Ainol Aurora II Tabletim (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Android Tabletler >> Diğer Markalar
berserker_58 => Ainol Aurora II Tabletim (28.8.2012 01:19:55)
< Resime gitmek için tıklayın >

MÜZİK-VİDEO

Super Video: Galaxy s3 deki özelliğin aynısı harika bir program internette gezerken oyun oynarken tablette dolaşırken bi köşede video izlemenize yarayan bir program

Mx Player: Harika bir video oynatıcısı tek kelimeyle google playin en iyisi

Turkcell Müzik: Online Müzik Dinleyebileceğiniz Hoş Bir Program

KARIŞIK UYGULAMALAR

Applock: Şu ana kaar gördüğüm en güzel uygulama şifreleme programı daha önce hiç böylesini görmedim kilitlediniz uygulamaya tıklar tıklamaz aktif hale geliyo

Color Note: Tablet ekranına widget yardımıyla not alabildiniz çok güzel bi uygulama

Go Launcher Hd For Pad: tablette kullandığım en güzel uygulama diyebilirim.. menü geçişleri çok akıcı.. kısayol uygulamalar özelliği çok güzel pek teması olmasada orjinal hali yetiyo

Elixir 2: Sisteminizle İlgili Tüm Bilgileri Görebilirsiniz

Hacker's Keyboard: Gerçek bir türkçe klavye istiyosanız aradınız uygulama bu....(ş,ö,i,ü harflerin altında saklı değil)

Battery Solo Widget: Estetik Küçük bir pil widgeti

BULUT DEPOLAMA

Google Drive: Özellikle hafıza kartı olmayan kişiler için ve apk arşivi olanlar için mütiş bir uygulama 5gb lık depolama alanı

Dropbox:2GB Ücretsiz alan en güzel tarafı fotoğraf çektiğinde otamatik yedeklemesi

PHOTOSHOP

Adobe Touch Photoshop: Özellikle photoshopla ilgilenenlerin bulundurması gereken bir uygulama çok profesyonel düzenlemeler yapabiliyosunuz 7 inc de biraz zor olsada yinede işinizi görüyo

Face Swap: arkadaşlarınızın yüzlerini değiştireceğiniz değişik bir program

Flawp Lıte: Fotoğraflarla oynayabileceğiniz zevkli bir uygulama

Color Splash FX: Fotoğraflarınıza siyah beyaz efekler verebileceğiniz güzel bir program

DİNİ UYGULAMALAR

Ezan Vakti/Namaz Saati

Hatim Paylaşımı

Kurani Kerim Hayrat Nesriyat

Yasin-i Şerif

Namaz Sureleri

DİZİ-FİLM

HD Dizi İzle: Güzel bir dizi izleme programı ama bu aralar biraz sorunlu

HD Film İzle: Güzel bir film izleme programı

TARAYICILAR

Google Chrome: Güzel Bir Arayüze Sayip Fakat Sayfa Kaydırmalarında Biraz Sorunlu Fakat Gizli Sekme Açma Olayı Harika

Dolphin Browser: Favori Browser ım Sayfa kaydırmaları yüklenme süresi mütiş tarayıcılar arasında 1. sırada

OYUNLAR

Okey Plus: Çok güzel bir oyun hiç tabletten anlamayan babam bile bi bakıyorumki tableti araklamış :D

Radiant Free: Sizi eskiye götürücek çok zevkli bir oyun bi zamanların efsane bilgisayar oyunu

Flick Shoot: Basit ama çok güzel bir oyun oynarken zamanın nasıl geçtini anlamıyosunuz özellikle topa falso vermek çok zevkli

Gun Zombie:Hell Gate: Beni En Çok Bağlayan Oyunlardan Biri Oldu Zombiler Üzerinize Geldikçe Çok heyecanlanıyosunuz :D

Mutant Roadkill: Değişik tarzda bir araba yarışı denemenizi tavsiye ederim

Dead Trigger: Çok Harika bir oyun boyutu düşük grafikleri çok yüksek....özellikle kulaklıkla son seste oynamak çok zevkli

Asphalt 6 Güzel bir araba yarışı 7 si ile grafikleri arasında pek bi fark olmadını yazmıştı bi arkadaş bende 6 yı yükledim tabi size kalmış

Shadowgun: Çok güzel grafiklere sahip zevkli bir oyun ama dead trigger a değişmem

SOSYAL AĞ

Twitter

Facebook: Söylenenlerin aksine hiç kasma yaşamadım

Facebook Messenger

Watsapp

Viber: bizzat denedim konuşurken sesler biraz geç gitsede ses kalitesi olarak telefonlara 10 basar sesler çok gerçekçi ve net geliyor

Foursquare

Fast For Facebook: Değişik bir arayüze sahip facebook uygulaması normal facebook uygulamasının yerini alamaz ama hoş bir uygulama

RADYO-TELEVİZYON

Trt

Star

Ntv Spor

Kanal D

DOSYA YÖNETİCİLERİ

Es File Explorer File Manager

Es Security Manager

Es Task Manager

jaykay88 => Ainol Aurora II Tabletim (28.8.2012 04:11:43)
faydalı bir konu olmuş teşekkürler

ALTINBAŞAK => Ainol Aurora II Tabletim (28.8.2012 09:01:45)
gercekten benim gibi ilk android deneyimi yasayacaklar icin cok faydali olmus ve ilk mesaji genisletmeliyiz.mesala real racing 2 HD yi ve modern combat 3 u en yakin zamanda denemenizi oneririm.programlardan da task killer cok ovuluyor.titanium backup a da bi bakmalisiniz.bizler icin de faydali olur.

berserker_58 => Ainol Aurora II Tabletim (28.8.2012 12:01:06)
quote:

Orijinalden alıntı: hasantezel

faydalı bir konu olmuş teşekkürler

Rica ederim :)

berserker_58 => Ainol Aurora II Tabletim (28.8.2012 12:09:54)
quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

gercekten benim gibi ilk android deneyimi yasayacaklar icin cok faydali olmus ve ilk mesaji genisletmeliyiz.mesala real racing 2 HD yi ve modern combat 3 u en yakin zamanda denemenizi oneririm.programlardan da task killer cok ovuluyor.titanium backup a da bi bakmalisiniz.bizler icin de faydali olur.

En yakın zamanda deneyeceğim..... sizlerde kullandınız güzel programları bana pm yoluyla atın burada paylaşayım

Sayfa: [1]