Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
266.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imbo

    arkadaşlar yeni stepway arka kapılara kolon hoparlör takan varmı acaba araştrıdım hiçbiryerde rastlamadım.

    Kartal asfde dt tuning var oraya sordum fiyatibi hatirlamiyorum ama teypde iki cikis oldugu icin arka hoparlör leri onlerdekinden kablo çekerek yapiyorlarmis.ole oluncada yaptirmadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: novinovi

    Dün sabah arabayı görmeye gittim!!! Bana geçen cuma araç en geç salı yada çarşamba Bursadan depodan gelecek dediler perşembe plakalar hallolur cuma akşam üzeri teslim alısınız dediler, Pazartesi sabah 09:30 da aradılar aracınız geldi buyrun gelin bakın dediler, Açıkçası bende şüphelendim (Acaba bana kelek bir arabamı kakalıyorlar diiye) Çünkü salı çarşamba dediler P.tesi sabah arabanız geldi dediler ? bende ancak dün gidebildim(16-07-2013 salı) aracı parka çekmişler sanırım gelirken yağmıur yağmış arabanın üstü çok olmasada toz çamur karışımındaydı,ön koltuklar naylonlu arka koltuklarda naylon yoktu, neyse olabilir dedim oraya fazla takılmadım,aracın içine oturdum zaten bir hafta evvel mayıs ayında alınan kırmızı renklisini bir iki saat kullanmıştım,yani genel bir bilgiye sahibim. Sonra görevli gelin bagajınada bakın dedi indim baktım bagajda 4. tane jant kapağı var bu ne dedim aracın jant kapakları dedi! ben o ana kadar araçta alışımlı jant var diye hayal ediyorum meğerse özel jant dedikleri alışımlı jant şeklinde üretilmiş ve kapakla tamamlanan jantlardan ama gerçekten yaındanda baksanız kapak olduğunu zor anlarsınız. Yalan yok aracın erken gelmesi jant hayal ederken kapaklı jant çıkması beni epey bir şüphelendirdi çok saçma oldu belkide ama içimde kalacağına soracağım dedim! dedimki usta bana kullanılmış araçmı vermeye çalışıyorsunuz? anahtarı kontağa taktı çevirdi aracın km'si 5.km gösteriyordu dediki ağbi böyle bir şey mümkünmü! bende dedimki ne olacak usta kilometre sıfırlamak çok zor bir işmi dedim güldü,dediki ya bu firmanın (ERMAT-İZMİR) prestijini ne yapacağız dedi? Adamlar milyar dolarlarla oynuyor böyle bir şeye tenezzül ederlermi sence dedi!! tabii bir şey diyemedim. Neyse rica minnet park sensörünü kabul ettirdim onuda takacaklar. Kısacası belki olumsuz yorumlardan belkide opel'e daha çok yatkın olduğumdanmıdır nedir kafamda çok gitgeller yaşıyorum, hoş gerçi yaşasam ne olacak parayı verdim artık ,umarım herşeyin iyisi ve hayırlısı olur, Teslim alır almaz buraya becerebilirsem fotolarını koyacağım.

    Dostum öncelikle aracını iyi günlerde kullanmanı dilerim

    Teslim alma sürecinde doğal olarak biraz şüphelerin olmuş ama kullanılmış bir araç vereceklerini sanmıyorum. Tabi arabayı teslim etmeden önce bi yıkayıp jant kapaklarını da taksalarmış için çok daha rahat bir şekilde teslim alırmışsın aslında...

    Bu arada fiyat beklediğimden daha fazla olmuş. Ben 35500 veya 36000 civarına alınabilir diye düşünüyordum...

    Son olarak fotoğraflı paylamışlarını ve yorumlarını da bekliyorum dostum




  • Arkadaşlar benim aracım 3.350 km de 2013 dizel stepway , bugün mazot bitti 50 tl lik mazot aldım ama nasıl iş se mazot göstergesi hala kırmızı ikaz ışıgı yanıyor ve dolduluk seviyesi de en altta yanıp sönüyor sanki depo boş gibi , sanırım benım aracın şamandıra sında problem var bi gidip göstericem servis e zaman bulup. normalde 2-3 kademe yukarda olmalı gösterge .
  • digitaldelisi kullanıcısına yanıt
    Dostum arabayı nihayet aldım, şu anda bahçede duruyor,80 km yaptım bile:)))) @digitaldelisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: novinovi

    Dostum arabayı nihayet aldım, şu anda bahçede duruyor,80 km yaptım bile:)))) @digitaldelisi

    hayırlı olsun
    güle güle kullanın




  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Nazar boncuğu şart.Siyah pek yakışıyor bu araca.Metalik gri de öyle.Kazasız belasız güzel günlerde kullanın :)
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim,daha iyisi sizlere nasip olsun inşallah, @disintegration
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Dostum akşam üzeri saat 16:00'da teslim aldım,gittim hanıma süpriz yapıp işten aldım,eh manevi olayları yarın sabahtan itibaren halledeceğim inşallah. @novinovi @novinovi
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Etiketler yanlış olmuş ama ben aldım cevabımı :) aman hocam gecikmeden yapın
  • krmcskn kullanıcısına yanıt
    İdare et hocam bazen beceremiyorum ama öğreneceğiz inşallah:))) @krmcskn
  • bende de grisi var 0.9 tce motor. yakıt 3000 den sonra epey düştü. şunu söyleyebilirim. istanbul - muğla arası gidip geldim ve hiç çok yakar diye endişe etmeden 130 - 150 arası gittim geldim. yaklaşık 26 krş yaktı km de. çok düşündüm alırken acaba bu motor bu arabayı çeker mi diye ama çok seri bir araba iyi ki de almışım diyorum. sonuçta dizelle arasında epey bir fiyat farkı var. hem çalışması çok iyi sakin ve sessiz saat gibi çalışıyor, dizelin gürültüsü yok yani. sadece çok dik rampalarda zorlamadan çıksın diyorsan 2. vitesten 3 e atmayacan. tek fark bu dizelle bana göre. önceki aracım 2010 dizel getz di o bundan çok yakıyordu. yaklaşık 10 krş fazla yakıyordu. konforu iç hacmi de çok iyi bi araba. herkes soruyor memnunmusun diye. iyi ki almışım diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAANDEEP

    Arkadaşlar benim aracım 3.350 km de 2013 dizel stepway , bugün mazot bitti 50 tl lik mazot aldım ama nasıl iş se mazot göstergesi hala kırmızı ikaz ışıgı yanıyor ve dolduluk seviyesi de en altta yanıp sönüyor sanki depo boş gibi , sanırım benım aracın şamandıra sında problem var bi gidip göstericem servis e zaman bulup. normalde 2-3 kademe yukarda olmalı gösterge .

    Km sıfırlamaya basılı tutun o sırada kontağı ACC konumu a getirin. Elinizi km sıfırlama tuşundan çekmeyin. Dijital göstergede değişim başladığında km sıfırlama tuşuna tak tak basıp çekin ekrandaki verileri görün. Sonra kontağı kapatın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hackersun


    quote:

    Orijinalden alıntı: KAANDEEP

    Arkadaşlar benim aracım 3.350 km de 2013 dizel stepway , bugün mazot bitti 50 tl lik mazot aldım ama nasıl iş se mazot göstergesi hala kırmızı ikaz ışıgı yanıyor ve dolduluk seviyesi de en altta yanıp sönüyor sanki depo boş gibi , sanırım benım aracın şamandıra sında problem var bi gidip göstericem servis e zaman bulup. normalde 2-3 kademe yukarda olmalı gösterge .

    Km sıfırlamaya basılı tutun o sırada kontağı ACC konumu a getirin. Elinizi km sıfırlama tuşundan çekmeyin. Dijital göstergede değişim başladığında km sıfırlama tuşuna tak tak basıp çekin ekrandaki verileri görün. Sonra kontağı kapatın.

    Sağol Hocam , dedigini denememe gerek kalmadı şöyle ki sabah servis i aradım getiriyorum dedim 13:30 da getirin aracı bakalım dediler ama gelmeden bi defa daha mazot alın 50 tl lik dedi, bende 50 tl lik mazot aldım çalıştırdıgım anda mazot göstergesi normale döndü ,servis e gitmeme gerek kalmadı. 4 kademe gösteriyor doluluk şu anda.




  • krmcskn kullanıcısına yanıt
    Hocam,senden fikir almak isterim, arabayı malum dün saat 16:30da aldım dün 80 km. yaptım bu günde Aydın'a gittim geldim toplam 450 km falan oldu. İlk izlenimlerim yalan yok kötüydü, çünkü burda araba ile ilgili olumsuz yönleri yazan bir çok arkadaş haklı gibiydi, evet klima çok iyi 3 kademede bu günkü sıcağa rağmen mükemmeldi diyebilirim, ancak dün ve bu sabah aracı oıtobanda kullandım, bu sabah giderken camlar kapalı evet rüzgar sesi epey geliyor,motorun sesi daha doğrusu uğultusu cidden rahatsız ediciydi vites geçişleri fena değil, araba 110 kilometre sürati geçmeye başlayınca direksiyonde titreme başlıyor bunlar ilk dikkatimi çeken şeylerdi,
    Belki ilk defa dizel bir araç kullandığım için bana tuaf geldi ancak ben başka dizel aracı olan arkadaşlarımın çok arabasına bindim onlarda bu gibi olaylara şahit olmadım?
    onlardada ilk baştan vardı belki sonradan motor rayına oturdukça düzeldi belkide diyorum neden? Bu gün aydından hareket ettim dönüyorum dün sabah olan o rüzgar sesi motor uğultusu sanki yarı yarıya azılmış gibiydi,sanki kilometre yaptıkça motor kendine gelecek gerçek perfonmansını o 3-5 binden sonra gösterecek izlenimi yarattı bende.
    Tabii bu seslerin asıl sebebinin ses izolasyonu ile alalkalı olduğu tahmin ediyorum, ben sabredeceğim en azından 3.bin km yapayım ondan sonra net bir yorum yaparım diye düşünüyorum, Bunlar bu günkü izlenimlerim.
    Gelelim asıl sormak istediğime, bu gün aydına gittim arabayı arkadaşın bahçesine gölge bir yere park ettim arabanın karşısında çay içiyoruz hemde arabayı değerlendiriyoruz, bir ara bir baktım arabanın motor kısmının altından damla damla bir şeyler akıyor eğildim baktım şöyle 3.santim kadar plastik bir hortumdan akıyor, uzattım elimi elimede damladı kontrol ettim yağ değil! su ama nerden akıyor bu su?Gerçi 30-40 damla sonra durdu!! daha 24 saat dolmadı bismillah dedim!
    Şimdi dün ve bu gün çok sıcak olduğu için hep klima ile gittim geldim, acaba diyorum o kılimanın suyumuuu yoksaa başka sakat bir durummu var? Kilamanın suyu ise daha evvel başka arabalarda ben böyle bir şeye şahit olmadım, Yada sizin araçlarınızda böyle bir şey oldumu ?Bu sizce ne olabilir? beni aydınlatırsanız çok memnun olurum. @krmcskn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 20 Temmuz 2013; 23:38:58 >




  • Klima suyu ılık bir su. Korkmayın az ya da çok her araçtan akıyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar araçta hill holder mevcut sanırım araç 0.9 benzinli modeli devriyaj sonuna kadar bastıktan sonra firene bastım firenden çektim 3 saniye kaymadı araba.
  • Arkadaslar bazı arkadaslar koru korune yorum yapıyorlar arastırmadan yorum yapılmaması gerekiyor. Oncelikle ben mart ayında stepway aldım 0.9 benzinli yokus kalkıs sistemi var yokusta frenden ayagınızı cektıgınızde 4 sn kadar tutuyor dizelde varmı onu bılmıyorum . Hoparlor olayına gelınce onlerden aldırmayın cunku teybın arkasında cıkıslar var ben yaptım ordan bılıyorum teybın onundeki plastigi sokun kenarlarından cekınce cıkıyo zaten vida yok sonra teybın 4 tane vidası var onları sokun teyb cıkcak arkasnda ıkı tane hoparlor cıkısı var yanında da 4 tane pim var ıkı pim bir hoparlor olcak sekılde baglantı yapabılırsınız zaten teybın menusunden de ayarı var ordan arka sag sol olayını bulup ona gore tesısat cekılebılır . Yaptıgım ıcın net olarak soyluyorum . Ikıncısı yol bılgısayarı olayı o da servis acıyor hı acmayan servisler varsada sanayıde reno servislerinde bılgısayar olabılıyor acıyorlar. el freninin altındaki plastik parca 2011 loganlarda falan var aynısını cıkarıp takınca o parcada olmus oluyor . cam acma kapama dugmelerını kapılara alcam ama yer yok dersenız yeni symbolle butun parcalar aynı onun kapı ıc dosemesındekı plastık parcasını alıp stepwaydeki yerine takabılırsınız arabada tum ozellıkler var cruise controle kadar ama direksiyon degismesi gerekir . Onuda yaptıgımda bılgılendırırm . İnsallah aklınızdaki bazı soruların cevabını verebılmısımdır.




  • hackersun kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım, evet bu gün tesadüf tanıştığım bir kaç arkadaşada sordum onlarda aynı şeyi söyledi,o su kilımanı. @hackersun n tahliye hortumundan akan suymuş
  • Hiç sıkıntı yapma dostum. Klimanın suyudur o. Bende de bi ara Megane 2 vardı, yokuşa biyere park edip bekleme yapıyordum. Bi baktım arabanın altından oluk oluk su akıyor. Çok panik yapmıştım ama sonra anladım ki klimanın suyuymuş

    Ayrıca arada olumlu ya da olumsuz yorumlarını yazarsan seviniriz
  • digitaldelisi kullanıcısına yanıt
    Mutlaka yazarım dostum, bu günde kullandım şunu anladımki bu araç için biraz sabıra ve zamana ihtiyaç var,çünkü bu gün dünden daha iyi olumlu sinyaller almaya başladım, her gün araba ile edindiğim tecrübelerimi aktaracağım. @digitaldelisi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.