ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> Üniversite Eğitimi ve Yüksek Lisans, Doktora >> Devlet Üniversiteleri >> Vakıf Üniversiteleri >> Açık Öğretim ve Sınavları >> Yüksek Lisans ve Enstitüler >> Özel Yurtlar ve Diğer Konaklama İmkanları >> Burslar >> Yurtdışı Eğitim >> Askeri Okullar ve Polis Okulları
Bakvururum! => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (18.8.2012 00:25:04)
Arkadaslar Türkiye'de gitmediğim tek bölge K.Deniz'di orda okumak kısmet olacak galiba. Artvin üniversitesi seyitler yerleşkesi nerededir nedir okuyanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. İnternette hiç bilgi bulamadım

Bakvururum! => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (18.8.2012 02:05:16)
Yok mu bana yardımcı olacak kimse Hopadaymış heralde ?

Bakvururum! => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (18.8.2012 02:23:50)
up

Bakvururum! => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (18.8.2012 02:59:05)
quote:

Orijinalden alıntı: Bakvururum!

up

hashus1099 => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (18.8.2012 03:05:08)
arhavi'deyim şuanda. buralar çok iyidir de artvin merkez, arhavi ve hopa'dan çok farklıdır. sonuçta iç kesimlerde kalıyor, ulaşımı da zordur. ama insanları mükemmeldir, okumuş insanlardır. başka da yardımcı olamayacağım.

tayfun.tml => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (18.8.2012 11:22:16)
kardesım artvın merkeze 15 dakıka falan uzaklıkta. yerlesım yerı olarak koy gıbı bıryer. carsıdan dolmusla gıdıyosun. egıtım bınaları falan orada yanı seyıtler yerleskesınde. bolum olarak hangı bolumu kazandın ? hayırlı olsun. yardımcı olabılcegım konular olursa yardım etmeye calısırım. emaıl adresım tayfnn@gmail.com .

Bakvururum! => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (19.8.2012 00:27:11)
quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

arhavi'deyim şuanda. buralar çok iyidir de artvin merkez, arhavi ve hopa'dan çok farklıdır. sonuçta iç kesimlerde kalıyor, ulaşımı da zordur. ama insanları mükemmeldir, okumuş insanlardır. başka da yardımcı olamayacağım.

Tesekkur ederim yardimin icin. Ne olursa olsun gidecem diye sartlandirdim kendimi bildigin koy gibi bir yer canlandiriyorum aklimda sonucta iki sene oylede boylede gecmek zorunda.

Bakvururum! => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (19.8.2012 00:30:26)
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun.tml

kardesım artvın merkeze 15 dakıka falan uzaklıkta. yerlesım yerı olarak koy gıbı bıryer. carsıdan dolmusla gıdıyosun. egıtım bınaları falan orada yanı seyıtler yerleskesınde. bolum olarak hangı bolumu kazandın ? hayırlı olsun. yardımcı olabılcegım konular olursa yardım etmeye calısırım. emaıl adresım tayfnn@gmail.com .

Ormancilik ve orman urunleri diye bir bolum kazandim kardes.Arastirdim dunden beri yukaridada dedigim gibi cok bisey beklemeyerek gidecegim sehire bakalim artik ne cikarsa sansima

Bakvururum! => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (29.8.2012 02:30:46)
up

Ss? => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (29.8.2012 02:59:04)
Geçmiş olsun çok sıkılıcaksın çoooook

tayfun.tml => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (14.10.2018 18:26:37)
Yok ya sıkılmamıştır. Eğlenceli bir yer artvin. Gece hayatı oldukça güzeldi benim zamanımda. Ara sıra Batumda yapabilir yeni giden arkadaşlar. Artvin hakkında bilgi isteyen yazsın :D

Bakvururum! => ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ (18.11.2018 23:43:12)
Ilk sene her cuma perşembe batumdaki eve pazartesi geri okul şeklinde gecti 2. Sene evde 4 arkadas birlikt e kaldik sıcak bi ortamdı :)) o günleri hatırladım v ay be kac sene geçti hortlatmaninda ıyi muşsun

Sayfa: [1]