Digiturk Plus Kutu HArddiski degistirmek (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Digiturk
xxl22 => Digiturk Plus Kutu HArddiski degistirmek (30.11.2012 18:54:21)
hemen konuya giricem Digiturk Plus kutunun icindeki hard diskin formati nedir fat32 mi nedir? hard diski cikarip bilgisayara baglasak icindeki kayitlari gorebilirmiyiz.
nedir bu kayit cihazinin icindeki hardiskin formati.
bn elimdeki 500gb lik harddiski pvr in icindekiyle degistirmek istiyorum hangi formata donusturmek gerekir

poison06 => Digiturk Plus Kutu HArddiski degistirmek (30.11.2012 19:49:25)
formatını bilmiyorum ama içindeki kayıtları görüyosun açamıyosun

xxl22 => Digiturk Plus Kutu HArddiski degistirmek (30.11.2012 20:52:37)
eger gorebiliyorsan fat32 veya ntfs dir dosyayi acip acmamasi onemli degil ben o yuzden icindeki harddiski degistirmek istiyorumda. bilgisayarda formatlayip kutunun icine koyacagim

poison06 => Digiturk Plus Kutu HArddiski degistirmek (30.11.2012 21:28:39)
windowsta görünmediğini ubantu gibi işletim sistemlerinde göründüğünü okumuştum Ext formatı heralde

xxl22 => Digiturk Plus Kutu HArddiski degistirmek (1.12.2012 22:53:29)
quote:

Orijinalden alıntı: poison06

windowsta görünmediğini ubantu gibi işletim sistemlerinde göründüğünü okumuştum Ext formatı heralde

ext3 denedim gormedi.fat32 denedim onuda gormedi. bilmedigimiz bir dosya sistemimi var pvr in yoksa yazilimlami kisitlamislar anlamadim

FullHD => Digiturk Plus Kutu HArddiski degistirmek (2.12.2012 22:49:51)
quote:

Orijinalden alıntı: xxl22

quote:

Orijinalden alıntı: poison06

ext3 denedim gormedi.fat32 denedim onuda gormedi. bilmedigimiz bir dosya sistemimi var pvr in yoksa yazilimlami kisitlamislar anlamadim

Kaydedilen yayınlar değişik bir şifreleme yöntemi kullanılmış.şifrelendiği için pc vs. başka bir cihazda izlenemiyor. bunu ne akla hizmet yapmışlar anlamadım.

pxxvxxq => Digiturk Plus Kutu HArddiski degistirmek (3.12.2012 20:18:17)
Plus cihazlarda ki kayıtları herhangi bir pc veya benzeri bir sistemde çalıştıramazsınız Digitürk sadece cihazlara yüklenmiş bir yazılım ile çalıştırıyor. Zaten olması gereken de bu değilmi. Telif hakkı denen bir şey var

xxl22 => Digiturk Plus Kutu HArddiski degistirmek (7.12.2012 09:51:09)
quote:

Orijinalden alıntı: pxxvxxq

Plus cihazlarda ki kayıtları herhangi bir pc veya benzeri bir sistemde çalıştıramazsınız Digitürk sadece cihazlara yüklenmiş bir yazılım ile çalıştırıyor. Zaten olması gereken de bu değilmi. Telif hakkı denen bir şey var

zaten bızde içindeki harddiski dışarıda kullanalım demedik dışarıdaki hard diskle içindekinideğiştirelim dedik telifle ne alakası var kutu benim kutum içininede istediğim büyüklükte hard disk koyabilmem gerekiyor

Sayfa: [1]