canervz
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:02:15)
bence çıkmaz BM olaya el koyar esadı alırlar iş biter diye düşünüyorum
arthurexcalibur
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:06:23)
BİM niye el koyuyor arkadaş.
Flugyl
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:06:42)
Savaş felan çıkmaz.hadi yatıp uyuyun.ben öyle yapıcam
ShaNexxx
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:08:40)
quote:
Orijinalden alıntı: arthurexcalibur BİM niye el koyuyor arkadaş. |
SECourses
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:15:22)
bence çıkmayacak. Türkiye zaten savaş çığırtkanı değil. savaşsak kimle savaşacaz ? gene halkı müslüman olan ülke. külli zarar yani.
polatz
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:19:46)
Türlü senaryolar ortaya koyabiliriz. Türkiye kendi adına savaş ilan etmez, Nato'yu öyle ya da böyle devreye sokarız, artık pısırık yöneticilerimiz yok dediğini yaptırabilir. Doğrusu dediğimizi değil anlaşmalar dahilindeki hakkımızı kullanarak Nato gücünü Suriye'ye sokarız. Ama yinede en çok bizim ordumuz kullanılır.
reyesssss
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:21:37)
az olay ciddilessin ne suriye agzini acabilir, ne iran, ne de rusya. ama bos konusmada iyiler. biz saldirmaya devam etsek keske herkes gorsun bi su boslari...
Guest-E502C764D
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:22:50)
Malesef çıkacak ..
Mbiwa
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:24:39)
awsalli
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:26:22)
Savaş çıkacağını sanmam.Bu şekilde devam edecekse,birileri bu işe dur demeli.
Vishera
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:27:30)
Dünyada savaşın olmadığı tarihmi var lan ? öyle yada böyle çıkacak.
Birşey olmaz diyenler sığırdır..
oblyss
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:32:29)
savas ciksa bu rumlar ermeniler vs rahat dururmu yoksa firsat bu firsat diyip yeni cepheler acarlarmi
senatorts
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:34:05)
quote:
Orijinalden alıntı: arthurexcalibur BİM niye el koyuyor arkadaş. |
arkadaş ne yaptın sen ya
savaş felan yok savaş bizi en aşağı 20 sene geri götürür ekonomiyi yer bitirir .. oyle kolay işler değil bunlar boşa konu açmayalım [size=5]yeter da
LucidEresbos
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:45:45)
quote:
Orijinalden alıntı: polatz Türlü senaryolar ortaya koyabiliriz. Türkiye kendi adına savaş ilan etmez, Nato'yu öyle ya da böyle devreye sokarız, artık pısırık yöneticilerimiz yok dediğini yaptırabilir. Doğrusu dediğimizi değil anlaşmalar dahilindeki hakkımızı kullanarak Nato gücünü Suriye'ye sokarız. Ama yinede en çok bizim ordumuz kullanılır. |
NATO'dan destek aldık adı altında aynen amerikanın afganistanda yaptığı gibi diyosun. Sonuçta kanlı sahneler bizim askerimizle yaşanacak NATO'da güvenli bölgeleri! koruyacak..
YOK TUTMAZ HOCAM SALDRIMAYIZ BİZ İŞİ ÖĞRENDİK ŞİMDİ EL-KAİDEYİ DESTEKLERLER SADECE...
edit: Link= NTV savaş ilan edildi diyor
Vladimir İlyiç Lenin
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:50:11)
Milyonlarca Suriyeli Esad'ı destekliyor! Halk desteğinin Esadda olduğunu anlayan emperyalistler, sözde özgür suriye teröristleriyle işi çözemeyeceklerini gördüler, emperyalizmin bölgedeki en önemli maşası Türkiye'yi kullanacaklar.
polatz
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 01:54:59)
quote:
Orijinalden alıntı: LucidEresbos quote:
Orijinalden alıntı: polatz Türlü senaryolar ortaya koyabiliriz. Türkiye kendi adına savaş ilan etmez, Nato'yu öyle ya da böyle devreye sokarız, artık pısırık yöneticilerimiz yok dediğini yaptırabilir. Doğrusu dediğimizi değil anlaşmalar dahilindeki hakkımızı kullanarak Nato gücünü Suriye'ye sokarız. Ama yinede en çok bizim ordumuz kullanılır. | NATO'dan destek aldık adı altında aynen amerikanın afganistanda yaptığı gibi diyosun. Sonuçta kanlı sahneler bizim askerimizle yaşanacak NATO'da güvenli bölgeleri! koruyacak.. YOK TUTMAZ HOCAM SALDRIMAYIZ BİZ İŞİ ÖĞRENDİK ŞİMDİ EL-KAİDEYİ DESTEKLERLER SADECE... |
Bende öyle demek istedim, sıcak çatışmalarda askerimiz ateşin içinde olur. Tabi sadece bu olaydan ötürü savaş ilan etmeyiz ama tekrarlanırsa bu tip olaylar daha sert karşılık veririz ve Suriye'ye girme süreci öyle ya da böyle hızlanabilir.
hocam o link 3 nisan 2012'in haberi ve sadece bir iddia...
LucidEresbos
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 02:01:31)
quote:
Orijinalden alıntı: polatz quote:
Orijinalden alıntı: polatz Türlü senaryolar ortaya koyabiliriz. Türkiye kendi adına savaş ilan etmez, Nato'yu öyle ya da böyle devreye sokarız, artık pısırık yöneticilerimiz yok dediğini yaptırabilir. Doğrusu dediğimizi değil anlaşmalar dahilindeki hakkımızı kullanarak Nato gücünü Suriye'ye sokarız. Ama yinede en çok bizim ordumuz kullanılır. | NATO'dan destek aldık adı altında aynen amerikanın afganistanda yaptığı gibi diyosun. Sonuçta kanlı sahneler bizim askerimizle yaşanacak NATO'da güvenli bölgeleri! koruyacak.. YOK TUTMAZ HOCAM SALDRIMAYIZ BİZ İŞİ ÖĞRENDİK ŞİMDİ EL-KAİDEYİ DESTEKLERLER SADECE... | Bende öyle demek istedim, sıcak çatışmalarda askerimiz ateşin içinde olur. Tabi sadece bu olaydan ötürü savaş ilan etmeyiz ama tekrarlanırsa bu tip olaylar daha sert karşılık veririz ve Suriye'ye girme süreci öyle ya da böyle hızlanabilir. hocam o link 3 nisan 2012'in haberi ve sadece bir iddia... |
Habere kitlendim tarihe bakmadım. Birileri savaş istemiyor. Avrupada kriz var vs. savaş çıkacak olsa misilleme yapılırdı direkt olarak.
polatz
=> SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
(4.10.2012 02:07:19)
quote:
Orijinalden alıntı: polatz quote:
Orijinalden alıntı: polatz Türlü senaryolar ortaya koyabiliriz. Türkiye kendi adına savaş ilan etmez, Nato'yu öyle ya da böyle devreye sokarız, artık pısırık yöneticilerimiz yok dediğini yaptırabilir. Doğrusu dediğimizi değil anlaşmalar dahilindeki hakkımızı kullanarak Nato gücünü Suriye'ye sokarız. Ama yinede en çok bizim ordumuz kullanılır. | NATO'dan destek aldık adı altında aynen amerikanın afganistanda yaptığı gibi diyosun. Sonuçta kanlı sahneler bizim askerimizle yaşanacak NATO'da güvenli bölgeleri! koruyacak.. YOK TUTMAZ HOCAM SALDRIMAYIZ BİZ İŞİ ÖĞRENDİK ŞİMDİ EL-KAİDEYİ DESTEKLERLER SADECE... | Bende öyle demek istedim, sıcak çatışmalarda askerimiz ateşin içinde olur. Tabi sadece bu olaydan ötürü savaş ilan etmeyiz ama tekrarlanırsa bu tip olaylar daha sert karşılık veririz ve Suriye'ye girme süreci öyle ya da böyle hızlanabilir. hocam o link 3 nisan 2012'in haberi ve sadece bir iddia... | Habere kitlendim tarihe bakmadım. Birileri savaş istemiyor. Avrupada kriz var vs. savaş çıkacak olsa misilleme yapılırdı direkt olarak. |
Bizimkilerde istemesin, Suriyelilerde sataşmasın, Allah korusun hocam inşallah daha kötü şeyler yaşanmaz.