intikad
=> İcloud hakkında soru
(11.1.2013 21:25:22)
Arkadaslar iCloud hesabına örneğin aktif ama iphoneumu bul seçeneği aktif değil. Ben aynı hesaba başka aletten girip aktif edip çıkış yaptığım zaman o makine da da aktif olmaz değil mi? Yani her aletin kendi ayarları esasa alınıyor dimi? Veya rehber yedekler seçeneği vs?
intikad
=> İcloud hakkında soru
(11.1.2013 23:53:00)
Bilgisi olan yok muuuu
KinZhull
=> İcloud hakkında soru
(11.1.2013 23:56:21)
quote:
Orijinalden alıntı: intikad Bilgisi olan yok muuuu |
Hocam icloud hesabını kullanan tüm cihazlar görünür
Tabi cihazdaki iPhone umu bul aktif olmalı
Misal benim ve eşimin iphoneları ve iPad te 3 cihazda tek AppStore hesabı kullanıyorsak iclouda iphoneumu bul açık olan 3 cihazda görünür
*GameOver*
=> İcloud hakkında soru
(11.1.2013 23:59:06)
ayar yapılan cihazı esas alıyordur.
intikad
=> İcloud hakkında soru
(12.1.2013 00:00:18)
quote:
Orijinalden alıntı: KinZhull quote:
Orijinalden alıntı: intikad Bilgisi olan yok muuuu | Hocam icloud hesabını kullanan tüm cihazlar görünür Tabi cihazdaki iPhone umu bul aktif olmalı Misal benim ve eşimin iphoneları ve iPad te 3 cihazda tek AppStore hesabı kullanıyorsak iclouda iphoneumu bul açık olan 3 cihazda görünür |
Soruyu yanlış anladın hocam. O örnekti. Ben rehberden bahsediyorum. İcloud dan rehber mesela bende aktif değil. Ama şifresi vs koz arkadasımda var. O kendi telefonundan o accound ile giriş yapıp rehberi aktif ederse onun telefonundakiler gelir benim ki de aktif olmaz dimi, bunu öğrenmek istiyorum.
MasteR
=> İcloud hakkında soru
(12.1.2013 00:21:44)
Senin rehberinde aktif olur diğer kısının rehberinde aktif olur ikiside rehberi görür ve diğer telefonda başka kişiler var ise onlarıda hesaba ekler. Eklenen rehber kişilerini sende görürsün.