BlooDusT
=> AD Carry Rune Dizilimi
(28.8.2012 16:23:27)
Arkadaşlar rune için para biriktirdim. AD Carry için rune dizmek istiyorum. Dizilim nasıl olmalı?
asdaasdasdawerqwersad
(28.8.2012 16:24:11)
Kırmızılar ve büyükler ad
Maviler Magic Resist
Sarılar Armor
mekase
(28.8.2012 16:36:24)
quote:
Orijinalden alıntı: asdaasdasdawerqwersad Kırmızılar ve büyükler ad Maviler Magic Resist Sarılar Armor |
This
Jenerik1
(28.8.2012 16:37:46)
quote:
Orijinalden alıntı: asdaasdasdawerqwersad Kırmızılar ve büyükler ad Maviler Magic Resist Sarılar Armor |
Adama katılıyorum böylece daha ucuz daha iyi oluyoruz.
Benim runlarım
Kırımızı Hp
Sarı Armor
Mavi Mr per lvl
Quint Hp-Armor-Mr per lvl
Şimdi ad carryde dizersem kırmızıları ve quintleri değiştirmem yeterli olucaktır hem tank runalrı her heroda çok işe yarar
FREETAKILIR
(28.8.2012 16:39:25)
Markları armor pen.quin leri armor pen. sarılar armor maviler magic pen.
SoulSmash
(28.8.2012 16:45:58)
quote:
Doğru olan budur.
NDS
(28.8.2012 16:55:19)
Last hit problemin yoksa markları crit chance kullanabilirsin
Cruizes
(28.8.2012 17:03:17)
quote:
Orijinalden alıntı: BilgeKişi quote:
Orijinalden alıntı: Cruizes quote:
Orijinalden alıntı: asdaasdasdawerqwersad Kırmızılar ve büyükler ad Maviler Magic Resist Sarılar Armor | Kesinlikle tavsiye etmiyorum; Kırmızılar Armor Pen olurken Sarılar Armor gibi tank runları yerine attack speed alınmalı Maviler Magic Resist gibi tank runları yerine Cooldown reduction alınmalıdır Arkadaş tank mı kasıyor Ad carry mi belli değil | Şunu yapmada ne yaparsan yap. Tavsiyelerim 3x Greater Quint of Strength(+2.25 Ad) 9x Greater Mark of Desolation(+1.16 armor pen.) 9x Greater Seal of Resilience(+1.41 armor) 9x Greater Glyph of Shielding(+0.15 mr per level) Masteries Offense: Summoner's wrath(ignite için), Brute force, Alacrity, Weapon Expertise, Deadliness, Lethality, Vampirism, Sunder, Executioner Defense: Resistance(2/3),Hardiness,Durability. | Konuyla alakasız mesaj atmayalım Masterieslerin konuyla bağlantısını çözemedim | Yav he he. Masteriesler ve runeların uyum içinde olması gerektiğini bilmiyorsan oyunu sil mario oyna. | Elbette uyum içindeler fakat bunun konuyla alakası nedir? Konuda rune tavsiyesi istenmiş sen pek iyi olmasa da bir şeyler tavsiye etmişsin ama gerisini yazmamalıydın | Benim tavsiye ettim rune ve masteriesler ile bir adc senin tavsiye ettiklerinle oynayana nefes aldırmaz earlyde. | Early sadece buz dağının görünen yüzü o yüzden benim runlarımla lateyi domine edileceği kesin |
Oyun late game e kalır mı sence bu runelar ile. Saçma sapan şeyler söylüyorsun.
Two Stroke
(28.8.2012 17:07:52)
Büyükler armor pen
kırmızılar ad
sarı as
maviler cd olabilir yada kafana göre takıl
Jaraxxus
(28.8.2012 17:07:55)
Her konuya muhalefet oluyor her yoruma tartışma çıkarmak için kendi yorumunu getirdiğini zannediyor. Kendisini şikayet ettim taşkınlık çıkarmak için burası yanlış yer. Bu oyuna tut bir salağa sor o bile bilir o runelerin alınmaması gerektiğini ve early game olmadan late game olmayacağını.
Birkaç konuda ki yorumu ;
quote:
Xin skin alıncacak bir hero değil Çünkü metada yeri yok (Ha ad carry kasıyorum dersen al diyeyim başka ne diyim sana ....) |
quote:
Olafın zaten metadaki yeri solotoptur fakat pek çok counteri olduğu için ben mid olarak oynuyorum özellikle q su farmlama olayında çok yardımcı oluyor |