Arkadaşlar 11 ay kadar önce aldığım fotoğraf makinemi artık ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Satma nedenim gelecekte yapacağım düğün ve ilerde nasipse çocuk olursa o amaçla daha özellikli bir kamera aldım (slr-like) bu boşa çıktı Leica lensi ve Power O.I.S. ile inanılmaz güzel fotoğraflar çekebilirsiniz, AVC HDLite formatında üstelik 8x optik zoomu kullanarak HD videolar çekebilirsiniz. Üstelik çok ufak bir boyutu var.. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir alet. Cihazda en ufak bir sorun yoktur ayrıca kozmetik olarak 10 üzerinden kesinlikle 8.5-9 verebilirim. Elinize alınca bana hak vereceksiniz..
Makinenin kutusu malesef yok, ancak diğer aksesuarları ise tam
Makina ile birlikte 4 GB kapasiteli Kingston Class 4 SD kart ve çok şık bir kamera kılıfı hediye olarak gönderilecektir
Dikkat çeken özellikler: Lensinin LEICA olması ( 14 MP CCD, geniş açı 25-200mm) 8 X Optik zoom (10 x akıllı optik zoom) 2.7 " 230K lcd ekran AVCHD Lite formatında 720P HD video kaydı yapabilmesi (+ Dolby digital ses kaydı) Video kaydı sırasında hem optik hem dijital zoom'u kullanabilme Video kaydederken zoom sesinin çıkmaması ve videonun sesini kesmeme mini HDMI kablosu ile LCD veya plazma tvlerde, çekilen video ve resimleri direkt oynatabilme Lityum sarj edilebilir uzun ömürlü batarya 159 gram ağırlık (98 x 55 x 26mm) Made in Japan
Düşündüğüm fiyat : sadece 290 TL takas ve pazarlık düşünmüyorum (sanalpazar dan dileyene taksit imkanı ile ilan açabilirim) bu fiyata bu boyut ve özellikte daha iyisini bulamazsınız, sakın kaçırmayın! 30-40 liraya ucuzuna başka bir makine alıp daha sonra pişman olmayın!
saygılar EMRAHSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.