yigit0can
=> Pentium 4 Termal Macun Sürdüm, Isı dahada Arttı
(19.9.2012 23:42:46)
Merhabalar termal macun sürdüm normalde boşta 80 lerde olan işlemci 90 ı görüyor, çok mu kalın sürdüm. Ama sildim çok ince sürdüm, fakat faydası çok olmadı neden böyle oluyor acaba..
StoryBro
(19.9.2012 23:44:18)
quote:
Orijinalden alıntı: yigit0can Merhabalar termal macun sürdüm normalde boşta 80 lerde olan işlemci 90 ı görüyor, çok mu kalın sürdüm. Ama sildim çok ince sürdüm, fakat faydası çok olmadı neden böyle oluyor acaba.. |
Fan'ın tozu olmasın fanı bir kompresör veya mendil yardımıyla silin .
Saiph
(19.9.2012 23:44:41)
quote:
Orijinalden alıntı: yigit0can Merhabalar termal macun sürdüm normalde boşta 80 lerde olan işlemci 90 ı görüyor, çok mu kalın sürdüm. Ama sildim çok ince sürdüm, fakat faydası çok olmadı neden böyle oluyor acaba.. |
Masaüstü bilgisayar 80 C sıcaklığa dayanamaz.
AIDA64 Extreme Edition programıyla sıcaklıklara bakın ve bulduğunuz sonuçları SS olarak atın inceleyelim.
yigit0can
(19.9.2012 23:49:53)
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF quote:
Orijinalden alıntı: yigit0can Merhabalar termal macun sürdüm normalde boşta 80 lerde olan işlemci 90 ı görüyor, çok mu kalın sürdüm. Ama sildim çok ince sürdüm, fakat faydası çok olmadı neden böyle oluyor acaba.. | Masaüstü bilgisayar 80 C sıcaklığa dayanamaz. AIDA64 Extreme Edition programıyla sıcaklıklara bakın ve bulduğunuz sonuçları SS olarak atın inceleyelim. |
Nerden bulacaz, sıcaklığı programı kurdum.
Saiph
(19.9.2012 23:51:12)
quote:
Orijinalden alıntı: yigit0can quote:
Orijinalden alıntı: yigit0can Merhabalar termal macun sürdüm normalde boşta 80 lerde olan işlemci 90 ı görüyor, çok mu kalın sürdüm. Ama sildim çok ince sürdüm, fakat faydası çok olmadı neden böyle oluyor acaba.. | Masaüstü bilgisayar 80 C sıcaklığa dayanamaz. AIDA64 Extreme Edition programıyla sıcaklıklara bakın ve bulduğunuz sonuçları SS olarak atın inceleyelim. | Nerden bulacaz, sıcaklığı programı kurdum. |
Programı açınca Bilgisayar - Algılayıcı penceresi açılara sıcaklıklara bakılır.
yigit0can
(19.9.2012 23:52:17)
quote:
Orijinalden alıntı: yigit0can quote:
Orijinalden alıntı: yigit0can Merhabalar termal macun sürdüm normalde boşta 80 lerde olan işlemci 90 ı görüyor, çok mu kalın sürdüm. Ama sildim çok ince sürdüm, fakat faydası çok olmadı neden böyle oluyor acaba.. | Masaüstü bilgisayar 80 C sıcaklığa dayanamaz. AIDA64 Extreme Edition programıyla sıcaklıklara bakın ve bulduğunuz sonuçları SS olarak atın inceleyelim. | Nerden bulacaz, sıcaklığı programı kurdum. | Programı açınca Bilgisayar - Algılayıcı penceresi açılara sıcaklıklara bakılır. |
< Resime gitmek için tıklayın >
Resim bu buyur..
yigit0can
(19.9.2012 23:56:22)
Saiph
(19.9.2012 23:58:04)
Allah allah
Bios ekranında sıcaklığa baktınız mı. Ölçer de sorun olabilir.
potur
(20.9.2012 00:00:16)
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF Allah allah Bios ekranında sıcaklığa baktınız mı. Ölçer de sorun olabilir. |
p4 için normal sıcaklık onlar çok normal değilde normal yani
Saiph
(20.9.2012 00:02:03)
quote:
Orijinalden alıntı: potur quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF Allah allah Bios ekranında sıcaklığa baktınız mı. Ölçer de sorun olabilir. | p4 için normal sıcaklık onlar çok normal değilde normal yani |
Hocam p4 için normal sıcaklıklar sistem boştayken 50 - 55 C olup yük altında 75 - 80 C'dir.
potur
(20.9.2012 00:03:47)
quote:
Orijinalden alıntı: potur quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF Allah allah Bios ekranında sıcaklığa baktınız mı. Ölçer de sorun olabilir. | p4 için normal sıcaklık onlar çok normal değilde normal yani | Hocam p4 için normal sıcaklıklar sistem boştayken 50 - 55 C olup yük altında 75 - 80 C'dir. |
Çok komik bi adamsın sen ya soruya gelince fanı yerine tam oturtunuzmu
Saiph
(20.9.2012 00:05:14)
Komik tarafım nedir ?
potur
(20.9.2012 00:06:42)
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF Komik tarafım nedir ? |
bunu ben sölemicem
Naykimayki
(20.9.2012 00:58:02)
quote:
Dostum bende pentium 4 kullanıyorum termal macunda sürdüm ama 80 i bile görmedi
Saiph
(20.9.2012 00:59:07)
quote:
Orijinalden alıntı: Naykimayki quote:
Orijinalden alıntı: yigit0can Merhabalar termal macun sürdüm normalde boşta 80 lerde olan işlemci 90 ı görüyor, çok mu kalın sürdüm. Ama sildim çok ince sürdüm, fakat faydası çok olmadı neden böyle oluyor acaba.. | Dostum bende pentium 4 kullanıyorum termal macunda sürdüm ama 80 i bile görmedi |
Sistem boştayken sıcaklıklar nedir ?
Saiph
(20.9.2012 01:11:28)
Naykimayki teşekkür ediyorum..
Naykimayki
(20.9.2012 01:15:31)
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF Naykimayki teşekkür ediyorum.. |
Vortex 211Q iyi soğutuyo