haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> Knight Online >> KO Genel
dejavu1313 => haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (21.4.2006 21:00:29)
arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler bi sorum daha war herkes aldığım bıçaklara poison basma ıskalar diyo peki ben aldığım bıçaklara poison basmassam +8 olduğunda yine yanar mı yoksa poison basmadığım için bişey olmaz mı

LADY__MARTHA => haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (21.4.2006 21:04:02)
NPNIN SOL TARAFI GENEL NP DIR SAG TARAF ISE HER AY SIFIRLANIR VE ODA AYLIK KASTIGIN NP DIR SENIN

GENEL TOPLAM NP/ AYLIK KASILAN NP

BUNUN TAM MATEMATIKSEL ORANLAMASINI BILMIYORUM AMA EGER TEK BASINA BI KARSI IRC KESERSEN 50/50 OLUR

8 KISILIK PARTI ILE KESERSEN 12/8 OLUR

BU BUNA BENZER BI ORANLA ARTAR

VE SAG TARAF HER AY SIFIRLANIR .AYLIK KASTIGIN NP YE GORE RANKINGE GIRERSIN VE ISMININ YANINDA HARFLER CIKMAYA BASLAR....

UMARIM YARDIMCI OLMUSUMDUR

VicMerth => haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (21.4.2006 21:04:02)
/ ın sol tarafı sendeki toplam np dir
sağ tarafı ise bu ay içinde kastığın np

2- np olmadıı için git knight clerk ten np al diyo

Auratune => haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (21.4.2006 21:04:47)
/ işaret mesela bi adam kestin 0/0 dı 50/50 olur (kendin kestiysen partysiz) bi sure soora mesela 1 ay oldu senin np 2k oldu 2450/0 olur adam kesince 2500/50 olur bidaha yani ayda bir sağdaki silinio

Perseus_35 => haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (21.4.2006 21:04:48)
50/0 da 50 senin npndir süreklidir kalıcıdır 0 aylık npdir kişiler arasında ilk 100e girmek için bu gereklidir her ay sıfırlanır

You have 0 national point.You can recharge your national point by visiting the Knight Clerk in the main village.

burdada npnin 0 olduunu söylüo sana np alman için knight clercki ziyaret etmen gerek dio sanırım böyle birşey

dejavu1313 => haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (21.4.2006 21:06:47)
hepinize teşekkürler arkadaşlar

mario_3 => haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (22.4.2006 00:04:09)
quote:

Orjinalden alıntı: dejavu1313

arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler bi sorum daha war herkes aldığım bıçaklara poison basma ıskalar diyo peki ben aldığım bıçaklara poison basmassam +8 olduğunda yine yanar mı yoksa poison basmadığım için bişey olmaz mı

Hayda bunun np ile ne alakası var ben anlıyamadım?

Xarinth => haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (22.4.2006 00:08:53)
quote:

Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK

/ ın sol tarafı sendeki toplam np dir
sağ tarafı ise bu ay içinde kastığın np

2- np olmadıı için git knight clerk ten np al diyo

AreaOfEffect => haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (22.4.2006 00:09:17)

quote:

Orjinalden alıntı: mario_3

quote:

Hayda bunun np ile ne alakası var ben anlıyamadım?

Adam topic kirliliği olmasın diye topiğin içeriğini değiştirmiş yeni soru soruyor

Bazar => haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (22.4.2006 00:43:37)
quote:

Atagında degişme olmaz. Poison basmassan bıcak yanmaz.

X Files => haha yöntemi buldum artık topicin içeriğini değiştiriyorum topic kirliliği olmuyo (22.4.2006 01:21:29)
Topic kirliği yapma ama 2de birde de başlık değiştirme. Konudan faydalanmak isteyenlere yanlış yönlendiriyorsun.

Sayfa: [1]