Herzt
=> Gta Vice City posterleri lazım
(8.09.2012 20:41:35)
Arkadaşlar bana gta vice city posteri lazımda nereden temin edebilirim acaba
Guest-FDC9156E7
(10.09.2012 00:55:56)
Yabancı sitelerde görmüştüm ama Türkiye'ye getirirler mi bilmem.
Herzt
(10.09.2012 08:50:15)
quote:
Orijinalden alıntı: Exvision Yabancı sitelerde görmüştüm ama Türkiye'ye getirirler mi bilmem. |
Aynen bende rockstar safehouse sitesinde gördümde gelmez sanırım büyük ihtimal internetten resimleri indirip poster şeklinde bastırıcam
LimitedEdition
(10.09.2012 11:21:20)
quote:
Orijinalden alıntı: mesro09 quote:
Orijinalden alıntı: Exvision Yabancı sitelerde görmüştüm ama Türkiye'ye getirirler mi bilmem. | Aynen bende rockstar safehouse sitesinde gördümde gelmez sanırım büyük ihtimal internetten resimleri indirip poster şeklinde bastırıcam |
Aynen öyle daha iyi olur bende 1920x1080 den daha büyük wallpaper bulup A3 baskı alıyorum çok da iyi oluyor.
Herzt
(10.09.2012 11:22:30)
quote:
Orijinalden alıntı: LimitedEdition quote:
Orijinalden alıntı: Exvision Yabancı sitelerde görmüştüm ama Türkiye'ye getirirler mi bilmem. | Aynen bende rockstar safehouse sitesinde gördümde gelmez sanırım büyük ihtimal internetten resimleri indirip poster şeklinde bastırıcam | Aynen öyle daha iyi olur bende 1920x1080 den daha büyük wallpaper bulup A3 baskı alıyorum çok da iyi oluyor. |
peki a3 baskıyı yazıcıdanmı alıyorsunuz yoksa yaptırdığınız bir yer varmı
LimitedEdition
(10.09.2012 11:25:55)
quote:
Orijinalden alıntı: Exvision Yabancı sitelerde görmüştüm ama Türkiye'ye getirirler mi bilmem. | Aynen bende rockstar safehouse sitesinde gördümde gelmez sanırım büyük ihtimal internetten resimleri indirip poster şeklinde bastırıcam | Aynen öyle daha iyi olur bende 1920x1080 den daha büyük wallpaper bulup A3 baskı alıyorum çok da iyi oluyor. | peki a3 baskıyı yazıcıdanmı alıyorsunuz yoksa yaptırdığınız bir yer varmı |
Yok bizim orda büyük bir matbaa var kağıt ve Mürekkepleri çok kaliteli orjinal poster gibi oluyor hemde 1 tl
buarada 1920x1080 olursa iyi olmuyor 3000 lerde olanlar süper oluyor bulması biraz zor ama wallpaperswide dan buluyorum ben.
Herzt
(10.09.2012 11:30:58)
quote:
Orijinalden alıntı: Exvision Yabancı sitelerde görmüştüm ama Türkiye'ye getirirler mi bilmem. | Aynen bende rockstar safehouse sitesinde gördümde gelmez sanırım büyük ihtimal internetten resimleri indirip poster şeklinde bastırıcam | Aynen öyle daha iyi olur bende 1920x1080 den daha büyük wallpaper bulup A3 baskı alıyorum çok da iyi oluyor. | peki a3 baskıyı yazıcıdanmı alıyorsunuz yoksa yaptırdığınız bir yer varmı | Yok bizim orda büyük bir matbaa var kağıt ve Mürekkepleri çok kaliteli orjinal poster gibi oluyor hemde 1 tl buarada 1920x1080 olursa iyi olmuyor 3000 lerde olanlar süper oluyor bulması biraz zor ama wallpaperswide dan buluyorum ben. |
teşekkürler bende bi copy center buldum onunla bir görüşeyim olursa onda bastırırım bu arada nerede oturuyorsunuz
LimitedEdition
(10.09.2012 11:33:34)
quote:
Orijinalden alıntı: Exvision Yabancı sitelerde görmüştüm ama Türkiye'ye getirirler mi bilmem. | Aynen bende rockstar safehouse sitesinde gördümde gelmez sanırım büyük ihtimal internetten resimleri indirip poster şeklinde bastırıcam | Aynen öyle daha iyi olur bende 1920x1080 den daha büyük wallpaper bulup A3 baskı alıyorum çok da iyi oluyor. | peki a3 baskıyı yazıcıdanmı alıyorsunuz yoksa yaptırdığınız bir yer varmı | Yok bizim orda büyük bir matbaa var kağıt ve Mürekkepleri çok kaliteli orjinal poster gibi oluyor hemde 1 tl buarada 1920x1080 olursa iyi olmuyor 3000 lerde olanlar süper oluyor bulması biraz zor ama wallpaperswide dan buluyorum ben. | teşekkürler bende bi copy center buldum onunla bir görüşeyim olursa onda bastırırım bu arada nerede oturuyorsunuz |
Ankara Çankaya Orbay baskı hizmetleri galiba baskı aldigim yer buarada konunun yeri bura değil büyük ihtimal
Herzt
(10.09.2012 11:39:33)
quote:
Orijinalden alıntı: Exvision Yabancı sitelerde görmüştüm ama Türkiye'ye getirirler mi bilmem. | Aynen bende rockstar safehouse sitesinde gördümde gelmez sanırım büyük ihtimal internetten resimleri indirip poster şeklinde bastırıcam | Aynen öyle daha iyi olur bende 1920x1080 den daha büyük wallpaper bulup A3 baskı alıyorum çok da iyi oluyor. | peki a3 baskıyı yazıcıdanmı alıyorsunuz yoksa yaptırdığınız bir yer varmı | Yok bizim orda büyük bir matbaa var kağıt ve Mürekkepleri çok kaliteli orjinal poster gibi oluyor hemde 1 tl buarada 1920x1080 olursa iyi olmuyor 3000 lerde olanlar süper oluyor bulması biraz zor ama wallpaperswide dan buluyorum ben. | teşekkürler bende bi copy center buldum onunla bir görüşeyim olursa onda bastırırım bu arada nerede oturuyorsunuz | Ankara Çankaya Orbay baskı hizmetleri galiba baskı aldigim yer buarada konunun yeri bura değil büyük ihtimal |
bende mersindeyimde işte o copy centerla görüşeyim sonucu yazarım valla konu heralde yanlış yerde ya