hly-
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 18:52:51)
Yarım saat önce metrobüsten indim ve çıksalına doğru yürürken karşıdan gelen iki kız bir erkek yanımda geçerken kızlar ''hıh'' yapıp yanımdan geçtiler.Sadece tebessüm ettim.Bu hatunlara ne demeli..?Neden böyle bir şey yapma gerekiği duydular ben anlamadım..Bundan 2 sene öncede aynı şey olmuştu.Garip bir durum.
Sizlerin var mı bir fikri?
FırtınalıDenizinYolcusu
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 18:54:00)
Psikopatlıkla alakası yok , senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin..
T.R.A.V.E.G.O
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 18:54:11)
Artislenmişler. Çok var bu tiplerde yanında oğlan gezerken gülüp eylenir elaleme laf atar..
hly-
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 18:56:32)
quote:
Orijinalden alıntı: sgtujwdgk Psikopatlıkla alakası yok , senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin.. |
:D Ne yani kızları bir güzel dövsemiydim.Tek yapmayacağım şey kız kavgasıdır..Bayılır erkekler izlemeye..
WoodGuy
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 18:57:15)
Beyoğlu çıksalın mı. Oraya yakınım da.
hly-
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 18:58:39)
quote:
Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz Artislenmişler. Çok var bu tiplerde yanında oğlan gezerken gülüp eylenir elaleme laf atar.. |
haklı olabilirsin tabi.terbiyesizlik bu nasıl bir zevk alıyorlarsa artık.
Guest-3AA68E795
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 18:59:27)
quote:
Orijinalden alıntı: hly- Yarım saat önce metrobüsten indim ve çıksalına doğru yürürken karşıdan gelen iki kız bir erkek yanımda geçerken kızlar ''hıh'' yapıp yanımdan geçtiler.Sadece tebessüm ettim.Bu hatunlara ne demeli..?Neden böyle bir şey yapma gerekiği duydular ben anlamadım..Bundan 2 sene öncede aynı şey olmuştu.Garip bir durum. Sizlerin var mı bir fikri? |
Bende çıksalında oturuyorum :D hatunları manyaktır oranın kesin şortlüdür değil mi eğer ki oysa onlar tuğba ve burcu olmuş olabilirler ?
hly-
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 19:01:05)
quote:
Orijinalden alıntı: Adem3468 Beyoğlu çıksalın mı. Oraya yakınım da. |
Evet yabancısıyım buranın arkadaşımı bekliyorum...Sıkıcı bir semt..
La Mort
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 19:01:55)
Asarım keserim bu dünyada benden güzeli yok modundadır. Yani bildiğin kezban işte niye kafana bu kadar taktın anlamadım.
-Pisagor-
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 19:02:15)
Şunlar olabilir;
- Tipini beğenmemiştir ben bundan daha güzelim demiştir
- Giyim tarzını beğenmemiştir
- Kıllık olsun diye öyle yapmıştır
- Artislenmiştir
ilk 2 madde için üstüne alınma sakın.
WoodGuy
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 19:02:19)
quote:
Orijinalden alıntı: hly- quote:
Orijinalden alıntı: Adem3468 Beyoğlu çıksalın mı. Oraya yakınım da. | Evet yabancısıyım buranın arkadaşımı bekliyorum...Sıkıcı bir semt.. |
Yabancısıymışsın sonuşta sıkıcı gelebilir.
hly-
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 19:03:20)
quote:
Orijinalden alıntı: La Mort Asarım keserim bu dünyada benden güzeli yok modundadır. Yani bildiğin kezban işte niye kafana bu kadar taktın anlamadım. |
bende bayanımda ondan taktım..
La Mort
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 19:04:38)
quote:
Orijinalden alıntı: La Mort Asarım keserim bu dünyada benden güzeli yok modundadır. Yani bildiğin kezban işte niye kafana bu kadar taktın anlamadım. | bende bayanımda ondan taktım.. |
Ne farkeder, seni kıskandırmaya çalışmış o zaman.
hly-
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 19:06:59)
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor- Şunlar olabilir; - Tipini beğenmemiştir ben bundan daha güzelim demiştir - Giyim tarzını beğenmemiştir - Kıllık olsun diye öyle yapmıştır - Artislenmiştir ilk 2 madde için üstüne alınma sakın. |
kızlar hemcinslerini kıskanıyor her halde.. :)
Yok alınmıyorum zaten herkesin güzelliği giyimi kendine dimi yani.
TheAnormaly
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 19:09:54)
quote:
Orijinalden alıntı: sgtujwdgk Psikopatlıkla alakası yok , senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin.. | :D Ne yani kızları bir güzel dövsemiydim.Tek yapmayacağım şey kız kavgasıdır..Bayılır erkekler izlemeye.. |
Bi ss'ini görmedik ki kıskanmışlar diyelim
hly-
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 19:10:14)
quote:
Orijinalden alıntı: La Mort quote:
Orijinalden alıntı: La Mort Asarım keserim bu dünyada benden güzeli yok modundadır. Yani bildiğin kezban işte niye kafana bu kadar taktın anlamadım. | bende bayanımda ondan taktım.. | Ne farkeder, seni kıskandırmaya çalışmış o zaman. |
Anladım haklı olabilirsiniz.Aptalca saçma sapan bir zihniyete sahipler.teşekkür ederim.
fenerliso
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 19:12:34)
quote:
Orijinalden alıntı: La Mort Asarım keserim bu dünyada benden güzeli yok modundadır. Yani bildiğin kezban işte niye kafana bu kadar taktın anlamadım. | bende bayanımda ondan taktım.. |
bayan ?
hly-
=> BİR BAKAR MISINIZ
(28.9.2012 19:15:28)
quote:
Orijinalden alıntı: great_cnta quote:
Orijinalden alıntı: sgtujwdgk Psikopatlıkla alakası yok , senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin.. | :D Ne yani kızları bir güzel dövsemiydim.Tek yapmayacağım şey kız kavgasıdır..Bayılır erkekler izlemeye.. | Bi ss'ini görmedik ki kıskanmışlar diyelim |
Kusura bakma arkadaşım öz güven sorunum yok.Burada iyiler olduğu kadar kötü niyetlide dolu..Kaldıramam her yazılanı..Bir çok insan doğruyu kabul edip doğru olanı söylemiyor o yüzden..