forumusr
=> Jeep Compass
(8.10.2012 00:26:39)
Bu sinifdaki araclara fiyati sebebi ile genelde uzak durdugumdan
bu araci da cok tanimiyorum,genel olarak bu arac hakkidaki goruslerinizi almak isterim.
Bu paraya corsa al daha iyi yok 2.el 1982 model yok jaguar yok Q7 alirsin tarzi oneriler beklemedigimi belirmek isterim.
Asagida yazacagim sebeplerden bu fiyata (80bin) arac bana 'dusunulebilir' geldi, yorumlarinizi almak isterim.
fiyati 80bin,ustelik yarisini 1 yil sonra verebiliyorsunuz.
kisaca 1998cc,156hp,otomatik(sayfasidaki brosurde 5ileri manuel demesine ragmen gazete ilaninda CVT diyor),100km'de 10.2lt yakan,4x2... bir arac
asagidaki donanimlari sayfasinda standart olarak sagliyor demis ki bana hic de az gelmedi....
http://jeep.com.tr/en/modeller/compass/modeller/#
Çok Kademeli Ön Hava Yastıkları
4 Kapıda Elektrikli Camlar
4 Tekerlekte ABS Disk Fren
60 / 40 Oranında Katlanabilen Arka Koltuklar
6'lı CD/MP3 Player & Radyo
Aktif Kafalıklar
Akü Koruma Sistemi
Alarm Sistemi
Arka Kapılarda Çocuk Kilidi
Arka Yolcular İçin Bardaklık
Aydınlatmalı Bardaklıklar
BAS (Fren Destek Sistemi)
Çift notalı korna
Deri Döşeme Isıtmalı Ön Koltuklar
Deri Döşeme Koltuklar
Deri kaplama direksiyon simidi
Deri kaplama el fren tutamağı
Direksiyondan Kumandalı Müzik sistemi
Eğim kalkış destek sistemi
Elektrikli, 6 yönlü sürücü koltuğu
Elektrikli, Isıtmalı Dış Dikiz Aynaları
Elektronik devrilme önleyici
Elektronik Dış Isı Göstergesi & Pusula
Elektronik Hız Kontrol Sistemi (Cruise Control)
ESP (Elektronik Stabilite Programı)
Gece Gündüz Farkına Duyarlı İç Dikiz Aynası
Hıza Duyarlı Merkezi Kilit
Immobilizer
ISOFIX Çocuk Koltuğu Klipsleri
Işıklı Giriş Sistemi
Kişiye Özel Programlanabilir Mini Computer
Kompakt yedek lastik
Koyu Renk Arka Camlar
Lastik Basınç Monitörü
Mobil cihazlar için jack bağlantısı
Otomatik Klima
Ön & Arka Yolcular İçin Okuma Lambaları
Ön / Arka Sis Farları
Ön Konsolda Elektrik Çıkışı (12V)
Ön ve Arka Yolcular İçin Yan Perde Hava Yastıkları
Öne katlanabilir ön yolcu koltuğu
Öne katlanabilir/Sırt Kısmı Ayarlanabilen Arka Koltuklar
Parlak iç döşeme kaplamaları
Parlak ön ızgara
Parlak tavan rayları
Sökülebilir, Şarj edilebilir LED el feneri
Sürücü koltuğunda Bel destek ayarı
Tüm Hızlarda Görev Yapan Çekiş Kontrol Sistemi (TCS)
Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit
Üç Noktadan Bağlantılı, Ayarlanabilir Emniyet Kemerleri
Üçüncü Stop Lambası
Yol Bilgisayarı
Yolumu Evime Kadar Aydınlat İşlevli Ön Farlar
Yükseklik Ayarlı Direksiyon Sistemi
Yükseklik Ayarlı Ön Farlar
Sunroof--opsiyon
RECEP____KOVBOY
=> Jeep Compass
(8.10.2012 04:17:26)
. jeep öldü artık emin olun .kesinlikle alınmaz diyorum .
bir kere bu araç ncaptan 2 yıldız almıştır.dacianın dusteri ile aynı hatta duster 3 dü galiba .
jepp alacasanız v8 alın derim.
forumusr
=> Jeep Compass
(8.10.2012 08:32:30)
maalesef oyleymis,uyariniz uzerine fark ederek bu hevesten hemen vazgeciyorum
tesekkurler
Compass Euro NCap
landmoon
=> Jeep Compass
(8.10.2012 08:40:58)
Ben almak amacıyla bakmaya gittim, güzel araç, 2000 dizel +cvt opsiyonu olmadığı vaz geçtim. hem fazla vergi ödeyip hem de benzin e fazla para vermek mantıklı gelmedi
shadowgeist
=> Jeep Compass
(8.10.2012 09:29:09)
quote:
Orijinalden alıntı: forumusr |
jeep önce araçlarını düzeltsin,sonra bakarsınız almayı düşünürsünüz.
2. eli Yarı fiyatından satılan Santa Fe içinden geçer Compassin.
Ve yerinizde olsam mutlaka temiz bir örneğine bakar araştırırım.
fulmonty
=> Jeep Compass
(5.11.2012 00:41:43)
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist quote:
Orijinalden alıntı: forumusr | jeep önce araçlarını düzeltsin,sonra bakarsınız almayı düşünürsünüz. 2. eli Yarı fiyatından satılan Santa Fe içinden geçer Compassin. Ve yerinizde olsam mutlaka temiz bir örneğine bakar araştırırım. |
Beyler bu araç benimde ilgimi çekiyor, bugün otoshowda arabayı inceledim hoşuma gitti eşime düşünüyoruz. yanlız gerçekten araç sahibi veya kullananların yorumlarını alabilir miyim?
Teşekkürler
dix1
=> Jeep Compass
(5.11.2012 00:44:20)
şaka gibi 2 yıldız nedir ?
RECEP____KOVBOY
=> Jeep Compass
(5.11.2012 11:08:11)
quote:
Orijinalden alıntı: fulmonty quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist quote:
Orijinalden alıntı: forumusr | jeep önce araçlarını düzeltsin,sonra bakarsınız almayı düşünürsünüz. 2. eli Yarı fiyatından satılan Santa Fe içinden geçer Compassin. Ve yerinizde olsam mutlaka temiz bir örneğine bakar araştırırım. | Beyler bu araç benimde ilgimi çekiyor, bugün otoshowda arabayı inceledim hoşuma gitti eşime düşünüyoruz. yanlız gerçekten araç sahibi veya kullananların yorumlarını alabilir miyim? Teşekkürler |
halihazır da forum kullanıcılarından alan olmadı olsa mutlaka görürdüm.
fulmonty
=> Jeep Compass
(5.11.2012 22:54:19)
quote:
Orijinalden alıntı: dix1 şaka gibi 2 yıldız nedir ? |
Bu araç amerikan menşei yani yanlış bilmiyorsam euro ncap e girmezler. 90bin eur luk camaro bile girmemiştir. O yüzden ncap benimiçin kıstas değil en azından jeep.te
Hüseyin.
=> Jeep Compass
(5.11.2012 23:03:25)
quote:
Orijinalden alıntı: dix1 şaka gibi 2 yıldız nedir ? | Bu araç amerikan menşei yani yanlış bilmiyorsam euro ncap e girmezler. 90bin eur luk camaro bile girmemiştir. O yüzden ncap benimiçin kıstas değil en azından jeep.te |
etnaxy
=> Jeep Compass
(5.11.2012 23:09:15)
quote:
Orijinalden alıntı: Hüseyin. quote:
Orijinalden alıntı: dix1 şaka gibi 2 yıldız nedir ? | Bu araç amerikan menşei yani yanlış bilmiyorsam euro ncap e girmezler. 90bin eur luk camaro bile girmemiştir. O yüzden ncap benimiçin kıstas değil en azından jeep.te | |
dusterla kafa kafaya girse duster bunu ikiye böle geçer:D
RECEP____KOVBOY
=> Jeep Compass
(6.11.2012 00:10:36)
quote:
Orijinalden alıntı: dix1 şaka gibi 2 yıldız nedir ? | Bu araç amerikan menşei yani yanlış bilmiyorsam euro ncap e girmezler. 90bin eur luk camaro bile girmemiştir. O yüzden ncap benimiçin kıstas değil en azından jeep.te |
jeep dediğin nedir daha geyik testini bile geçemeyen bir arac hemde grand cherokesi.jeep efsaneden başka bişe değil. eskinin ekmeğini yiyiyor. 96 model grand cheroke eminim bu araçtan daha güvenlidir.
fulmonty
=> Jeep Compass
(6.11.2012 00:40:02)
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze quote:
Orijinalden alıntı: dix1 şaka gibi 2 yıldız nedir ? | Bu araç amerikan menşei yani yanlış bilmiyorsam euro ncap e girmezler. 90bin eur luk camaro bile girmemiştir. O yüzden ncap benimiçin kıstas değil en azından jeep.te | jeep dediğin nedir daha geyik testini bile geçemeyen bir arac hemde grand cherokesi.jeep efsaneden başka bişe değil. eskinin ekmeğini yiyiyor. 96 model grand cheroke eminim bu araçtan daha güvenlidir. |
Konu testse arkadaşlar amerikan arabaları pek avrupanın testini kıstas almıyorlar. Adı üstünde euro ncap. Zaten bende test sonucunu merak etmiyorum:) yaw yok mu bir tane kullanan
markus91
=> Jeep Compass
(11.11.2012 03:06:25)
bu araç benimde aklımda fakat 55 bin ile 60 bin arası 2. elleriyle ilgeliniyorum kullanan bilen duyan warsa bi yorum bekliyorum
ugur_yavuz
=> Jeep Compass
(11.11.2012 10:05:01)
quote:
Euroncap benim için kıstas değildir demişsin ama 80 km/h ile duvara vurduğunda anlatırsın gelenlere bu araç amerikan menşeili, euroncap 2 yıldız ama sağlamdı niye böyle oldu falan diye...
markus91
=> Jeep Compass
(12.11.2012 00:36:57)
ya bu compass dizel mi benzinlimi ?
fulmonty
=> Jeep Compass
(12.11.2012 13:43:40)
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_yavuz quote:
Orijinalden alıntı: dix1 şaka gibi 2 yıldız nedir ? | Bu araç amerikan menşei yani yanlış bilmiyorsam euro ncap e girmezler. 90bin eur luk camaro bile girmemiştir. O yüzden ncap benimiçin kıstas değil en azından jeep.te | Euroncap benim için kıstas değildir demişsin ama 80 km/h ile duvara vurduğunda anlatırsın gelenlere bu araç amerikan menşeili, euroncap 2 yıldız ama sağlamdı niye böyle oldu falan diye... |
yaw beyler duvara niye vurucam 80km ile.. konu sapmis.
Kullanlar varsa bilgi versin lutfen.