ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Android Telefonlar >> HTC
ilker_kiran => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (11.10.2012 16:22:15)
Merhaba arkadaşlar, cihazı kendi adaptörü ile şarj a bağladığımda ekranda "Telefonunuz şarj cihazınızın verebildiğinden daha fazla akım kullanıyor. Lütfen telefonunuzu ya da kullanılmayan uygulamaları kapatın" diye bir uyarı çıkıyor ve pil göstergesi aşağıya doğru iniyor. Konu hakkında tecrübe yaşayan yada bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum, teşekkürler..

fettuccine => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (11.10.2012 18:25:01)
kullandıgınız sarj aletı 1000 amper olması lazım sız bır ıhtımal orjınal sarj kullanmıyorsunuz buyuk ekranlı oldugu ıcın gelen akım sarj etmeye yetmıyor onun ıcın....

ilker_kiran => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (12.10.2012 09:25:31)
Evet 5V - 1A orjinal kutudan çıkan beyaz şarj aleti, işin enteresan kısmı nadiren de olsa sorun çıkarmadan dolduruyor ama genelde deşarj eder gibi pili aşağıya çekiyor.. Birde ilk aldığımda bu sorun yoktu sonradan oldu.

TarikYildiz => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (12.10.2012 09:40:47)
Altta çalışan bir uygulama var sanırım güzelce akım çeken Ayarlardan pil girin pili ne kullanıyor bakın

Bender B. Rodriquez => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (12.10.2012 10:01:24)
telefonu kapalı şarj edin yada resart yapıp öyle şarj edin

ilker_kiran => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (12.10.2012 13:53:53)
Ekran - % 56 Sesli aramalar - % 21 Şebeke beklemede - % 6 pili kullanan bunlar fakat 10 dk önce taktığımda pil % 67 gösteriyordu şuan % 62. Cihazı restart yapıyorum ama değişen birşey olmuyor, gündüz vakti de telefonu kapatıp şarj etmem mümkün değil, bilgisayardan usb ye bağladığımda hiçbir sıkıntı yok ama o da yavaş dolduruyor..

huseyinakcay => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (26.10.2012 11:39:14)
Aynı sorunu benim cihazım da verdi. Bu yuzden servise yollamayı düşünüyorum. Sen bi çözümünü bulduysan burada paylaşırmısın. Malum servise gitti mi gelmek bilmiyor..

lukolde => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (26.10.2012 12:52:57)
Servise götürün bence cihaza bir şey olmadan

huseyinakcay => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (28.10.2012 13:14:30)
Daha önce bazı sorunlardan ötürü cihazımı servise göndermiştim zaten. Cihazın anakartı ve bataryası değişti. Ama sanırım yeni taktıkları batarya arızalı
Eğer sorun sadece bataryadansa, cihazın servisten gelmesini beklemek yerine yeni batarya almayı düşünüyorum.

ilker_kiran => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (30.10.2012 16:13:10)
Bana adaptörden kaynaklı bir sorun gibi geliyor, batarya ile ilgili olsa usb den şarj ederken de aynı şeyin olması gerekmez mi ?

brhn_clk => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (15.12.2012 17:08:24)
beyler aynı sorunu ben de yaşıyorum bir haftadır. bi telefoncuya sordum şarj giriş yeri bozuk dedi. güvenemedim garantiye gönderdim. batarya değiştirip yolladılar. fakat sorun sadece bataryada değil çünkü aynı sorunu tekrar yapıyor. siz bu konuya çözüm bulduysanız bana da yardımcı olabilir misiniz?

brhn_clk => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (15.12.2012 17:38:32)
beyler aynı sorunu ben de yaşıyorum bir haftadır. bi telefoncuya sordum şarj giriş yeri bozuk dedi. güvenemedim garantiye gönderdim. batarya değiştirip yolladılar. fakat sorun sadece bataryada değil çünkü aynı sorunu tekrar yapıyor. siz bu konuya çözüm bulduysanız bana da yardımcı olabili

brhn_clk => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (15.12.2012 23:53:46)
lütfen bi yardımcı olun ya varya çıldırcam yoksa

myz1453 => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (16.12.2012 00:07:15)
quote:

Orijinalden alıntı: ilker_kiran

Merhaba arkadaşlar, cihazı kendi adaptörü ile şarj a bağladığımda ekranda "Telefonunuz şarj cihazınızın verebildiğinden daha fazla akım kullanıyor. Lütfen telefonunuzu ya da kullanılmayan uygulamaları kapatın" diye bir uyarı çıkıyor ve pil göstergesi aşağıya doğru iniyor. Konu hakkında tecrübe yaşayan yada bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum, teşekkürler..

dostum sorunun bait. bende de oluyor. pc den sarja takılı muhtemelen telefonun. telefonda pıl seviyesi bitik. pc den gelen akım da telefonunun foksıyonlarına ekran vs ve de programalra calışmaya yetmıyor bu uyarıyı verıyor. telefonu normal sarja takıp beş on dk beklersen uyrı kalmaz. bende kalmadı

mcsheytan => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (26.6.2013 19:35:15)
bu soruna bi çözüm bulundumu.lütfen acil yardm. ayynı dert bndede var delirecem

ilker_kiran => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (4.7.2013 11:15:19)
Adaptörden kaynaklı diye düşünüyordum fakat sorun galiba kablo ile ilgili, aynı adaptör ile başka bir kablo kullandığımda sorunsuz şarj ediyor, kendi kablosu ile bazen doluyor bazen de bu uyarıyı veriyor.

selmand. => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (16.4.2014 16:59:10)
Bende Htc Desire X cihazımda bir saniyelik bu hatayı aldım.
Şarjım %1 filandı son anda şarja takmıştım.
Müzik dinleyip, internetten oyun oynuyordum.
Hatayı almam normaldir dedim zaten ama bir saniye sonra hata kendiliğinden kapandı.
Yakında garantiye gönderdiğimde bunu da belirtmeyi düşünüyorum yine de.

Speed_Passion => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (20.11.2015 21:52:57)
Güncel,bu sorunun çözümü bulundumu,sıfır batarya aldım yurtdışından fakat hala aynı devam.
%30 dan şarj birden %1 e düşüyor ve kapanıyor,şarj olurken telefon fazla akım çekiyor diyor nasıl iştir anlamadım bu.

xe34 => ONE X ŞARJA BAĞLAYINCA TERS ETKİ YAPIYOR (21.11.2015 14:48:45)
Benim htc telefonumda yapiyordu usb sarj yeri arizasi neden oluyor buna

Sayfa: [1]