Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Oyun >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları
OziiX => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 11:19:22)
hehe olabilir mesela HızlıTurkler

venom800 => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 11:25:30)
Ya biliyorum belki türçesi sizlere iğrenç geliyor olabilir ama ingilizce olunca da ben şahsen bir eziklik hissediyorum neden ben başka bir ülkenin dili ile grup ismi oluşturayım ki? Başka hangi ülke benim ülkemin diliyle bu tarz isimler oluşturuyor hiçbiri o zaman biz neden yapalım Bence biraz uğraşılırsa anlamlı hemde iyi bir isim bulunabilir bence
Bu arada bazı arkadaşlar hala betasını oynamaya çalışıyorlar sanırım ama bildiğim kadarıyla oyunun betası sadece online olarak oynanıyor ve open beta serverları kapatıldığı için siz windowsun da tarihini geri alıp oyuna girmeyi başarsanız bile oynayamayacaksınız serverların kapalı olması nedeniyle. O yüzden en iyisi biraz daha beklemek ha gayret az kaldı zaten Bu arada ben oyunda nissan skyline yok diye biliyorum yani bende ki TDU araç listesinde bu araba yok. Siz nerede gördünüz acaba?

brave_knight => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 12:16:55)
quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Ya biliyorum belki türçesi sizlere iğrenç geliyor olabilir ama ingilizce olunca da ben şahsen bir eziklik hissediyorum neden ben başka bir ülkenin dili ile grup ismi oluşturayım ki? Başka hangi ülke benim ülkemin diliyle bu tarz isimler oluşturuyor hiçbiri o zaman biz neden yapalım Bence biraz uğraşılırsa anlamlı hemde iyi bir isim bulunabilir bence
Bu arada bazı arkadaşlar hala betasını oynamaya çalışıyorlar sanırım ama bildiğim kadarıyla oyunun betası sadece online olarak oynanıyor ve open beta serverları kapatıldığı için siz windowsun da tarihini geri alıp oyuna girmeyi başarsanız bile oynayamayacaksınız serverların kapalı olması nedeniyle. O yüzden en iyisi biraz daha beklemek ha gayret az kaldı zaten Bu arada ben oyunda nissan skyline yok diye biliyorum yani bende ki TDU araç listesinde bu araba yok. Siz nerede gördünüz acaba?

Ben gördüm videoda skyline vardı.Listede görmeyince bende şaşırdım resmi sitesindede bazı araçları vermişler skylinede yok ama videosunda vardı olması lazım

brave_knight => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 12:22:37)
quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

hehe olabilir mesela HızlıTurkler

Arkadaşım hem türkçe hemde ingilizcede olan bir şey olamazmıYabancıları oturtacak bir şey olsundüşünüyorum aklıma birşey gelmiyor

venom800 => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 12:24:41)
quote:

Orjinalden alıntı: brave_knight

quote:

Ben gördüm videoda skyline vardı.Listede görmeyince bende şaşırdım resmi sitesindede bazı araçları vermişler skylinede yok ama videosunda vardı olması lazım

O kesin internetten indirilmiş bir araçtır o zaman xbox 360 için Çünkü listede bende göremedim.

brave_knight => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 12:30:58)
KaHrAmAn_TÜRKLER CESUR_TÜRKLER KRAL_TÜRKLER MESELA ŞUDA VAR ASVALT_AĞLATANLAR ( ŞU SON YAZDIĞIM BİRAZ SAÇMA OLDU AMA)BUNLAR NASIL

brave_knight => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 12:33:56)
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: brave_knight

quote:

O kesin internetten indirilmiş bir araçtır o zaman xbox 360 için Çünkü listede bende göremedim.

Olabilir bende VİPER alırım o zaman o daha karizmatik ve hızlı

venom800 => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 12:47:28)
Al valla dostum hepbirlikte coşarız artık Yanlız ben kırmızı alacam baştan söyliyim

brave_knight => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 12:52:08)
quote:

Al valla dostum hepbirlikte coşarız artık Yanlız ben kırmızı alacam baştan söyliyim

Bende kırmızıyı severim zaten VİPER e kırmızı yakışır senin içinde sorun olmassa bende kırmızı almayı düşünüyorum mavide olabilir

spawn12 => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 13:47:57)
Bende kırmızı alacam ne olacak şimdii

brave_knight => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 14:05:38)
quote:

Orjinalden alıntı: spawn12

Bende kırmızı alacam ne olacak şimdii

Nick lerimizi aynı yazmassak sorun ortadan kalkar sanırım

EnigM@ => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 14:07:55)
Bende kırmızı F430

Az kaldı arkadaşlar çoğu gitti azı kaldı son 8 gün

Bekle beni hawai caddeleri asfaltı ağlatmya geliyorum

brave_knight => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 14:12:03)
Arkadaşlar sizlerle oraların tozunu öyle bir arttıracağızki bizi gördülermi anahtarlarını almayalım diye bizle yarış yapmayıp kaçacak yer arıyacaklar Çünkü biz TÜRK üz ve KRAL ız

Project Scorpio => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 14:51:30)
Geçen gün Kadiköy de yürürken kafamı sola bi çevirdim birde baktım ne göreyim! Kırmızı Dodge Viper. Hemen aklıma venom geldi.

brave_knight => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 15:21:25)
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Geçen gün Kadiköy de yürürken kafamı sola bi çevirdim birde baktım ne göreyim! Kırmızı Dodge Viper. Hemen aklıma venom geldi.

Araba gidiyormuydu yaksa park halindemiydi onun birde motor sesi yokmu deli oluyorum o sese

CorleoneXT => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 15:42:24)
ya oyun nezaman çıkıyo mart başı bizim kampanya bitiyo indirtemeyiz acaba 1-2 gün erkenden düşermi

venom800 => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 16:09:51)
quote:

Dostum acaba viper ın yanında veya arkasında Fhilip Morris falan yazıyor muydu? Eğer böyle bir reklam falan gördüysen abimin arkadaşının kullandığı viper o Ama o tarz bir şey yoksa viper srt10 lar çoğalıyor demektir

Project Scorpio => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 16:13:30)
Valla hacı araba park halindeydi arkasına bakmadım önden gördüm. Çok karizmaydı ama.

ZGSRĞL => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 16:31:21)
Arkadaşım mademki yabancılara günlerini göstermek istiyoruz onların anlayacağı bir dil kullanmak daha iyi olur.Düşünsenize Amerikalısı Italyanı Almanı fransızı yunanı hepsinin anladığı bir dil var oda ingilizce.Şimdi biz türkçe bir isim koyduğumuzda onlara anlamsız bir isim gibi gelecek.(Tabiki bir yerden türkçe sözlük bulup bakmazlarsa).Ben bu adı koyarken özenti olsun diye değil oyunda herkesin bizi anlaması ve ona göre davranması.İsim ne kadar ingilizce olursa olsun sonundaki TURK kelimesi onlara yeterde artar bile.

quote:

Ya beyler bence yapacağınız grubun içine ingilizce isimler sıkıştırmayın sadece bir öneri Tamamı türkçe olsa olmaz mı yani?

venom800 => Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (22.2.2007 16:32:06)
quote:

Valla hacı araba park halindeydi arkasına bakmadım önden gördüm. Çok karizmaydı ama.

Eyvallah yine de söylediğin için saol oralarda biraz vakit geçirmem gerek o zaman
@spawn12 sende mi srt10 alacaksın ya? Ben senin için chrysler firepower düşünmüştüm ama..

Sayfa: << < önceki 65 66 [67] 68 69   sonraki >     >>