ssgenc55
=> Forum Sitelerinde İmzaya Veya Açılan Konu Sonuna Konuya Bakan Kişi İsmi Ekleme ?
(13.11.2012 11:48:19)
Değerli yöneticiler ve değerli arkadaşar.. Öncelikle konuyu nereye açacağımı tam olarak bilemedim umarım doğrudur..
Beni sorum şu.. Forum sitelerinde imzamıza yada açtığımız bir konuya sayfanın en altına
sayın xxxxx lütfen bir teşekkürü çok görmeyin
veya
sayın xxxxx tüm sunumlarım için tıkla...
tarzında yazılar eklenebiliyor. Burada xxxx olan kısımda ise o konunun bulunduğu sayfayı herhangi biri açtığında herhangi bir üye yada yönetici kim açarsa artık kendi ismi çıkıyor. Bunu yapmak için kullanacağımız kod nedir ?
Gıgıl amcayı baya bi araştırdım fakat sanırım hangi isimle araştıracağımı bilemediğim için bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim .
Star Citizen
=> Forum Sitelerinde İmzaya Veya Açılan Konu Sonuna Konuya Bakan Kişi İsmi Ekleme ?
(13.11.2012 12:11:36)
bu forumdamı gördün
ssgenc55
(13.11.2012 12:16:53)
hayır.. farklı birkaç sitede gördüm.. örneğin adam film sunumu yapmış.. en altta imzanın üstünde anlattığım olayı kullanmış hangi üye o konuya yada sunuma bakarsa kendi ismi çıkıyor altınada tüm sunumlarım için tıkla yazmış .. yani ben girdim benim nick sen girince o konuya senin nick çıkıyor ..
samilton
(13.11.2012 12:21:11)
|| sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili ... ||
sen çok yanlış gelmişsin.
ssgenc55
(13.11.2012 12:23:32)
nedemek o şimdi ? yanlış yere mi konu açmışım ?