windows 7 64 bit (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım
omurcantamer96 => windows 7 64 bit (29.8.2012 20:29:30)
arkadaşlar ben şimdi windows xp 32 bit kullanıyorum windowsun sitesinden windows 7 64 bit indirdim iso şeklinde

Windows 7 USB/DVD Dowload Tool programını kurdum %99 da takılıyor ve bu şekilde yazıyor

"Status: The Burning process failed.Please check your DVD drive and the selected İSO file and try again"

neden dvd ye yazmıyor bide DVDye yazabileceğim program önerirmisiniz

omurcantamer96 => windows 7 64 bit (29.8.2012 20:34:55)
arkadaşlar sonunda yazdırdım DVD yi takınca böyle bişey yazıyor bu ne olabilir

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Nestie => windows 7 64 bit (29.8.2012 20:40:02)
Windows 7 format cd si al yüklerken soruyor windows 7 x64 seçicen

Grafen => windows 7 64 bit (29.8.2012 20:45:27)
İso dosyasını DVD'ye yazdırmak zorundasınız yoksa 32 bit windows 7'de 64 bit'i açamazsınız. DVD'ye yazdırıp format atmalısınız

House' => windows 7 64 bit (29.8.2012 21:52:22)
quote:

Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.

İso dosyasını DVD'ye yazdırmak zorundasınız yoksa 32 bit windows 7'de 64 bit'i açamazsınız. DVD'ye yazdırıp format atmalısınız

+1

ashouf eneky => windows 7 64 bit (29.8.2012 22:05:47)
quote:

Orijinalden alıntı: |GzN|

quote:

Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.

+1

ashampoo burning room 9 ya da 11i yükle öyle yazdır.Önceki mesajlarımda benzer sorulara cevap verdim,profilimden bakabilirsiniz cevaplarıma.Verilerinizi yedekleyin.Sürücülerinizi yedekleyin.Önceki mesajlarım size yardımcı olacaktır.

Recovery özelliği varsa bilgisayarınızın format atmak için uğraşmayın.Recoveryle formatı at.Yoksa üstelik bir de sürücüleri tek tek yükle.Recovery özelliği varken bilgisayarınızın uğraşmak mantıksızlık.

Hem şunuda söyleyeyim dvdyi yazdırırken doğrulatmaya dikkat edin dvdyi.(doğrulanmazsa yeni dvdye yazdırın işletim sisteminizi.Dvd+rw ya da dvd-rw kullanmıyorsanız yeni bir dvdye yazdırmalısınız ,çünkü doğrulanmayan dvdnizle işletim sistemi kurmak hayali tamamen bir seraptır.)

İso kalıp dosyasını yazdırırken kalıp dosyası yazdırma bölümünden dvdyi yazdırmazsanız olmaz.
İndirdiğiniz işletim sistemi dosyasını silip tekrardan indirmeyi deneyebilirsiniz.mümkünse katılımsız işletim sistemi indirin warezturkey,dl4all,mayonezde güzel warez içerik var.

Sayfa: [1]