palermo9
=> yağ ölçümleri hak.
(8.9.2012 23:00:35)
salonlarda bize yapılan ölçümler nekadr doğruyu gosteriıo acaba yeme içmeme dıkkat edipsektırmeden sporumu yapmama ragmen en son olcumde kas kaybı ve yaglanma olmus sende dedıler
çok belirgin olmasada kaslar kendinı bellı etmeye basladı aslında
Bucephalas
=> yağ ölçümleri hak.
(9.9.2012 20:49:16)
Yağ ölçen baskül ve manyetik cihazlar karnın tokluğuna göre değişmekte. En iyi sonuç için aç karna ölçtürürseniz iyi olur fakat yinede %100 doğru sonuç vermez, ona yakın vermeye çalışır o yüzden moralinizi bozmayın.
palermo9
=> yağ ölçümleri hak.
(10.9.2012 01:40:48)
hoca dedıkı proteın eksikliğinden kas kaybı olmuştur
ben protein tozu kullanıorum ama sadece sabah kalktığımda bı olcek ve spora gunlerınde (haftada 3 gun) spor sonrası
yenı donemde acaba aksam yatarkende mı bı olcek alsam hergun
Narthyard
=> yağ ölçümleri hak.
(11.9.2012 23:06:43)
quote:
Orijinalden alıntı: palermo9 hoca dedıkı proteın eksikliğinden kas kaybı olmuştur ben protein tozu kullanıorum ama sadece sabah kalktığımda bı olcek ve spora gunlerınde (haftada 3 gun) spor sonrası yenı donemde acaba aksam yatarkende mı bı olcek alsam hergun |
Akşam yatarken Whey yerine casein tercih edilebilir, fakat benim sana tavsiyem ek besini arttırma yerine doğal günlük beslenme planındaki ürünlerden aldığın proteini arttır. Asla ek besin, birincil besinden fazla olmamalı. 50 gr yiyorsan 100 gr tavuk yap ama bir şekilde böyle yap.