Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Ferrari => Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (13.9.2012 11:20:50)
AGP Ekran Kartından Tutunda PCI-E Ekran Kartına kadar ellerinde yüzlerce Ekran Kartı vardır.DH'de Çalışanlar bu ekran kartlarını ne yapıyor ?

Steve Paul Jobs => Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (13.9.2012 11:23:02)
inceleme bitince aldıkları yere geri gönderiyolardır heralde

Reklamı Geç » => Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (13.9.2012 11:25:41)
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=64811024

Ferrari => Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (13.9.2012 11:26:39)
quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

Ekran Kartı üzerinde o kadar test uyguluyolar.Kullanılmış ekran kartını geri alcaklarını sanmıyorum

HEISENBERG => Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (13.9.2012 11:27:38)
2. el bölümünde satıyorlar

Krone => Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (13.9.2012 11:36:25)
Bence Teknosa , Mediamarkt gibi yerlere teşhir ürünü olarak satıyorlar.

Glukhovsky => Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (13.9.2012 11:37:45)
Bana yollasalar bi tane çok büyük sevaba girerler.

Steve Paul Jobs => Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (13.9.2012 12:04:22)
quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

quote:

Ekran Kartı üzerinde o kadar test uyguluyolar.Kullanılmış ekran kartını geri alcaklarını sanmıyorum

dostum o kartlar distribitörden sitelere test yapması için veriliyor site de testi yapınca kartı tekrar onlara yolluyor onlar da kartı test için başka sitelere veriyorlar

EnderGelişenOsasunaAtağı => Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (13.9.2012 12:07:42)
quote:

quote:

quote:

dostum o kartlar distribitörden sitelere test yapması için veriliyor site de testi yapınca kartı tekrar onlara yolluyor onlar da kartı test için başka sitelere veriyorlar

< Resime gitmek için tıklayın >

Steve Paul Jobs => Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (13.9.2012 12:24:13)
quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

quote:

quote:

< Resime gitmek için tıklayın >

sen de mi

Bradley Cooper => Donanım Haber Elindeki PC Parçalarını Ne Yapıyor? (13.9.2012 12:27:51)
bundan bayağı bir zaman önce bir konu açılmıştı. test edilen tanıtımı yapılan parçalar çekilişle üyelere verilsin diye.

Sayfa: [1]