FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Spor >> Futbol >> Dünyadan Futbol
W.Fichtner => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (2.1.2013 23:06:34)
Ozellikle son 5-6 yildir hep bir sempatim vardir bu takima eminim bu forumdanda benim gibi olanlar vardir

< Resime gitmek için tıklayın >
KURULUS : 1936
RENKLER : TURUNCUSIYAH
STADYUM : Donbass Arena
TEKNIK DIREKTOR : Mircea Lucescu
BASKAN : Rinat Akhmetov

FK Şahtar Donetsk (Ukraynaca: Шахтар Донецьк) Ukrayna'nın son yıllarda büyük çıkış gösteren futbol kulübüdür.
Maçlarını Donetsk'teki 25,813 kişilik RSK Olimpiyskiy'de oynayan takımın renkleri
turuncu-siyahtır. Takımı, Türkiye'de başarı sağlayan Mircea Lucescu çalıştırmaktadır. Mircea Lucescu, Şahtar'ı çalıştırdığı bu son 6
sezonluk sürede hem kendi teknik
direktörlük kariyerinde, hem de Şahtar'ın
mazisinde en başarılı dönemleri yaşamış ve
yaşatmıştır. Şahtar Donetsk 2001-2002,
2004-2005, 2005-2006, 2007-2008, 2009-2010, 2010-2011 sezonları Ukrayna ligi
şampiyonudur. 20 Mayıs 2009 tarihinde İstanbul'da, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan UEFA Kupası final maçında Werder Bremen'i 2-1 yenerek tarihinde ilk kez UEFA Kupası'nı müzesine götürmüştür. Bu aynı zamanda son UEFA Kupası'dır. Kupanın yeni adı UEFA'nın yaptığı yeni formatla UEFA Avrupa Ligi olmuştur. Kulübün futbol şubesinden başka bir spor dalı şubesi yoktur.

KADRO

Kaleci
Andriy Pyatov
Anton Kanibolotskiy
Bogdan Shust
Yuriy Virt

Defans
Darijo Srna
Yaroslav Rakitskiy
Oleksandr Kucher
Razvan Rat
Vyacheslav Shevchuk
Dmytro Chygrynskiy
Sergiy Kryvtsov

Orta Saha
Henrikh Mkhitaryan
Alex Teixeira
Fernandinho
Ilsinho
Willian Silva
Douglas Costa
Taras Stepanenko
Tomas Hübschman
Oleksiy Gai
Vasyl Kobin
Alan Patrick
Oleksiy Polyanskiy

Forvet
Luiz Adriano
Marko Devic
Eduardo
Bonfim Dentinho

IMZAMIZ (atacente nickli arkadasimiza tesekkurler )

[ c e n t e r ] [ i ma g e ] h t t p : / / s 1 3 . p o s t i ma g e . o r g / s z 0 h z o 5 6 b / B n _WQ c . p n g [ / i ma g e ] [ / c e n t e r ] [ l i n k = h t t p : / / r e s i m . d o n a n i mh a b e r . c om/ m_ 6 9 8 6 1 2 7 0 / mp a g e _ 1 / / t m . h t m# 6 9 9 1 7 6 3 1 ] [ b ] [ c e n t e r ] [ s i z e = 2 ]
[ c o l o r =# 0 0 0 0 0 0 ] F C S h a k h t a r D o n e t s k T a r a f t a r l a r ı [ / c o l o r ] [ / s i z e ] [ / c e n t e r ] [ / b ] [ / l i n k ]

eklenmek isteyen soylesin.

UYELER
1) A Moonwalker (kurucu uye)
2) MynameisSo
3) uA_emir07
4) LeonRe4
5) uA.67
6) sakalliahtapot

ONERİNG67 => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (2.1.2013 23:57:56)
< Resime gitmek için tıklayın >
Rinat Akhmetov
Shaktar Donetsk Kulübü sahibi
Çok sempatik

bianconera => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 00:02:14)
Hayırlı olsun i Shakhtar'i D.Kiev'i bitirdiği için pek sevmesem de başkanı,hocası iyi,Willian çok iyi

W.Fichtner => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 13:17:22)
eklenmek isteyen yok mu ?

W.Fichtner => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 14:42:29)
quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Hayırlı olsun i Shakhtar'i D.Kiev'i bitirdiği için pek sevmesem de başkanı,hocası iyi,Willian çok iyi

sagolun hocam

Scippo => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 17:15:18)
quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

Lucescu nun takımı tutulmaz mı yaz beni

W.Fichtner => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 17:19:33)
quote:

Orijinalden alıntı: MynameisSo

quote:

Lucescu nun takımı tutulmaz mı yaz beni

ekledim bile

Scippo => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 17:22:32)
Eduardo CL de bir golü vardı.
Hakem atışından gol atmıştı.
O günkü performansını bozdu o golle...

Asmodian => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 17:25:59)
Shakhtarlı oyuncuların Nordsjaelland maçındaki hareketi Shakhtar'ı bitirdi gözümde. Eskiden sevdiğim ve saygı duyduğum bir takımdı.Şimdi nefret ediyorum.

Jack Rabbit Slims => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 17:26:53)
quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

Shakhtarlı oyuncuların Nordsjaelland maçındaki hareketi Shakhtar'ı bitirdi gözümde. Eskiden sevdiğim ve saygı duyduğum bir takımdı.Şimdi nefret ediyorum.

Aynen ben de.

W.Fichtner => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 19:17:29)
o gol benimde sinirimi bozdu ama yapacak bir sey yok oyuncunun terbiyesizligi.

hem nedir kisilerin yaptiklari kulubu baglamaz

uA_emir07 => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 21:36:47)
Lucescu ya çok büyük ayıp ettik adam gibi adam harbiden yaz benide severim Shaktarı.

Atacante => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 21:41:29)
amblemini Juventusun amblemini yapan dizayn firmasi yapmis...
hakikaten

W.Fichtner => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 22:55:00)
quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Lucescu ya çok büyük ayıp ettik adam gibi adam harbiden yaz benide severim Shaktarı.

yazdim

W.Fichtner => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 23:12:29)
quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

hakikaten

amblemleri arasinda acikca benzerlik oldugu goruluyor.. gercekten ayni firma mi yapmis ? ilk defa duyuyorum

Atacante => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (3.1.2013 23:27:49)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

hakikaten

amblemleri arasinda acikca benzerlik oldugu goruluyor.. gercekten ayni firma mi yapmis ? ilk defa duyuyorum

evet, ayni firma

Permafrost => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (4.1.2013 08:22:37)
Sahibi Tatar Türküdür.

W.Fichtner => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (4.1.2013 13:07:18)
bizim icin soyle guzel bi imza yapabilecek hayirsever biri var mi

Atacante => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (4.1.2013 16:34:35)
quote:

bizim icin soyle guzel bi imza yapabilecek hayirsever biri var mi

benim imza gibi bi sey beyeniyorsaniz Shakhtar icin oyle bi sey yapa bilirim..

Scippo => FC Shaktar Donetsk Taraftarlari | YENI KURULDUK ! (4.1.2013 16:50:35)
Resmi photoshop la yaparım diyecektim...
Bilgisayarım sarj kabloları kotuğu için yapamiyorum...

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >     >>