dejavu1313
=> haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo
(21.4.2006 21:00:29)
arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler bi sorum daha war herkes aldığım bıçaklara poison basma ıskalar diyo peki ben aldığım bıçaklara poison basmassam +8 olduğunda yine yanar mı yoksa poison basmadığım için bişey olmaz mı
LADY__MARTHA
=> haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo
(21.4.2006 21:04:02)
NPNIN SOL TARAFI GENEL NP DIR SAG TARAF ISE HER AY SIFIRLANIR VE ODA AYLIK KASTIGIN NP DIR SENIN
GENEL TOPLAM NP/ AYLIK KASILAN NP
BUNUN TAM MATEMATIKSEL ORANLAMASINI BILMIYORUM AMA EGER TEK BASINA BI KARSI IRC KESERSEN 50/50 OLUR
8 KISILIK PARTI ILE KESERSEN 12/8 OLUR
BU BUNA BENZER BI ORANLA ARTAR
VE SAG TARAF HER AY SIFIRLANIR .AYLIK KASTIGIN NP YE GORE RANKINGE GIRERSIN VE ISMININ YANINDA HARFLER CIKMAYA BASLAR....
UMARIM YARDIMCI OLMUSUMDUR
VicMerth
(21.4.2006 21:04:02)
/ ın sol tarafı sendeki toplam np dir
sağ tarafı ise bu ay içinde kastığın np
2- np olmadıı için git knight clerk ten np al diyo
Auratune
(21.4.2006 21:04:47)
/ işaret mesela bi adam kestin 0/0 dı 50/50 olur (kendin kestiysen partysiz) bi sure soora mesela 1 ay oldu senin np 2k oldu 2450/0 olur adam kesince 2500/50 olur bidaha yani ayda bir sağdaki silinio
Perseus_35
(21.4.2006 21:04:48)
50/0 da 50 senin npndir süreklidir kalıcıdır 0 aylık npdir kişiler arasında ilk 100e girmek için bu gereklidir her ay sıfırlanır
You have 0 national point.You can recharge your national point by visiting the Knight Clerk in the main village.
burdada npnin 0 olduunu söylüo sana np alman için knight clercki ziyaret etmen gerek dio sanırım böyle birşey
dejavu1313
(21.4.2006 21:06:47)
hepinize teşekkürler arkadaşlar
mario_3
(22.4.2006 00:04:09)
quote:
Orjinalden alıntı: dejavu1313 arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler bi sorum daha war herkes aldığım bıçaklara poison basma ıskalar diyo peki ben aldığım bıçaklara poison basmassam +8 olduğunda yine yanar mı yoksa poison basmadığım için bişey olmaz mı |
Hayda bunun np ile ne alakası var ben anlıyamadım?
Xarinth
(22.4.2006 00:08:53)
quote:
Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK / ın sol tarafı sendeki toplam np dir sağ tarafı ise bu ay içinde kastığın np 2- np olmadıı için git knight clerk ten np al diyo |
Bazar
(22.4.2006 00:43:37)
quote:
Orjinalden alıntı: dejavu1313 arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler bi sorum daha war herkes aldığım bıçaklara poison basma ıskalar diyo peki ben aldığım bıçaklara poison basmassam +8 olduğunda yine yanar mı yoksa poison basmadığım için bişey olmaz mı |
Atagında degişme olmaz. Poison basmassan bıcak yanmaz.
X Files
(22.4.2006 01:21:29)
Topic kirliği yapma ama 2de birde de başlık değiştirme. Konudan faydalanmak isteyenlere yanlış yönlendiriyorsun.