_katalitiksoba_
=> En iyi spy loadout u
(17.1.2013 16:38:47)
Arkadaşlar sizce en iyi item birleşmesi nedir bence
Spy-cicle
Dead ringer
Ambassador
Weed Man
=> En iyi spy loadout u
(17.1.2013 17:35:18)
En iyi kullandığın :)
Bana göre
Knife
Ambassador
cloak and dagger
birde Saharan seti.
Nintendo.
=> En iyi spy loadout u
(18.1.2013 01:06:23)
quote:
Orijinalden alıntı: Selâmün aleyküm En iyi kullandığın :) Bana göre Knife Ambassador cloak and dagger birde Saharan seti. |
hacı cloak and dagger nedir ya
250 saatten fazla Spy oynayan biri olarak;
Ambassador
Knife
Dead Ringer / Invisibility Watch
Weed Man
=> En iyi spy loadout u
(18.1.2013 09:33:22)
quote:
Orijinalden alıntı: Nintendo. quote:
Orijinalden alıntı: Selâmün aleyküm En iyi kullandığın :) Bana göre Knife Ambassador cloak and dagger birde Saharan seti. | hacı cloak and dagger nedir ya 250 saatten fazla Spy oynayan biri olarak; Ambassador Knife Dead Ringer / Invisibility Watch |
sen ne anlarsın lan :D
fatih86
=> En iyi spy loadout u
(6.2.2013 11:15:06)
L'Etranger
Your Eternal Reward
Death Ringer
Familiar Fez
En seri spy için set budur. Gerisi yalan.
Oyun toplam sürem 4000 saattir. Çoğuda spy üzerine.
Nintendo.
=> En iyi spy loadout u
(6.2.2013 21:20:16)
quote:
Orijinalden alıntı: fatih86 L'Etranger Your Eternal Reward Death Ringer Familiar Fez En seri spy için set budur. Gerisi yalan. Oyun toplam sürem 4000 saattir. Çoğuda spy üzerine. |
İyi güzel sette pubstomp dışında bir işe yaramıyor.
berserkmachiavelli
=> En iyi spy loadout u
(7.2.2013 09:21:19)
quote:
Orijinalden alıntı: Selâmün aleyküm En iyi kullandığın :) Bana göre Knife Ambassador cloak and dagger birde Saharan seti. |
Aynı fikirdeyiz
TITAN
=> En iyi spy loadout u
(14.2.2013 16:54:05)
quote:
Orijinalden alıntı: thebadtf2player quote:
Orijinalden alıntı: Selâmün aleyküm En iyi kullandığın :) Bana göre Knife Ambassador cloak and dagger birde Saharan seti. | Aynı fikirdeyiz |
Aynen
Grawl
=> En iyi spy loadout u
(1.4.2013 00:20:59)
Ambassador
Knife
Dead Ringer
Familiar Fez
Camera Beard
Cut Throat Consierge
High Five
ben bunu kullaniyorum tavsiye ederim
SniperDgn06
=> En iyi spy loadout u
(21.6.2013 19:43:54)
Ambassador
Your Eternal Reward
Disguise Kit
Cloak and Dagger/ Dead Ringer
Sapper
Cut Throat Concierge
Lacking Moral Fiber Mask(güzel yapılmamış fakat dishonored oyununu sevdiğim için sevdim maskeyi :D)
Nintendo.
=> En iyi spy loadout u
(21.6.2013 19:46:29)
ViperCry
=> En iyi spy loadout u
(21.6.2013 22:04:05)
nintendo güzel açıklamış :) çok anlamıyorum spydan fakat favorim benimde bu
Valryon
=> En iyi spy loadout u
(23.6.2013 00:31:14)
The Saharan Spy seti üstüne tanımam. adamların arkasından çıkarak sıra sıra temizlemek hepsini güzel bir his. Ben şahsen dead ringer kullanıyorum set özelliği çıkardığı sesi götürüyor çünkü ama bu sana kalmış. Bence direk Saharan Spy setini çık valla
Jeunes Turc
=> En iyi spy loadout u
(24.6.2013 13:35:48)
Ebedi ödülün görünmezlik saati infazcı kullan memnun kalacaksın
Thy-Phon
=> En iyi spy loadout u
(2.7.2013 19:02:53)
Bence
knife
ambassador
bide stock saat
gerçekten zevkli oluyor :)
Sirkadyen
=> En iyi spy loadout u
(9.7.2013 08:03:09)
Dead Ringer in nerflenmesi gundemde. DR acikken oldugunuzde eger hasar alirsaniz direk suresinden gidecekmis. Gorunmezlik suresi daha da kisalacak yani.
Nintendo.
=> En iyi spy loadout u
(9.7.2013 11:56:15)
quote:
Orijinalden alıntı: Oberyn Dead Ringer in nerflenmesi gundemde. DR acikken oldugunuzde eger hasar alirsaniz direk suresinden gidecekmis. Gorunmezlik suresi daha da kisalacak yani. |
Dustbowl gibi haritaları da kaldırsınlar o zaman. Saçma saçma choke dolu maplerinin arasından nasıl geçeçeğimizi de açıklarlar umarım.
Sirkadyen
=> En iyi spy loadout u
(9.7.2013 16:01:02)
quote:
Orijinalden alıntı: Oberyn Dead Ringer in nerflenmesi gundemde. DR acikken oldugunuzde eger hasar alirsaniz direk suresinden gidecekmis. Gorunmezlik suresi daha da kisalacak yani. | Dustbowl gibi haritaları da kaldırsınlar o zaman. Saçma saçma choke dolu maplerinin arasından nasıl geçeçeğimizi de açıklarlar umarım. |
Bende sasirdim haberi gorunce. Soldier'in banner itemlerine de birseyler yapcaklarmis o iyi ama dead ringer i batirirlar eger bu sey gelirse.
Tf2 nin facebook sayfasinda cogunluk sevindi bu habere cloak and dagger ile inv. Watch i savunuyorlar ne cok nefret edeni varmis dr in
Bir sey daha, weapon setlerine de birsey olacakmis ama anlayamadim cidden bisey. Ingilizcesi olan acsinda bi okusun
Nintendo.
=> En iyi spy loadout u
(9.7.2013 16:17:55)
quote:
Orijinalden alıntı: Oberyn quote:
Orijinalden alıntı: Oberyn Dead Ringer in nerflenmesi gundemde. DR acikken oldugunuzde eger hasar alirsaniz direk suresinden gidecekmis. Gorunmezlik suresi daha da kisalacak yani. | Dustbowl gibi haritaları da kaldırsınlar o zaman. Saçma saçma choke dolu maplerinin arasından nasıl geçeçeğimizi de açıklarlar umarım. | Bende sasirdim haberi gorunce. Soldier'in banner itemlerine de birseyler yapcaklarmis o iyi ama dead ringer i batirirlar eger bu sey gelirse. Tf2 nin facebook sayfasinda cogunluk sevindi bu habere cloak and dagger ile inv. Watch i savunuyorlar ne cok nefret edeni varmis dr in Bir sey daha, weapon setlerine de birsey olacakmis ama anlayamadim cidden bisey. Ingilizcesi olan acsinda bi okusun |
Set için şapka gerekmeyecekmiş.
Dead Ringer'ın low skill - high reward olduğu doğru aslında nerf yemesine sevinirdim normalde (Spy mainiyim) ama bazı yerler bildiğin geçilmiyor başka çare bırakmıyor.
Hayalbaz93
=> En iyi spy loadout u
(9.7.2013 16:52:51)
quote:
Orijinalden alıntı: Oberyn Dead Ringer in nerflenmesi gundemde. DR acikken oldugunuzde eger hasar alirsaniz direk suresinden gidecekmis. Gorunmezlik suresi daha da kisalacak yani. | Dustbowl gibi haritaları da kaldırsınlar o zaman. Saçma saçma choke dolu maplerinin arasından nasıl geçeçeğimizi de açıklarlar umarım. |
burda ne demek istedin tam anlamadım