furkansayan
=> iPhone 5 USA Sim Free (Yardim)
(20.09.2012 11:10:36)
Herkeze Merhaba,
Boyle bir konu olmadigi icin ve Apple sitesinde bununla ilgili bilgi olmadigi icin sormak istedim.
Acaba yarin (21 agustos) geceden siraya girenler Sim Free iPhone 5 alabileceklermi?
Bilgisi olan varmi?
Herkese cevaplari icin tesekkur ederim
gduman
(20.09.2012 11:12:10)
Yarin agustos degil eylul olmasin :) simfree satis ekim sonu-kasim basi bekleniyor.
furkansayan
(20.09.2012 11:19:30)
quote:
Orijinalden alıntı: gduman Yarin agustos degil eylul olmasin :) simfree satis ekim sonu-kasim basi bekleniyor. |
:) anladim.Peki kesin eminmisiniz bundan?Cunku ben parayi ona gore yollamayacagim simdilik
myfranco
(20.09.2012 11:58:33)
quote:
Orijinalden alıntı: furkansayan quote:
Orijinalden alıntı: gduman Yarin agustos degil eylul olmasin :) simfree satis ekim sonu-kasim basi bekleniyor. | :) anladim.Peki kesin eminmisiniz bundan?Cunku ben parayi ona gore yollamayacagim simdilik |
1 gün daha bekleyip soruya cevap alabilirsin aslında.
gduman
(20.09.2012 12:16:42)
bu güne kadar apple amerikada simfree satışa hiç ilk gün başlamadı, o yüzden böyle diyorum. emin değilim tabi ki zira apple da çalışmıyorum
furkansayan
(20.09.2012 12:23:08)
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco quote:
Orijinalden alıntı: gduman Yarin agustos degil eylul olmasin :) simfree satis ekim sonu-kasim basi bekleniyor. | :) anladim.Peki kesin eminmisiniz bundan?Cunku ben parayi ona gore yollamayacagim simdilik | 1 gün daha bekleyip soruya cevap alabilirsin aslında. |
myfranco arkadaşım sıraya girecek o yüzden bu telaşım.
gduman Çok teşekkür ederim
myfranco
(20.09.2012 12:24:54)
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco quote:
Orijinalden alıntı: gduman Yarin agustos degil eylul olmasin :) simfree satis ekim sonu-kasim basi bekleniyor. | :) anladim.Peki kesin eminmisiniz bundan?Cunku ben parayi ona gore yollamayacagim simdilik | 1 gün daha bekleyip soruya cevap alabilirsin aslında. | myfranco arkadaşım sıraya girecek o yüzden bu telaşım. gduman Çok teşekkür ederim |
Normalde 1 ay sonra çıkması lazım ancak 21 eylülde çıkacak diyenler de var. Ben de merakla bekliyorum yarını.
furkansayan
(20.09.2012 12:45:06)
Teşekkür ederim Franco
Kün Fe Yekün
(30.09.2012 21:00:18)
Var mı hareket ?