Tecrübeli Arkadaşları Konuya Bekliyorum. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Age50 => Tecrübeli Arkadaşları Konuya Bekliyorum. (18.10.2012 18:11:53)
Arkadaşlar 4 5 yıldır sıkıntılı olduğum bir konuyu size açıyım dedim şuan Üniversitedeyim ama halen bu huyumdan vazgeçmedim. Derste hoca tarih hocası olsun olmasın fark etmez, tarihle ilgili bir konu açıldı mı merakım olduğundan dolayı sohbete dahil olurum genelde hocayla aynı fikirde gidince güzel ama karşıt olunca bir takım ortamda bulunan kişiler olayı anlamayıp dalgasına vuruyorlar yada gülüp aşağılamaya çalışıyorlar. En son hocanın biri Osmanlıda Kadınlar eziliyordu batının çok gerisindeyiz kadınlar iş hayatında değiller filan dedi, bende abarttığınız kadar değil Osmanlıda kadın dergileri filan vardı, bir zamanlar Batılı kadınlar Osmanlı kadınlarının giydikleri takip ederlerdi köylü sınıfı ezilebilir belki ama üst sınıflar batının çok ilerisindeydi filan dedim, Bu sefer gine bir takım insanlar bunlar değişse de fark etmiyor dalgasına vurup günümüzle Osmanlı zamanını bir tutup böyle bir şey yok filan gibisinden dalgasına vurup aşağılamaya çalıştılar. Ortam ve konu değişse de genelde belgelere dayalı olaylardan bahsetsem de hep bu işin dalgasına vuruyorlar. Sizce bu huyumdan vazgeçip insanları kendi sabit düşünceleriyle bırakıp yoluma devam mı etmeyelim yoksa kendi hallerine bırakıp ben aynen yoluma devam mı etmeyelim, yada bu konularda karşı düşünceyi savunmanın etkili yolları var mı ?

l053r => Tecrübeli Arkadaşları Konuya Bekliyorum. (18.10.2012 18:13:46)
Tarih öğretmeni olup tarihi yanlış bilen hocalar var ülkede normaldir.

vitor reis => Tecrübeli Arkadaşları Konuya Bekliyorum. (18.10.2012 18:15:10)
helal olsun hocana... doğruları söylemiş.
benim anlamadığın senin neden zoruna gitti

Age50 => Tecrübeli Arkadaşları Konuya Bekliyorum. (18.10.2012 18:18:21)
quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

Benim zoruma giden olay ortamda gülüşmeler olması ve diğer öğrencilerin beni dalgaya alması.

VROOOM => Tecrübeli Arkadaşları Konuya Bekliyorum. (18.10.2012 18:18:53)
quote:

acaba yazıyı nereye kadar okudun merak ettim şimdi.

Karlo => Tecrübeli Arkadaşları Konuya Bekliyorum. (18.10.2012 18:18:56)
OKUMAYIN

vitor reis => Tecrübeli Arkadaşları Konuya Bekliyorum. (18.10.2012 18:19:34)
quote:

Orijinalden alıntı: Age50

quote:

Benim zoruma giden olay ortamda gülüşmeler olması ve diğer öğrencilerin beni dalgaya alması.

osmanlıcılık düşüncesinimi benimsiyorsunuz?

psychedelic trip => Tecrübeli Arkadaşları Konuya Bekliyorum. (18.10.2012 18:21:40)
quote:

Arkadaşlar 4 5 yıldır sıkıntılı olduğum bir konuyu size açıyım dedim şuan Üniversitedeyim ama halen bu huyumdan vazgeçmedim. Derste hoca tarih hocası olsun olmasın fark etmez, tarihle ilgili bir konu açıldı mı merakım olduğundan dolayı sohbete dahil olurum genelde hocayla aynı fikirde gidince güzel ama karşıt olunca bir takım ortamda bulunan kişiler olayı anlamayıp dalgasına vuruyorlar yada gülüp aşağılamaya çalışıyorlar. En son hocanın biri Osmanlıda Kadınlar eziliyordu batının çok gerisindeyiz kadınlar iş hayatında değiller filan dedi, bende abarttığınız kadar değil Osmanlıda kadın dergileri filan vardı, bir zamanlar Batılı kadınlar Osmanlı kadınlarının giydikleri takip ederlerdi köylü sınıfı ezilebilir belki ama üst sınıflar batının çok ilerisindeydi filan dedim, Bu sefer gine bir takım insanlar bunlar değişse de fark etmiyor dalgasına vurup günümüzle Osmanlı zamanını bir tutup böyle bir şey yok filan gibisinden dalgasına vurup aşağılamaya çalıştılar. Ortam ve konu değişse de genelde belgelere dayalı olaylardan bahsetsem de hep bu işin dalgasına vuruyorlar. Sizce bu huyumdan vazgeçip insanları kendi sabit düşünceleriyle bırakıp yoluma devam mı etmeyelim yoksa kendi hallerine bırakıp ben aynen yoluma devam mı etmeyelim, yada bu konularda karşı düşünceyi savunmanın etkili yolları var mı ?

Senin konuştuğun konu hakkında yorum yapabilcek bilgiye sahip değillerse gülmekten başka bişey yapamazlar.Dikkate alma o yüzden.

Age50 => Tecrübeli Arkadaşları Konuya Bekliyorum. (18.10.2012 18:21:50)
quote:

quote:

quote:

Yazıyı tam okudun mu bilmiyorum gerçekten ama burada savunduğum bir düşünce değil, bu tür olaylarda yaşadığım tutum.

Like A Warrior => Tecrübeli Arkadaşları Konuya Bekliyorum. (18.10.2012 18:24:00)
quote:

quote:

quote:

hayırdır suç mu?

Sayfa: [1]