4s yapmam gerekenler yapmamam gerekenler (geveyli) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Apple Bölümü >> iPhone
yılmz00 => 4s yapmam gerekenler yapmamam gerekenler (geveyli) (15.8.2012 18:44:45)
arkadaslar dun ıtbarıyla 4s ios5.1.1 cıhazımı gevey ıle kullanmaya basladım bugunde pasaport kaydını yaptırdım :) konuyu acmamın sebebı sudur bundan 9 ay once bı tane Iphone 4 cıhazım vardı oda geveylıydı kullanıyordum ama hıcbır bılgım yoktu geveylı cıhazlar hakkında ve bundan dolayıda 2 kullandım telefonu ıtunnesten yukledım :)
oldu Iphone 4 sana ıpod.:) Sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yermıs ya sımdı soruyorum arkadaslar :) varmıdır benım sımdı kesın yapmamam kullanmamam gerekenler veya kesın kullanmam gereken seyler ılerıde tefonumu kaybetmemem ıcın :):) sagolun

iDenis => 4s yapmam gerekenler yapmamam gerekenler (geveyli) (15.8.2012 19:08:51)
Yanlışım varsa düzeltin ama güncelleme kesinlikle yapmamalısın diye biliyorum

Joyeux => 4s yapmam gerekenler yapmamam gerekenler (geveyli) (15.8.2012 19:11:09)
Baseband koruyarak surum yükseltme yapacaksınız. Forumda konusu var

Omer_Faruk. => 4s yapmam gerekenler yapmamam gerekenler (geveyli) (15.8.2012 20:11:40)
O gevey sıkıntısını çekmişsin neden bir daha geveyli Aldinki? iTunes uzerinden direk güncellememe yapma ifaith veya tinyumbrella ile besaband koruyarak versiyon yükselebilirsiniz tabi araştırman lazim birazda

Dewilmacry. => 4s yapmam gerekenler yapmamam gerekenler (geveyli) (16.8.2012 00:30:18)
İtunes uzerinden guncelleme yapmadigin surece telefonun ipod!a dönmez. Buna dikkatet.

Sayfa: [1]