Şimdi Ara

xgametr.com Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xgametr den alışveriş yapacagım bu konuyu 2. kez açıyorum biliyorum ancak merak ettiğim bir şey var, şimdi ben burdan alışveriş yapmak için sanırım önce bakiyeme tl yüklicem sanırım sonra sıpariş et dicem orda id pw yazıcazda bunlar çalmaz dimi güvenilir olup olmadıgını merak ediyorumda

• çalarlar qnq çalarlar ondan herkes alıyor rp yi sitelerden
  • Yaklasik 200-300TL'lik alisveris yaptim, guvenli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napak23

çalarlar qnq çalarlar ondan herkes alıyor rp yi sitelerden

Bu trolleri seviyorum
  • alış-veriş YAPMA güvenle yapanlarda var,çalınanlar da var.bugün forumda yine gördüm,hesap açılmıyormuş.link bulursam editleyeceğim.bende bugün 1440 RP yükledim ama riottan.yani 200-300 RP için riske değmez.

EDİT: al bak.2 arkadaşında sıkıntı yok,ama onun ki gitmiş.bi tane daha gördüm ama o yorumda hayatta bulamam
    http://forum.donanimhaber.com/m_67367143/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67367395

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoL_Game -- 27 Ekim 2012; 16:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napak23

çalarlar qnq çalarlar ondan herkes alıyor rp yi sitelerden

• oyundan niye almıyosunuzki başka siteleri deniyosunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM AMAZON.COM ADRES HATASI
    12 yıl önce açıldı
    passo.com sorunu acil
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efealidemir

oyundan niye almıyosunuzki başka siteleri deniyosunuz

Neden acaba ? Herhalde kredi kartımız olmadığı içindir, Beyin Bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 27 Ekim 2012; 16:40:43 >
  • 200 300 TL Lik alışveriş yaptım. Hiçbir sıkıntı yok siteye çamur atmayın.
  • ben iki kez alış-veriş yaptım hiç bi sıkıntı olmadı 5 dakika içinde rp hesabıma yüklendi ve hiç bi sorun oluşmadı tabi ki güvenilir demek istemem kefili değilim ama sürekli xgameden alış-veriş yapıyorum
  • Yüzlerce kez bir çok oyun için alışveriş yaptım hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar güvenilirdir tüm samimiyetimle söylüyorum.
  • güvenle yapabilirsin , sanırım 4 kere yaptım ; önce ptt ye gidip parayı yatırdım sonra eve gelip yatırdığıma dair işlem yaptım.Ondan sonra id ve pass verdim.İlk zamanlar bendede bu güvensizlik olmuştu ama bana da arkadaşım önerdi bu siteyi onlarda ailecek ( babası ile birlikte ) hep burdan alışveriş yapıyorlarmış.İşte id ve pass verdikten sonra 5 dk sonra oyuna girdim.Rp yüklenmişti.İlk defa bu kadar kısa sürede işlem yapıldığını görmüştüm ve hep burdan yaptım.Hep dediysem 4 kere :) Şimdi ordaki accountuma girdiğimde hala kalan bakiyemi gösterior 3,05 tl.Yani kısacası güvenle yapabilirsin.İstersen rp yükledikten sonra hemen passwordunu değiştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

benim demek istediğim atm kartı ile paypal a para yatırabiliyosun o şekilde oyun içinde alabilirsin yoksa dalga geçmek için söylemedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

benim demek istediğim atm kartı ile paypal a para yatırabiliyosun o şekilde oyun içinde alabilirsin yoksa dalga geçmek için söylemedim

Harbi mi la ? Üye olurken bile kredi kartı istiyor diye biliyorum.
  • Site güvenilir.
  • 6-7 yılı aşkın süredir oradan alıyorum ben.
  • Bugün yükledim, ve istediğim miktarda rp aldım :) Teşekkür ederim hepinize. Site güvenilir evet sadece tek tereddüt ettiğim bu riot şifre değişirken eski şifre yetiyor yani ek bir şey gerekmiyor çok rahat çalarlar diye düşünüyordum. Sizlere güvenerek yaptım ve mutluyum tekrardan teşekkürler :)
  • Bugün denedim ve istediğim rp yi aldım. Site güvenilir çıktı hepinize teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.