Soğutma olayını biraz abartalım mı? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Overclock, Soğutma ve Pc Modifikasyon >> Hava Soğutma
kerembalcan => Soğutma olayını biraz abartalım mı? (29.8.2012 16:03:45)
Arkadaşlar merhabalar.Çoğunuz gibi ekstrem bir sistem sahibi olmasamda genel anlamda kafa yormayı seviyorum.
Size şirketimiz makinalarından birinin elektrik panosunun soğutma sistemini paylaşacağım:) Kasaya entegresinin hayalini kurmaktayım,panonun içinde ki soğutma performansı tatminkar geldi.NOT:DERECE PAYLAŞIMINI ŞUAN ÖLÇEMEDİĞİMDEN DOLAYI PAYLAŞAMIYORUM)

Çok uzatmadan..

< Resime gitmek için tıklayın >

MOTOR
SOĞUK HAVA ÜFLEME

PANONUN İÇİ

edit: Arkadaşlar fotoğraflar kötü olabilir kusura bakmayın çektiğim alan çok dardı.

kerembalcan => Soğutma olayını biraz abartalım mı? (29.8.2012 17:46:41)
Kimsecikler de ilgilenmemiş konuyla.

MuvahhidGenc => Soğutma olayını biraz abartalım mı? (30.8.2012 01:11:56)
overclock bölümünde takılan çok az kişi var ondan olsa gerek konudışı yerine koyarsan çat çat cevap atarlar.Ama yasaklanabilirsinde :D

poyraz_371 => Soğutma olayını biraz abartalım mı? (30.8.2012 08:14:00)
hocam iyi hoşta böyle bir sistemi kasaya nasıl monte edeceksin? diyelimki soğuk havayı çeşitli yollarla kasa içerisine gönderebildin bu seferde kötü bir görüntü ortaya çıkacaktır...

kerembalcan => Soğutma olayını biraz abartalım mı? (30.8.2012 11:29:41)
quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

hocam iyi hoşta böyle bir sistemi kasaya nasıl monte edeceksin? diyelimki soğuk havayı çeşitli yollarla kasa içerisine gönderebildin bu seferde kötü bir görüntü ortaya çıkacaktır...

dostum bu sistemin de kendine ait bi kasası var şuan üstünde kullanmıyoruz ama yaklaşık bir fulltower ebatlarında. Gelgelelim ben de kasa içine değilde kasaya yapışık paralel düşündüm bu sistemi.Görüntü bozulur mu bilmem ama kasa ebatlarının çok büyüyeceğinden eminim.

Sayfa: [1]