Şimdi Ara

PS3 ve Access Point (Uzmanlık Sorusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hemen konuyu özetliyorum. PS3'üm var ve 3.55 custom firmware olduğundan dolayı Showtime programını kurdum ve twonky server ile bilgisayarıma bağlanarak ordan videoları izliyorum. 720p videolarda sorun yok fakat 1080p videolarda ağ bağlantısı yavaş kaldığından dolayı takılıyor. Sanırım PS3 ağ olarak 802.11n desteği vermediğinden 802.11g ile 54Mbps hızında ağa bağlanıyor. 1080p videolarda da bant genişliği ortalama 10 MB/sn. olduğu için takılmalar meydana geliyor.

    Şimdi sormak istediğim şu. Ben PS3 ü bir Access Point bağlantısı yapan şu cihaza kablolu olarak bağlarsam, kablosuz olarak PC' yi PS3' e 150 Mbps hızında bağlayabilir miyim ? Masa üstü pc de de wireless aparatı olarak TP-Link TL-WN722NC modeli mevcut. Modem de 150Mbps' yi destekleyen Smile Adsl' in verdiği D-link marka bir modem. Ayrıca dipnot olarak belirtmem gerekirse ben ne hikmetse hız olarak 65Mbps olarak bağlanabiliyorum modeme !

    Durum bundan ibaret arkadaşlar. Direk Access Point cihazı almadan size bir danışayım dedim belki yapan veya bilgisi olan vardır. Ona göre boşuna almayayım aleti. PS3' e bu şekilde bağlantı yapan veya yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.