Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
97
Favori
1.076.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunlari yapinca olmasi lazim bendede oldu tele yukledigim bir program hafizayi sahipleniyordu namussuz uygulamada yapar.eger omcedn calisiyorsa yukardaki siklari deneyin umarim olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    quote:

    Orijinalden alıntı: urbank


    quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    quote:

    Orijinalden alıntı: cedayroy


    quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    Arkadaşlar, Windows 8 telefonu görmüyor. Nedeni ne olabilir?




    Benim vistada görmüyor. Ne yaptim ettim ama olmadi lg nin sitesinde driverler var istersen oradan bak yükle bi dene belki olur.

    Bildiğim tüm olasılıkları denedim fakat olmuyor. Geçen hafta sorun yoktu.

    -lg driverın bir çok sürümünü denedim.
    -anakart chipset ve usb driverlarını kaldırdım/yükledim/downgrade yaptım/upgrade yaptım
    -telefondaki tüm bağlantı modlarını denedim

    ama olmuyor...



    1.pc suite yuklumu
    2.telefonu revovery moda alip reset ve wipe yaptinizmi?

    PC Suite yüklü (kabloyu ilk taktığımda sanki telefonu bulacak gibi programdaki ikon dönüyor fakat sonra hareket olmuyor)
    Reset yada wipe yapmaya gerek varmı? Hafıza kartına bişeyler atmak istiyorum sonuçta. Xperia ray'ide görmüyor pc.

    Pc de yuklu bir program yada virus olabilir heri yukleyin pc yi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geri yukleyin demek istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    Arkadaşlar, Windows 8 telefonu görmüyor. Nedeni ne olabilir?




    telefonu bilgisayara bağladıktan sonra microsofttan güncelleme yapıp driverleri kendisi yüklüyor bir deneyin biraz bekleyin bir kaç şey indirip kuruyor geçenlerde ben win 8 kurduğumda öyle yapmıştı.
  • Benim cikmam lazim alwer olumlu olumsuz yorum yapin yarin gorusuruz hayirli aksamlar herkeze

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    quote:

    Orijinalden alıntı: postacik

    Resmi sürüm hala çıkmadı ama, çıkınca yükleyecek arkadaşlar için bir hatırlatma yapayım.

    KDZ'yi PC Suite Version Hacker ile yükleyecekseniz, işleme başlamadan önce şarjınızı mutlaka %100 yapın.

    Ben 10F'ye şarj %60'lardayken geçmiştim. İlk 3-4 gün şarjım hızlı tükendi, sonra toparladı.

    10H'den 20A'ya %100 şarjla geçtim, şarjla ilgili bir problem yaşamadım.

    Şarj %100'de iken yapılan güncellemenin, yeni sürümün kalibrasyon hatası yapmasını engellediğini düşünüyorum.

    Not: Bu hipotezimin doğruluğunu destekleyecek kendi tecrübem dışında başka bir kanıtım yoktur lakin LG PC Suite de güncelleme öncesi şarjı %100 yapmanız konusunda uyarıyor diye hatırlıyorum.

    Güncellemelerin wipe işlemleriyle birlikte yapılmasının sayısız yararları haricinde, sizin de belirttiğiniz gibi şarjının da %100 olmasının pil ömrü açısından yararları vardır. Kanıt olarak 2,5 seneyi gösterebilirim. Bu yüzden, ben her zaman şarj %100 iken ve wipe işlemlerini yaptıktan sonra güncelleme yaparım.

    Çetin hocam telefonu aldığımda kendi kendine bir güncelleme yüklemiştim (bilgisayara bağlayıp pc suit ile) ikincisinde de sanırım 10H yükledim, fakat wipe dediğiniz şeyi yapmadan yüklemiştim.
    şimdi kafama takılan wipe işlemi, yen güncelleme geldiğinde 20A yüklemeden önce wipe yapayım diyorum telefon ayarlarından girdiğimde yedekle&sıfırla diye bir bölüm var, o bölümde ise Fabrika ayarlarına sıfırla var. oradan ötesine tıklamadım,
    wipe işlemi dediğiniz sanırım bu olay. peki bir çok uygulama var mesela bankaların şifrematik uygulamaları gib önemli sayılabilecek uygulamalarım var bunlar silinecek mi silinirse tekrar nasıl geri getireceğim bu konuda sizden detaylı bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum android ve akıllı telefonlar konusunda epeyce cahil kaldığımı daha öncede yazmıştım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    Anlaşılan herkes işi geyiğe vurmaya başladı. JB beklerken yapılacak en iyi şey bu herhalde.
    Ben de bir hikaye anlatayım o zaman.
    Bir varmış bir yokmuş, İhtiyar bir delikanlı 2010 senesinin Ağustos ayında Galaxy S diye bir telefon almış. Xperia X1'den sonraki 2. akıllı telefonuymuş. Ama Android henüz yeni yeni tanınmaya başlamışken Türkçe forumlarda hemen hemen hiç kaynak yokmuş. Türkiye'nin XDA'sı gibi görünen ve Mayıs ayında aldığı WDTVLive cihazı için üye olduğu Donanımhaber'e bir bakayım bir şeyler varmı demiş. Bakmış, iyi kötü açılmış ve 10 tane de mesaj yazılmış bir Ana Konu var. Ama bilgi yok. Çaresiz yabancı forumları gezer olmuş. Bu arada bakmış ki yabancı forumlardan kim ne öğrenirse gelip burada paylaşıyor, buradan kopmamış. O da öğrendiklerini burada paylaşır olmuş. Ama konular hep aynı bölümde açılıp aynı konu içerisinde mesajlar yazıldıkça ortalık çorba olmaya başlamış. Üstüne, bu telefonu Turkcell getirerek satmaya başlayıp, 3 tuş sorunu (aslında sorun değil, özellikle bu özellik kapatılmış ki ODIN ile Rom yüklenemesin) ortaya çıkınca, iyice aşure'ye dönmüş. Bunun üzerine 14 Eylül'de ayrı bir konu açılmış. Gel zaman git zaman yine yeni bir konu açılması istenmiş ve 20 Aralık'ta başka bir konu daha açılmış. Ama hastalık yanlış teşhis edildiğinden dolayı bu ilaçların hiçbirisi çare olmamış. Konu da gittikçe kötüleşmeye başlamış. Aynı şeyler daha sonra aldığı AuroraII Tablet, Ideos X5 gibi konularda da yaşanıyormuş. Bu sorunlar sonucunda da, gel zaman git zaman, Deep Purple nasıl ki Rock müziğin bir okuluysa, DH'de bir okul olmuş. Şu sıralar derin bir uykuya dalan ama zamanın en iyi Bada forumlarından birisi olan Cepking'teki bazı yetkili arkadaşlar bu delikanlıya gel paylaşımlarını bizim forumda yapmaya devam et. Forumu da istediğin gibi düzenle, konular böyle aralarda kaynayıp gitmesin diyerek kanına girip ikna etmişler. Bir süre sonra da erhangulsum adlı bir kişi yeni bir forum kurmaya karar verip O'nu da admin yaparak, "ben seni admin yaptım, sen ne yaparsan yap" şeklinde bir tehditle androidturkiye.org'a kendisini dahil etmiş. Eh, DH bir okul dedik ya boşuna demedik onu. Buradan yola çıkılarak açılan nice forumlar var. Çünkü çözüm; herşeyin tek bir konu altında değil, bölümler altında ve her bir konu için ayrı bir konu açılarak paylaşımların yapılması. Açılan bu yeni forumlarda, DH gibi çok kapsamlı olmadıkları, spesifik forumlar oldukları için aranan herşey kolayca bulunabiliyor.
    Neyse, yine gel zaman git zaman zaten yaşlılığın ve çok çalışmanın yol açtığı yorgunluğa dayanamayan ihtiyar delikanlı, bazı problemleri de öne sürerek androidturkiye haricindeki diğer 5-6 tane forum yöneticiliklerinden istifa etmiş. Aslında androidturkiye'den de etmiş ama Erhan istifa mesajını çöpe atarak, "Bu foruma admin dışında giriş yapamazsın" şeklinde yine tehdit etmiş. O da ne yapsın, tehditlere karşı duracak cesareti kendisinde bulamamış. Ve günler böyle geçip giderken LG4X ile tanışmış. Fiyat/Performans oranı yüzünden gönlü ona kayarak oğlundaki IDEOS'u kızına, Galaxy S'i de oğluna verip 4X ile yaşamaya başlamış. Dahil olduğu her konuda olduğu gibi, LG4X konusunda da yeni konu açalım istekleri baş göstermeye başlamış. Bu istekleri okuyan ihtiyar delikanlı, geçmişe dalıp gitmiş. Sonra kendisine gelip boşa uğraşmasınlar diye bir hikaye gibi bunları anlatmak istemiş.

    Ama yine de siz bilirsiniz. Ben yaparım diyen varsa konuyu açsın. Diğer konularda olduğu gibi, bu konuda da desteğimiz hiçbir zaman kesilmez.
    Burada da alıntı yapıp kopyala-yapıştır yapmak kolay olsun diye, herkese her zaman lazım olabilecek birçok mesajlarımı toplayıp yeniden yazmıştım. Yine yaparız.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    Arkadaşlar, Windows 8 telefonu görmüyor. Nedeni ne olabilir?




    telefonu bilgisayara bağladıktan sonra microsofttan güncelleme yapıp driverleri kendisi yüklüyor bir deneyin biraz bekleyin bir kaç şey indirip kuruyor geçenlerde ben win 8 kurduğumda öyle yapmıştı.

    Driver zaten yüklü diyor.
    Win 7 de çalışıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen Biri


    quote:

    Orijinalden alıntı: efehasan

    Arkadaşlar bu güncelleme mart sonunu bulacak heralde. Yok mu bir sızıntı mızıntı bir şeyler? Gerçi elimizde sızım sızım sızlayan; bilinmedik bir çin sitesinden sızdırılmış, hatta biraz süzdürülmüş, feleğin her türlü çemderinden geçmiş, takım takım takılan, ön ışıkları bazen yanan bazen sönen, bazende hiç sönmeyen, real racing de hıçkıran, most wanted da tıksıran, takati üç konuşmayla, iki whatsap la, beş mesajla tükenen, akşam yatarken şarja takılan, sabah kalkınca sesi kısılan, wifi si uçuk, nfc si kaçık ........ bir V20A_00.kdz miz var. Tüm bu sorunlarından sıyrılmış bir kdz ye ama sızıntı ama süzüntü bir an önce ihtiyacımız var gibime geliyor. Tekrar soruyorum şu developlardan mevoloplardan bir sızıntı, bir akıntı, bir avuntu haberi yok mu? Forumcek kafayı yiyecek millet yoksa. Elci misin melci misin, yoksa yancı mısın söyle sen ne ayaksın yayınlayacaksan yayınla artık kardeşim yeter süründürdüğün bizi. Tutanı belli değil; pişiren L7 , yiyen L9, hani bana hani bana diyen 4X HD. Revamı şimdi yapılanlar bu güzelim telefona???



    O kadar yazmışsın ama bende Batman hariç tüm oyunlar akıcı. Sadece Mw de barikatlarinin orada frame düşüşleri var o kadar.

    Biraz nazire yapayım dedim. Ciddiye almayın hemen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: danceinthedark

    quote:

    Orijinalden alıntı: efehasan

    Arkadaşlar bu güncelleme mart sonunu bulacak heralde. Yok mu bir sızıntı mızıntı bir şeyler? Gerçi elimizde sızım sızım sızlayan; bilinmedik bir çin sitesinden sızdırılmış, hatta biraz süzdürülmüş, feleğin her türlü çemderinden geçmiş, takım takım takılan, ön ışıkları bazen yanan bazen sönen, bazende hiç sönmeyen, real racing de hıçkıran, most wanted da tıksıran, takati üç konuşmayla, iki whatsap la, beş mesajla tükenen, akşam yatarken şarja takılan, sabah kalkınca sesi kısılan, wifi si uçuk, nfc si kaçık ........ bir V20A_00.kdz miz var. Tüm bu sorunlarından sıyrılmış bir kdz ye ama sızıntı ama süzüntü bir an önce ihtiyacımız var gibime geliyor. Tekrar soruyorum şu developlardan mevoloplardan bir sızıntı, bir akıntı, bir avuntu haberi yok mu? Forumcek kafayı yiyecek millet yoksa. Elci misin melci misin, yoksa yancı mısın söyle sen ne ayaksın yayınlayacaksan yayınla artık kardeşim yeter süründürdüğün bizi. Tutanı belli değil; pişiren L7 , yiyen L9, hani bana hani bana diyen 4X HD. Revamı şimdi yapılanlar bu güzelim telefona???



    Döktürmüşsün maşallah :D bunları yazcağına internetten iki üç araştırma yapsan bulurdun :D

    Neyi bulurdum sağlam bir sızıntı mı yoksa resmi güncelleme mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: urbank

    Benim cikmam lazim alwer olumlu olumsuz yorum yapin yarin gorusuruz hayirli aksamlar herkeze

    PC geri yükleme yapmıştım ama çözülmemişti.
    Win 7 de telefonu gördü. İhale Win 8 e kalıyor bu durumda. win 8 de usb sorunu yaşayan sadece ben değilim okuduğum kadarıyla.
    Flash bellek, Fotoğraf kamerası,klavye ve mouse sorunsuz çalışıyor fakat lg p880 ve xperia ray i hafıza olarak görmüyor. Çok garip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    quote:

    Orijinalden alıntı: urbank

    Benim cikmam lazim alwer olumlu olumsuz yorum yapin yarin gorusuruz hayirli aksamlar herkeze

    PC geri yükleme yapmıştım ama çözülmemişti.
    Win 7 de telefonu gördü. İhale Win 8 e kalıyor bu durumda. win 8 de usb sorunu yaşayan sadece ben değilim okuduğum kadarıyla.
    Flash bellek, Fotoğraf kamerası,klavye ve mouse sorunsuz çalışıyor fakat lg p880 ve xperia ray i hafıza olarak görmüyor. Çok garip.

    usb hata ayıklamayı açıp birde öyle deneyin işe yarayabilir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    quote:

    Orijinalden alıntı: urbank

    Benim cikmam lazim alwer olumlu olumsuz yorum yapin yarin gorusuruz hayirli aksamlar herkeze

    PC geri yükleme yapmıştım ama çözülmemişti.
    Win 7 de telefonu gördü. İhale Win 8 e kalıyor bu durumda. win 8 de usb sorunu yaşayan sadece ben değilim okuduğum kadarıyla.
    Flash bellek, Fotoğraf kamerası,klavye ve mouse sorunsuz çalışıyor fakat lg p880 ve xperia ray i hafıza olarak görmüyor. Çok garip.

    Ben lg yi aradim vista da görmeyebilir yapacak birsey yok dedi win 7 de deneyin dedi win 8 dede görmeyebilir dedi böyle yani görmez olabilir yapacak birsey yok sinir ettiler beni 1 hafta önce pes ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulecmen

    quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    quote:

    Orijinalden alıntı: urbank

    Benim cikmam lazim alwer olumlu olumsuz yorum yapin yarin gorusuruz hayirli aksamlar herkeze

    PC geri yükleme yapmıştım ama çözülmemişti.
    Win 7 de telefonu gördü. İhale Win 8 e kalıyor bu durumda. win 8 de usb sorunu yaşayan sadece ben değilim okuduğum kadarıyla.
    Flash bellek, Fotoğraf kamerası,klavye ve mouse sorunsuz çalışıyor fakat lg p880 ve xperia ray i hafıza olarak görmüyor. Çok garip.

    usb hata ayıklamayı açıp birde öyle deneyin işe yarayabilir

    O şekilde de denedim. yine olmadı.
    Win 8 kaynaklı bir durum büyük ihtimalle




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    quote:

    Orijinalden alıntı: gulecmen

    quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    quote:

    Orijinalden alıntı: urbank

    Benim cikmam lazim alwer olumlu olumsuz yorum yapin yarin gorusuruz hayirli aksamlar herkeze

    PC geri yükleme yapmıştım ama çözülmemişti.
    Win 7 de telefonu gördü. İhale Win 8 e kalıyor bu durumda. win 8 de usb sorunu yaşayan sadece ben değilim okuduğum kadarıyla.
    Flash bellek, Fotoğraf kamerası,klavye ve mouse sorunsuz çalışıyor fakat lg p880 ve xperia ray i hafıza olarak görmüyor. Çok garip.

    usb hata ayıklamayı açıp birde öyle deneyin işe yarayabilir

    O şekilde de denedim. yine olmadı.
    Win 8 kaynaklı bir durum büyük ihtimalle

    o zaman ya win 7 mye döncen yada lg nin win 8 için düzgün bir sürücü çıkarmasını bekliycen kardeş
    yapacak fazla bir şey yok




  • Arkadaslar benim telefonmu kafayi yedi bu pil durmunda mi sorun var anlamiyorum.real racing oynuyorum ne zamandir, baska bir oyuna girmeksizin ama pil kullanimina baktigimda en son 2 hafta once oynadigim oyunun adi geciyor hemde %50 oranda fikri olan varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efehasan

    quote:

    Orijinalden alıntı: danceinthedark

    quote:

    Orijinalden alıntı: efehasan

    Arkadaşlar bu güncelleme mart sonunu bulacak heralde. Yok mu bir sızıntı mızıntı bir şeyler? Gerçi elimizde sızım sızım sızlayan; bilinmedik bir çin sitesinden sızdırılmış, hatta biraz süzdürülmüş, feleğin her türlü çemderinden geçmiş, takım takım takılan, ön ışıkları bazen yanan bazen sönen, bazende hiç sönmeyen, real racing de hıçkıran, most wanted da tıksıran, takati üç konuşmayla, iki whatsap la, beş mesajla tükenen, akşam yatarken şarja takılan, sabah kalkınca sesi kısılan, wifi si uçuk, nfc si kaçık ........ bir V20A_00.kdz miz var. Tüm bu sorunlarından sıyrılmış bir kdz ye ama sızıntı ama süzüntü bir an önce ihtiyacımız var gibime geliyor. Tekrar soruyorum şu developlardan mevoloplardan bir sızıntı, bir akıntı, bir avuntu haberi yok mu? Forumcek kafayı yiyecek millet yoksa. Elci misin melci misin, yoksa yancı mısın söyle sen ne ayaksın yayınlayacaksan yayınla artık kardeşim yeter süründürdüğün bizi. Tutanı belli değil; pişiren L7 , yiyen L9, hani bana hani bana diyen 4X HD. Revamı şimdi yapılanlar bu güzelim telefona???



    Döktürmüşsün maşallah :D bunları yazcağına internetten iki üç araştırma yapsan bulurdun :D

    Neyi bulurdum sağlam bir sızıntı mı yoksa resmi güncelleme mi?

    Hocam boşver ya hiç uğrama böyle şeylerle lg için olmuyor böyle şeyler can yücel üstadımızında söylediği gibi olmuyorsa zorlamıycaksın :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    quote:

    Orijinalden alıntı: gulecmen

    quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    quote:

    Orijinalden alıntı: urbank

    Benim cikmam lazim alwer olumlu olumsuz yorum yapin yarin gorusuruz hayirli aksamlar herkeze

    PC geri yükleme yapmıştım ama çözülmemişti.
    Win 7 de telefonu gördü. İhale Win 8 e kalıyor bu durumda. win 8 de usb sorunu yaşayan sadece ben değilim okuduğum kadarıyla.
    Flash bellek, Fotoğraf kamerası,klavye ve mouse sorunsuz çalışıyor fakat lg p880 ve xperia ray i hafıza olarak görmüyor. Çok garip.

    usb hata ayıklamayı açıp birde öyle deneyin işe yarayabilir

    O şekilde de denedim. yine olmadı.
    Win 8 kaynaklı bir durum büyük ihtimalle

    Win 7 Win 8 e göre çok daha stabil. Neden win 7 kullanmıyorsunuz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: efehasan

    quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    quote:

    Orijinalden alıntı: gulecmen

    quote:

    Orijinalden alıntı: alwer

    quote:

    Orijinalden alıntı: urbank

    Benim cikmam lazim alwer olumlu olumsuz yorum yapin yarin gorusuruz hayirli aksamlar herkeze

    PC geri yükleme yapmıştım ama çözülmemişti.
    Win 7 de telefonu gördü. İhale Win 8 e kalıyor bu durumda. win 8 de usb sorunu yaşayan sadece ben değilim okuduğum kadarıyla.
    Flash bellek, Fotoğraf kamerası,klavye ve mouse sorunsuz çalışıyor fakat lg p880 ve xperia ray i hafıza olarak görmüyor. Çok garip.

    usb hata ayıklamayı açıp birde öyle deneyin işe yarayabilir

    O şekilde de denedim. yine olmadı.
    Win 8 kaynaklı bir durum büyük ihtimalle

    Win 7 Win 8 e göre çok daha stabil. Neden win 7 kullanmıyorsunuz?

    Diğer diskte win 7 kurulu zaten.
    işim gereği güncel teknolojiyi takip etmem gerekiyor. win 8 oturana kadar idare edicez artık.




  • arkadaşlar Türkiye jb güncellmesi belli oldumu
  • 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.