Ardream warior is yaparmi (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> Knight Online
61_oflu_61 => Ardream warior is yaparmi (23.8.2012 13:33:10)
Arkadaslar ioniada ardream warior yapicam bu itemlerle is yaparmi
9 exp raptor
8fp set
old takilar
pathos kanat vsvs is yaparmi clanimiz var ardream

HandsUpPantiesDown => Ardream warior is yaparmi (23.8.2012 13:48:33)
pk da iş yapar gibi ama vs de 57 comboyu full çekmen lazım yoksa çöp

Th3Bakteryy => Ardream warior is yaparmi (23.8.2012 14:15:54)
Aynı itemler ile rlb yapsan daha iyi iş yaparsın.

masterkame => Ardream warior is yaparmi (23.8.2012 14:43:09)
8 fp yi 9 fp yaparsan iş yapar

S => Ardream warior is yaparmi (23.8.2012 15:00:03)
Aynı bütçeyi ayırdığın parayla asas diz, yada CZ veya RLB oyna.

61_oflu_61 => Ardream warior is yaparmi (23.8.2012 17:01:50)
Valla 25 gb yapar oda daha cop olur sanirsam

hysteria_ => Ardream warior is yaparmi (23.8.2012 18:17:28)
8 fpyi 9 yaparsan. takıların en aşağı +2 unique set olursa yapar. yoksa çöp. base oyna daha iyi.

anildeniz => Ardream warior is yaparmi (24.8.2012 22:09:53)
Koxper mageler kaynayan ardreamde bişi yapamazsın ionia'da çok varmı bilemem

Nakuğod => Ardream warior is yaparmi (25.8.2012 01:57:51)
hiç heveslenme yapamazsın ardream geneli asas ve kaçarak oynayan çocuklar,bebeler...
bu arada fp set ile 9 raptor giyemezsin sanıyorum
fp set ile 8 raptor giyebiliyorsun

*Captain9 => Ardream warior is yaparmi (25.8.2012 11:15:13)
dostum sen yapacagından değil öylesine konuşuyon.
bi ara 9 toto iş yaparmı dedin.sonra euko da warior yapcam ardream dedin.simdide 9 exp raptor diyosun

eurotrip => Ardream warior is yaparmi (25.8.2012 11:26:52)
ardream warrior zor diyorlar, iteme bakar priestina bakar... bende bir ms9 aldım açtım warrior, millet öyle söyleyince bozdum warrioru ,sattım ms9 u. gerçi iyi oldu 10gb karla sattım. bunca yıl hep archer oynadım bir warrior açayım dedim ama içimde kaldı. bence assas aç. orta halli itemlerle bile oynanıyor.

Th3Bakteryy => Ardream warior is yaparmi (25.8.2012 11:39:52)
quote:

Orijinalden alıntı: *Captain9

bi ara 9 toto iş yaparmı dedin.sonra euko da warior yapcam ardream dedin.simdide 9 exp raptor diyosun

Aynen sen daha ne yapacağını bilmiyorsun.Git karar ver ondan sonra gel.

61_oflu_61 => Ardream warior is yaparmi (1.9.2012 17:05:48)
quote:

Orijinalden alıntı: *Captain9

benimle bi alakası yok clanla alakalı bi carnac dediler sonra ionia logos dediler şimdi ayar oldum eukoda başlıyorum

La Isla Bonita => Ardream warior is yaparmi (1.9.2012 18:17:51)
Dostum sırf hava atmak için eline raptor+9 almışsın o dizdiğin char çok boş olur bildiğin ayaklı np olur.Bence ilk önce takı sonra armor en son ise eline item dizilmelidir.

Ardream warrior için minimum şunları dizmen gerek:

+9 fp set
İron Neck
Old Ske
Dual str 16 küpe
Dual Dr+2,+3
+8 Exc Raptor

erdemekshi => Ardream warior is yaparmi (1.9.2012 20:15:14)
quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Dostum sırf hava atmak eline raptor+9 almışsın o dizdiğin char çok boş olur bildiğin ayaklı np olur.Bence ilk önce takı sonra armor en son ise eline item dizilmelidir.

+9 fp set
İron Neck
Old Ske
Dual dex16 küpe
Dual Dr+2,+3
+8 Exc Raptor

warrior ne yapsın dex 16 yı :)

Mânâlùx Râpérâ => Ardream warior is yaparmi (1.9.2012 20:44:21)
quote:

Orijinalden alıntı: erdemekshi

quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Dostum sırf hava atmak eline raptor+9 almışsın o dizdiğin char çok boş olur bildiğin ayaklı np olur.Bence ilk önce takı sonra armor en son ise eline item dizilmelidir.

+9 fp set
İron Neck
Old Ske
Dual dex16 küpe
Dual Dr+2,+3
+8 Exc Raptor

warrior ne yapsın dex 16 yı :)

Asas oynayan bi arkadasımız sanırsam alışkanlıktan öyle yazmıştır.

La Isla Bonita => Ardream warior is yaparmi (2.9.2012 00:57:53)
Hatlar karışmış dex 16 ne yahu düzelttim kusura bakmayın

-Superior => Ardream warior is yaparmi (2.9.2012 01:35:39)
Yapmaz , ardream'da en zayıf job warriordur . Çünkü assas master ve kro itemler hariç her itemi takabilir , aynı şekilde priestte , aynı şekilde mage'de . Ama warrior raptor takarsa fpye mahkum . Aynı zamanda can ve mana düşük olduğu için combo yapması zordur . Yine aynı zamanda deffans skillerine tam olarak veremediği için tank görevi göremez . Base'de ise warrior biraz daha iyi durumdadır , assasları kesebileceğini pek sanmıyorum fakat kusursuz oynayan warrior kusursuz oynayan asssası baya baya zorlar . Cz ise warriorun yeridir , item varsa 700-1400 arası damage görmek muhtemeldir ki warriorun r skillide çok nadir kaçar . Yani warrior czde akar geçer . Ardreamde warrior oynamayın soğursunuz .

IITheWariorII => Ardream warior is yaparmi (2.9.2012 18:10:22)
quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Yapmaz , ardream'da en zayıf job warriordur . Çünkü assas master ve kro itemler hariç her itemi takabilir , aynı şekilde priestte , aynı şekilde mage'de . Ama warrior raptor takarsa fpye mahkum . Aynı zamanda can ve mana düşük olduğu için combo yapması zordur . Yine aynı zamanda deffans skillerine tam olarak veremediği için tank görevi göremez . Base'de ise warrior biraz daha iyi durumdadır , assasları kesebileceğini pek sanmıyorum fakat kusursuz oynayan warrior kusursuz oynayan asssası baya baya zorlar . Cz ise warriorun yeridir , item varsa 700-1400 arası damage görmek muhtemeldir ki warriorun r skillide çok nadir kaçar . Yani warrior czde akar geçer . Ardreamde warrior oynamayın soğursunuz .

evet arkadaş çok haklı ben oynadım nalet olsun dedim bozdum çarı ardreamda varyor çok ama çok üstün item ve takıya sahip değilsen iş yapmaz

Sayfa: [1]