rock/metala başlamak (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap >> Müzik >> Müzik genel
jdmorrison => rock/metala başlamak (3.09.2012 00:22:09)
arkadaşım çıkıp "senin şu gürültülü müzikleri dinlemek istiyorum." dedi. şimdi benden öneri bekliyor. Sevmesi için ilk ne dinlemesini önermeliyim. Metal hakkında çok ön yargılı defalarca tartışmışlığımız var bu konuda. Ne diyem ne önerem

Jason Becker => rock/metala başlamak (3.09.2012 01:00:45)
Metal müzik bir hevesle birde şuna bakayım diye sevilmez. Sen onu sevemessin, o seni sever

Şaka bir yana baştan gürültülü müzik diyorsa pek sevme şansı yok bence. Parça olarak Metallica iyi olabilir. One dinletin bence.

TheBearGrylls => rock/metala başlamak (3.09.2012 02:28:45)
metallica yı salla çok bayat geliyo bana şarkıları system of a down dinlet bence

olmadı rammstein dinletirsin

ne bilim ben ya adamı => rock/metala başlamak (3.09.2012 03:19:27)
kesinlikle soad dan başlamalı

jdmorrison => rock/metala başlamak (3.09.2012 03:36:58)
quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Metal müzik bir hevesle birde şuna bakayım diye sevilmez. Sen onu sevemessin, o seni sever

Şaka bir yana baştan gürültülü müzik diyorsa pek sevme şansı yok bence. Parça olarak Metallica iyi olabilir. One dinletin bence.

ya o sırf beni kızdırmak için öyle gürültülü müzik falan diyor. Ben de kızıyorum işte. Geçinip gidiyoruz. Metallicadan girecem her halde

jdmorrison => rock/metala başlamak (3.09.2012 03:41:56)
quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

metallica yı salla çok bayat geliyo bana şarkıları system of a down dinlet bence

olmadı rammstein dinletirsin

ramstein çok sert kaçar diye düşündüm ama diğer arkadaşta soad demiş

jdmorrison => rock/metala başlamak (3.09.2012 03:44:27)
quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

kesinlikle diyorsun. Daha fazla arkadaş fikrini söylerse daha iyi olur aslında. Ama metallica ve soad yaparım her halde. Saolasın.

ne bilim ben ya adamı => rock/metala başlamak (3.09.2012 04:00:21)
quote:

Orijinalden alıntı: jdmorrison

quote:

kesinlikle diyorsun. Daha fazla arkadaş fikrini söylerse daha iyi olur aslında. Ama metallica ve soad yaparım her halde. Saolasın.

yavaştan başlasın yani. daha sonra mudvayne, disturbed falan dinlet birden ağır gruplara geçerse sıkılabilir

jdmorrison => rock/metala başlamak (3.09.2012 04:08:21)
quote:

quote:

quote:

yavaştan başlasın yani. daha sonra mudvayne, disturbed falan dinlet birden ağır gruplara geçerse sıkılabilir

evet ben de öyle düşünüyorum

Jon Snow => rock/metala başlamak (3.09.2012 08:51:41)
Linkin park soad falan dinletin 6 sene önce öyle başlamıştım

Danirello => rock/metala başlamak (3.09.2012 10:39:35)
Gürültü dediğine göre müzikten çok hoş melodi arıyor, ağır şeyler dinletme, aklıma da bir şey gelmedi ki, hoş melodisi olan bir şey dinlet

Mr.Lonely => rock/metala başlamak (3.09.2012 11:05:30)
http://www.youtube.com/watch?v=A7ry4cx6HfY
İyi bir başlangıç olacaktır rock müzik için. Şarkının hikayesi de var. İntihar eden grup üyelerine ihtafen yazdıkları şarkı.

jdmorrison => rock/metala başlamak (3.09.2012 12:43:14)
quote:

Orijinalden alıntı: Danirello

Gürültü dediğine göre müzikten çok hoş melodi arıyor, ağır şeyler dinletme, aklıma da bir şey gelmedi ki, hoş melodisi olan bir şey dinlet

gürültü demesinin sebebi tipik türk insanı gibi metali mağara kaçkını bağırıp çağıran adamlar falan sanıyor. Bir başlarsa bırakamıyacağına eminim. Ben de o yüzden hafif müziklerle başlamak istedim

jdmorrison => rock/metala başlamak (3.09.2012 12:47:16)
quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

fikir için saolun hocam ben de linkin parktan başlamıştım. Neredeyse herkes soad demiş ilk onu dinletirim

jdmorrison => rock/metala başlamak (3.09.2012 12:50:20)
quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

http://www.youtube.com/watch?v=A7ry4cx6HfY
İyi bir başlangıç olacaktır rock müzik için. Şarkının hikayesi de var. İntihar eden grup üyelerine ihtafen yazdıkları şarkı.

bakın bu çok iyi olabilir. Rock ve metalin sadece hoplayıp zıplamak için olmadığını melodilerin müziğinin şarkılarının hikayeleri olabildiğini anlayabilir bu şarkı ile

Dave Mustaine => rock/metala başlamak (3.09.2012 13:22:49)
Bence direkt olarak metale başlamasın.Önce Hard Rock tan falan başla.Mesela GNR-Sweet Child O Mine falan dinletirsen o aradaki kültür şokunu daha iyi atlatır.Sonra Heavy Metale geçersin.Mesela Metallica falan.

TheBlackWaltz => rock/metala başlamak (3.09.2012 13:49:32)
Direk Metal çok ağır olabilr.. AC/DC , Led Zeppelin türü gruplar önerebilirsin.

Jon Snow => rock/metala başlamak (3.09.2012 14:08:00)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

fikir için saolun hocam ben de linkin parktan başlamıştım. Neredeyse herkes soad demiş ilk onu dinletirim

Çoğu kişiye sevdiren bu gruplar zaten.

Hiç metal müzikle arası olmayan birine gidip Children of Bodom dinletirsen küfreder kapatır

W.Fichtner => rock/metala başlamak (3.09.2012 14:33:29)
metallica linkin park falan dinlet

imjusthiding => rock/metala başlamak (3.09.2012 14:39:23)
Rammstein'la başla gerisi gelir

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>