SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Motorlu Araçlar Konu Dışı
UğurDankı => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (15.1.2013 23:17:23)

v8motorlarıngumburtusu => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 01:14:21)
amaç ne ki arkada da parçalanmış arabalar vardı

mob411 => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 01:19:40)
yorumlar güzelmiş

Ekvador => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 01:34:57)
Buradaki amaç ne anlamadım ben? Parayı bol mu bulmuşlar. Araçta sorun da göremedim.

xxF@t@l1TYxx => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 01:49:59)
Amaç ne ? Gitti güzelim araba.

nanoona => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 01:50:59)
bu aracların cogu arızalı bakın bu aracın perde havayastıkları şişik vazıyette.

bir iki örnek daha ;

bazılarıda illegal bir şekilde yarış yaptıklarından dolayı cezalandırılıyor.

Bombar Dıman => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 01:59:20)
O melül bakışlarına acıdım arabanın, sanki canlı bir varlığa yapılan işkence gibi.. yazık günah vicdansızlar

Haketmedim => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 02:06:56)
Arabada mübarek tank gibi zorla ezdi

spinattimyalnizliga => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 02:07:35)
Basık hali iyimiş. Bkz.: 2.30

intikam91 => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 08:00:17)
1-2 sene önce gene açılmıştı konusu

Dor Niro => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 08:31:13)
Valla uçuk yorum ama aklıma başka bir şey gelmedi.

Araç iki grup arasındaki kavganın kurbanı. Muhtamelen daha sonra bu video aracın sahibine gönderilmiştir

Yoksa ezeceksen, camını, lastiğini vs. kullanılabilecek malzemeleri söküp öyle ezerler. yukardaki videoda görüldüğü gibi.

FinalVerdict93 => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 09:43:46)
hatalı üretim

By_Serco => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 10:29:17)
İçim ezildi sanki ya la

levogrande => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 10:59:59)
ama araç sağlammış gerçekten...

kıraslan => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 14:13:05)
yanlış hatırlamıyorsam araç uzun dönem test aracıymış falan filan...

Dr.Optech => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (16.1.2013 14:13:18)
< Resime gitmek için tıklayın >

taşkafa => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (17.1.2013 09:12:35)
Dün Bing videolarda SUPERB in üretim aşamalarını gösteren 35 dakikalık bir video izledimm...Ağzım açık kaldı...Bulun izleyin.. Beğendiğim bir araba.....

UğurDankı => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (17.1.2013 13:16:17)
Buradaki amaç ne olursa olsun hiç bir araç bu şekilde parçalanmamalı kullanılabilir nitelikteki elemanları sökülmeli geriye kalan imha edilmeli ki bu aracın sadece perde hava yastıkları açık şayet ceza bile olsa dediğim şekilde değerlendirilmeliydi diye düşünüyorum

ABCdiküçgeni => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (17.1.2013 15:10:50)
quote:

Orijinalden alıntı: UğurDankı

Buradaki amaç ne olursa olsun hiç bir araç bu şekilde parçalanmamalı kullanılabilir nitelikteki elemanları sökülmeli geriye kalan imha edilmeli ki bu aracın sadece perde hava yastıkları açık şayet ceza bile olsa dediğim şekilde değerlendirilmeliydi diye düşünüyorum

orası öyle de, sana böyle bir aracın sıfır olarak verilmesini ister miydin? Türk işine döner o zaman. Türkiyede, adam tırdan düşmüş aracı boyayıp, tavanını değiştirip, sıfır diye adama kakalıyor. Aynı işe döner

UğurDankı => SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (17.1.2013 15:19:25)
quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

quote:

Orijinalden alıntı: UğurDankı

orası öyle de, sana böyle bir aracın sıfır olarak verilmesini ister miydin? Türk işine döner o zaman. Türkiyede, adam tırdan düşmüş aracı boyayıp, tavanını değiştirip, sıfır diye adama kakalıyor. Aynı işe döner

tabiki istmm ama o şekilde satılmasınada gerek yok geri dönüşüme kazandırılabilir yedek parça olarak yada hasarlı durumda adı ile satılabilir sonuçta işin içinde fesat olduğu sürece sizin dediğiniz gibi tırdan düşenide satarlar ama fesat karıştırmadan hem satıcının hem alıcının hemde aracının kazanmasıda mümkün bu aracı o hali ile satın alırım piyasını bilmiyorum atıyorum sıfır ı 80 bin dir bunu açıklaması ile 70 e satarlar alırım bu araç tahminimce eziliyor ki parçalama makinsine sokulabilsin lakin curuf olacak bu bana gereksiz geliyor tabiki curuf maddeye göre ayrıştırıp geri dönüşümü yapılacaktır ama bu benim görüşümce gereksiz

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>