Guest-FDC9156E7
=> Youtube kullanıcı adını değiştirmek için!
(2.9.2012 03:00:51)
Beyler youtube'da yorum yaptığımda falan kendi adım çıkıyor kullanıcı adının çıkmasını istiyorum nasıl yapacağım?
Dark Shade
(2.9.2012 03:23:49)
ayarları olması lazım.. bana da bi gün youtube sormuştu isim gözüksün mü diye ben hayır demiştim.. demekki ayarı var onun
Guest-FDC9156E7
(2.9.2012 03:28:40)
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Shade ayarları olması lazım.. bana da bi gün youtube sormuştu isim gözüksün mü diye ben hayır demiştim.. demekki ayarı var onun |
Teşekkür ederim buldum dostum.
Dark Shade
(2.9.2012 03:29:57)
quote:
Orijinalden alıntı: Exvision quote:
Orijinalden alıntı: Dark Shade ayarları olması lazım.. bana da bi gün youtube sormuştu isim gözüksün mü diye ben hayır demiştim.. demekki ayarı var onun | Teşekkür ederim buldum dostum. |
Eyvallah kardeşim ne demek
Cruiser33
(2.9.2012 03:33:38)
O sorduğu şey kullanıcı adını ismin ve soyadın olarak değiştirmek istiyormusun diye soruyordu sanırım bu arada eğer değiştirmeyi bulursan banada bi pm at yada buraya yaz lazım
Guest-FDC9156E7
(2.9.2012 03:36:22)
quote:
Orijinalden alıntı: Cruiser33 O sorduğu şey kullanıcı adını ismin ve soyadın olarak değiştirmek istiyormusun diye soruyordu sanırım bu arada eğer değiştirmeyi bulursan banada bi pm at yada buraya yaz lazım |
Hocam sağ üst köşeden profile bölümüne gireceksin orda Name diye bir yer var isminin yanında bir buton var ona basabilirsin.
Cruiser33
(2.9.2012 15:29:50)
quote:
Orijinalden alıntı: Exvision quote:
Orijinalden alıntı: Cruiser33 O sorduğu şey kullanıcı adını ismin ve soyadın olarak değiştirmek istiyormusun diye soruyordu sanırım bu arada eğer değiştirmeyi bulursan banada bi pm at yada buraya yaz lazım | Hocam sağ üst köşeden profile bölümüne gireceksin orda Name diye bir yer var isminin yanında bir buton var ona basabilirsin. |
Tamam dostum orayı buldumda ismim ve soyadım olarak kullanabiliyorum sadece istediğim bir nick yapamazmıyım :) ?