07:47:11)
güzel
BEYAZ PASSATLI PRENS
=> Odam Nasıl [SS'li]
(10.2.2013 22:15:42)
Tam bir fakir odas
Emre-Dylan
=> Odam Nasıl [SS'li]
(14.5.2013 22:29:39)
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster-mt şehirden uzakta nasıl yaşıyorsunuz arkadaş keçiörendeyim sincan etimesgutta falan güzel siteler var ama uzak be heryere.. |
15 yıldır Sincanda oturuyorum bu zamana kadar bana hiç bir yer uzak gelmedi ve diğer semtlere bir türlü ısınamadım Sincan gibi. Hayır Polatlı falan deseniz Kayaş deseniz anlayacağım ama Sincandan Kızılaya arabayla 25 30dk anca
webmaster-mt
=> Odam Nasıl [SS'li]
(15.5.2013 11:17:35)
quote:
Orijinalden alıntı: Emre-Dylan quote:
Orijinalden alıntı: webmaster-mt şehirden uzakta nasıl yaşıyorsunuz arkadaş keçiörendeyim sincan etimesgutta falan güzel siteler var ama uzak be heryere.. | 15 yıldır Sincanda oturuyorum bu zamana kadar bana hiç bir yer uzak gelmedi ve diğer semtlere bir türlü ısınamadım Sincan gibi. Hayır Polatlı falan deseniz Kayaş deseniz anlayacağım ama Sincandan Kızılaya arabayla 25 30dk anca |
arabayla 25-30 sürebilir fakat otobüsle ve minibüsle en az 45 dk sürüyor trafik varsa kesin 1 saati geçiyor.
kabul et sincan merkeze uzak arabayla bile anca yarım saate gidiyorsun.
Emre-Dylan
=> Odam Nasıl [SS'li]
(15.5.2013 15:14:41)
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster-mt quote:
Orijinalden alıntı: Emre-Dylan quote:
Orijinalden alıntı: webmaster-mt şehirden uzakta nasıl yaşıyorsunuz arkadaş keçiörendeyim sincan etimesgutta falan güzel siteler var ama uzak be heryere.. | 15 yıldır Sincanda oturuyorum bu zamana kadar bana hiç bir yer uzak gelmedi ve diğer semtlere bir türlü ısınamadım Sincan gibi. Hayır Polatlı falan deseniz Kayaş deseniz anlayacağım ama Sincandan Kızılaya arabayla 25 30dk anca | arabayla 25-30 sürebilir fakat otobüsle ve minibüsle en az 45 dk sürüyor trafik varsa kesin 1 saati geçiyor. kabul et sincan merkeze uzak arabayla bile anca yarım saate gidiyorsun. |
Benim için sorun olmuyor uzaklığının farkında bile değilim hocam
Zig Zag
=> Odam Nasıl [SS'li]
(16.10.2013 15:20:01)
Küçükken çok fazla oynardım. Şimdi büyüdüm,oynamıyorum ama atmaya da kıyamıyorum.
Konuyu açtığım zamanlarda öylesine aklıma gelmişti legodan bir iPad standı yaptım çok da güzel oldu
Ama hala severim legoyu, oynamasam da
Brad Pitt
=> Odam Nasıl [SS'li]
(16.10.2013 15:23:09)
Kim hortlattı la bu konuyu
Zig Zag
=> Odam Nasıl [SS'li]
(16.10.2013 15:25:29)
quote:
Orijinalden alıntı: Sünepe Kim hortlattı la bu konuyu |
2-3 üst mesaja bak.
Bu arada, Google'a odam nasıl ssli yazınca ilk bu konu çıkıyor
Disenchantment
=> Odam Nasıl [SS'li]
(16.10.2013 15:29:27)
quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag Küçükken çok fazla oynardım. Şimdi büyüdüm,oynamıyorum ama atmaya da kıyamıyorum. Konuyu açtığım zamanlarda öylesine aklıma gelmişti legodan bir iPad standı yaptım çok da güzel oldu Ama hala severim legoyu, oynamasam da |
Küçükken yurtdışındanmı getirttininız yoksa türkiyedeki satıcılardanmı ?
Guest-7FA67E2CF
=> Odam Nasıl [SS'li]
(16.10.2013 15:33:28)
Hep bıraktığım şeyleri yiyorsun. Kilolu biri de değilsin gibi. Sağlık sorunun da yoksa tamamdır.
Yine de ben senin yediğin şeyleri şu saatten sonra yemem.
DDRll
=> Odam Nasıl [SS'li]
(16.10.2013 15:34:21)
Lise 1. sınıf muhtemelen 1999 lusun !
Zig Zag
=> Odam Nasıl [SS'li]
(16.10.2013 15:58:47)
quote:
Orijinalden alıntı: mahso quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag Küçükken çok fazla oynardım. Şimdi büyüdüm,oynamıyorum ama atmaya da kıyamıyorum. Konuyu açtığım zamanlarda öylesine aklıma gelmişti legodan bir iPad standı yaptım çok da güzel oldu Ama hala severim legoyu, oynamasam da | Küçükken yurtdışındanmı getirttininız yoksa türkiyedeki satıcılardanmı ? |
Çoğunu Türkiye'den aldım, yyukarıdaki uçaği babam getirmişti.
Engineering Student
Sandığından daha da zayıfım, hatta fazla zayıf denilebilir. Oradakilerden bolca yesem bile 1 kilodan fazla farketmiyor kac aydir. Detayli olarak pmden konuşabiliriz istersen.
DDRII
Dikkat ettiysen konu yaklaşık 1 yıl önce açılmıs. Evet haklisin 98'liyim ama bu kadar heyecanlanmana gerek yoktu, istesen söylerdim yaşımı.
Hem 98-99'lu olsam ne farkeder ? Bu forumda 2000'li bile var ama çoğumuzun göze battığını sanmıyorum.
Ben de normal konular açıyorum gördüğün gibi, hatta ikinci el bölümünde bolca alışverişim var sorunsuz
Anadolu Parsı
=> Odam Nasıl [SS'li]
(16.10.2013 16:07:03)
yeni eviniz hayırlı olsun.
Zig Zag
=> Odam Nasıl [SS'li]
(16.10.2013 16:10:58)
quote:
Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı yeni eviniz hayırlı olsun. |
6 sene olacak ne yenisi, simdi bir daha taşınmayı düşünüyoruz orada da bi konu daha açarım artik
arddsc38
=> Odam Nasıl [SS'li]
(16.10.2013 16:30:21)
Aynı yatak örtüsü
diganixza
=> Odam Nasıl [SS'li]
(16.10.2013 16:46:21)
Güneş vurmuyorsa her oda güzeldir. Bizim evi yapanlar hiç dikkat etmemiş
9888
=> Odam Nasıl [SS'li]
(17.10.2013 01:50:52)
Bende düşünüyorum böyle bir tane konu açmayı